-> 11mAjA11: Práce na autech je pořád spousta. Tak 1/3 zákazníků prostě musím odmítnout, protože není kdy. A to jsou některý lidi neodbouratelný, dneska volal borec jestli dělám i fordy, tak říkám nedělám, borec že mi to slušně zaplatí když ho vezmu

tak říkám že lidi mi normálně slušně platí, ale at se nezlobí že fordy fakt nedělám a nechci se učit nic novýho protože mám práce nad hlavu. Tak prý jesli mu alespon někoho nedoporučím, tak jsem mu dal číslo na Ondru co s ním občas dělám, a chvíli telefon prý moc děkuje, že ho kolega vezme že to je super a mám u něj flašku, když to takhle bude dělat každej tak za chvíli budu alkoholik
Samozřejmě fakuju jako první ty divný. Vietnamec se zeptá co bude stát spojka na trojkovýho supa, říkám 20 s prací. Za chvíli píše co stojí ta sada. Z toho je mi jasný že to je špekulant a bude chtít donést svoje a abych mu to vyměnil za 4000, takže na něj seru mám jiný starosti než si dopisovat se špekulantem. Za týden volá, jak s tou spojkou, že jsem mu neodepsal, tak říkám že nemám čas to řešit, ber nebo nech a on že našel sadu za 11t a jestli fakt stojí práce 9, tak co mu mám jako říct, říkám ano stojí. Z toho debila vypadne že jo že to teda bere, protože v sapě mu řekli 30. Tvl tak jsem měl chut mu říct o bůra víc že jsme tenhle týden zdražovali, abych ho trochu vyučil slušnýmu jednání