-> Bukaj: nedivim se, ze se mu to na STK nelibilo, byla tam vetsi vule, nez na tom horsim krajnim cepu...
jeste mam vuli na pravym svislaku na tom dolnim pouzdre, premyslim, jestli to taky ted resit, excentr pujde ven dobre, horsi ten vrsek bude, to jsem pred 15 lety pizlal pilkou snad celej den, kdyby byl nejakej figl, jak to udelat na aute bez rozebrani toho vrsku
-> dragon_cb_cz 30.03.20 16:17:08: ono si malo kdo dovede predstavit, jakej jsem mel abstak uz neco udelat na rapidu :) takova mala naplast je se vrtat v elektrice u octy, ale uz jsem vse vychytal a uz jsem nemel co... ale do sundavani hlavy se mi nikdy moc nechtelo a delal jsem to vzdy, az kdyz tlacilo do vody nebo sla voda do spalovaku, na felde pres 100tis.km jezdim cernej temac, semtam se neco dostane do oleje, ale ono se to odpari... proti rapidu ta hlava ma jeste origo gufera a super, takze spotreba oleje na 15tis.km je asi 0,5l jeste jsem nikdy nemusel olej dolit, u rapida uz dolivam kazdy 3 tis.km, ale taky jsem to parkrat poradne prehral, sice neuvaril, ale v Turecku to chlazeni bylo uplne na hrane¨
Tady jsme meli objednane ubytovani v Miskolci-tapolca
jardaj.rajce.idnes.cz/Mis
kolc%2C_Eger_2011-2012_Rap
idem a ja se musel v Buchlovskych kopcich honit s opelem astra, pritelkyne najednou ucitila fridex, rikam asi kohout topeni, no na SK hranicich to uz varilo, na benzince jsem koupil dotesnovak a dotahl hlavu, do Miskolce to dojelo celkem vpoho (700km) tesneni jsem s sebou mel, ale byl jsem linej to tam rozdelat, precijen si clovek chtel uzivat vylet, tak jseme si tam delali vylety po okoli a teple vode... poprve jsem videl neco jako Pamukale (a hned jsem si rikal, ze tam rapid taky musi dojet :)
jardaj.rajce.idnes.cz/Tur
ecko_Rapidem_2014_-_temer_
9000_km za dva roky jsem taky tak ucinil. ale k tomu tesneni, no pri tech vyletech to uz varit chtelo, dalsi dotesnovak, cesta domu, no par litru vody jsem tam nalil, u brna mam takovej testovaci kopec, octa ho da na petku, niva na dvojku, rapid s rozjezdem na 3, ale jednou jsem bez chladaku malem nezabrzdil... MTX pri navratu z italie tam melo taky nejakou poruchu, tak tam se udelal trhlina v krouzku tesneni a ja lil litr vody na 10km, auto jak dymovnice, no dojelo, pak jsem s tim chtel jeste jezdit do prace tyden, ze tesneni udelam o vikendu, musel jsem to rozhodit uz v utery a od te doby tam ten elring je, jen jsem mel felda hlavu s vyssim k.p. a doma pripravenou hlavu ze 136X, tak jsem tam hodil tu, s tou feldou to jezdilo trochu lip teda.