-> gabo00000: když si viděl ty fotky tak by ti snad mohlo dojít, že v jedno ze sacích byl nálitek který solidně zasahoval do kanálku. byla tam díra, kterou bylo nutné zaslepit, protože kdyby jsem ten kanál zvětšoval tak bych zasáhl do té díry. když se pořádně podíváš, tak je tam i vidět že je ta zátka vybraná.
-> Nwkt: Jen pro sebe, nepredpokladam, ze by si to nekdo chtel dat do auta, uz kvuli cene. A pokud nekdo nema v aute moji RJ s moji sbernici, tak to temer nevyuzije...
-> Nwkt: vsechny budiky na krokovy motorky (tacho az vyresim par veci, hlavne snimac na prevodovku, misto nahonu). Takze na kterymkoliv budiku se da zobrazovat skoro cokoliv, stejne tak jde libovolne programovat kontrolky, automaticky rizeni jejich jasu, pripojka na RFID, pripojka na 4 tlacitka atd. A je to zpetne kompatibilni s normalnim stitem v cetne tech hnusnejch cernejch konektoru, takze to bude fungovat i tam, kde nebehaji data po sbernici.
-> Pavel P.: Tam mám právě tamten,páč sem musel zvětšit díru na stupnici,SANYO ze 73 je nějaký odulý ale asi to budu měnit za něco s kazetou. Jentak mezi řečí,ten clarion je na kolika?
-> Pavel P.: Tys ho poznal? Nekecej! Ale rozdíl,co? Podle něj jsem si vyrobil díly na ten deatomizovanej od švagra,co ležel v kotelně a tenhle jsem dodělal přesně po roce...
Rekonstrukce panelu,nový vruty (samozřejmě jednoduchá drážka) a podložky,rozborka čelíčka a odrbání prkýnek od staré tapety,nový polep falešné tapety,celková očista.
-> FORM: neverim....proste neverim zeby sa to tam dostalo a aj ked...pri najhorsom ich rozoberiem ...me tieto tlmice treba len doccasne netrba sa nad tym az tak zamyslat