Jinak sorry za rejpnutí, vim, že seš na to alergickej, ale dřív jsi nedal dopustit na Felicii a teď jsi se spolu s Octou hodně rychle posunul v názorech.
-> palinator: ono po presadnutí z felicie si zvykneš na to zapnutie klímy , okná to odrosí veľmi rýchlo , pár sekúnd a čisté celé auto aspoň u mňa ... inak súhlas no , moderné motory netopia , len PTC
Buď rád, že si na těch kolečkách něco nastavíš. Táta má v 1.6 TDI Fábce taky kolečka, ale nejdřív to 15 km netopí, pak to topí blbě, když to dá na max., tak se zase sepnou relátka elektrickýho topení a topí to moc a když nastaví ofuk skla, tak se zapne klimatizace.
-> Jirik_Tuňák: njn... vis co, je to tim ze nejnovejsi auto co ridivam je legacy z 00 :) asi bych si taky zvyk, ale jsem takovej staromilec no. Vyhledove ho teda doplnim necim o chlup novejsim, ale asi podobne "Vyspelym"
-> U-Geen: Já používám jen jednu dvě teploty pro celé období a moc s tím necapluju. Každop. na můj vkus a i na moje malé ruce jsou ty tlačítka docela titěrný.
->Alpine: Tam právě nelaboruješ s ničím, jen si zapneš nebo vypneš klimu, vrtulku a příp. teplotu. Je to to samý jako kolečka.
-> Bucin: Jde, jakpak bys pak měnil destičky a kotouče? Ono se dá celkem dost věcí narozdíl od koncernu nakonfigurovat přímo v menu pal. PC i bez diagnostiky, což celkem jde.
-> Jirik_Tuňák 14.02.12 20:18:58: to mi parcialne simuluje hill holder (kterej zatim funguje :)... hele asi jsem divnej, ja jsem rad kdyz si koleckama nastavim u manualniho ovladani klimy plus minust teplotu, kam to ma foukat, jak moc silne, nastavim tempomat, zapnu vyhrivani sedacky a tim to hasne ...
-> alpin 14.02.12 20:21:40: Ono to není, že hned vypálíš. Brzda se uvolní automaticky zvolna záběrem při rozjezdu. Je to celkově na takové to lehké přesouvání pro dědky a rodiny. Žádná divočina. Měl jsem z toho docela strach a nakonec mi to vyhovuje.
-> U-Geen 14.02.12 20:17:06: No co co co. Jsem už starší člověk, tak potřebuju nějaké to pohodlí. Ale je teda pravda, že si tam dřepneš jak vofce a vezeš se.
-> U-Geen: Největší vepřovina dnešní doby pro lenochody. Automatická parkovací brzda. Prostě jak na retracku. Zabrzdíš buď tlačítkem a nebo tím, že vypneš motor. Odbrzdíš buď že se rovnou rozjedeš a nebo šlápnutím na brzdu a odjištěním čuflíkem.
-> U-Geen: Ono tam jde přepínat i schéma zobrazení (vyjma ciferníků). Zvykl jsem si na to za jeden den a klasické budíky už nechci v rodinném voze ani vidět, přesvědčil jsem se, že odvádí při jejich kontrole pozornost.
-> Nwkt: Je to hádanka, najdeš? On to můj telefon večír špatně fotí. Tak displej přepnutý do jiné barvy (v reálu písková). Najel jsem už víc než jsem čekal.