Rabbit 15.02.08 00:25:12 napsal: Eqqus:
A nepřebržďuje mu ten zadek náhodou když tam má větší prasata? Trochu bych se bál, že to na mokru bude mít tendenci jít do smyku při kryzovim brždění.
Popravde ked na brzdu skočí.. ho berie do šmyku že nevie ktorá bije.Inak s tou zámenou to bol jeho nápad.
Mil@n 05.02.08 20:36:14 napsal: Tak jsem dneska zjistil proč mi blbne zapalovaní.Vyměnil jsem vše rozdělovač,civku,regulato
r napětí,promeřil kable a palec.A zavada vadné svičky na kterých jsem najel 400km.Svíčky byly nové tak jsem měnil vše ostatní,ted už vím že ani nové neznamená dobréja sem lepsi, ty samy svicky co ty novy a najel sem na nich 160km, taky sem koupil vičko a palec ze zoufalstvi a nakonec byla prasklá svíčka na tretim válci, uplne se rozpadla, zmrdi
-> MerHanz: to ne, ale dneska s tím potřebuju jet, tak si nenechám v autě binec a hlavně ten pocit, že to bude hotový, mě hnal kupředu Sice ještě díry zamáznout barvou, ať to nerezne a trochu zatáhnout tmelem, ať to náhodou neprotíká, ale to už je sranda
-> Syny: -> Eqqus: já to gufero na čas pořešil, tak,že sem vyndal to vnější(jak těsní buben) a to perko v tom sem přikrátil(sice to bylo nový, ale bylo to volný jak vytahaný kšandy)a byl na čas klid(hlavně na STK)
a když si začádám o novej řidičák, nevíte jestli mi daj nějaký prozatimní doklad o řidičáku? před deseti lety když jsemsi nechával dělat občanku tak jsem dostal takový lísteček.
Jezdím denně do práce autem. A dneska jsem jel jen s pasem a musím někde najít ještě mezinárodní řidičák. Sice neplatí v ČR a platnost skončila v roce 2004, ale aspon bych měl doklad že jsem někdy vubec měl.
-> Gryzly: Tak to nasere - presne takhle sem nechal na aute vzadu penezenku a rok na to i telefon... Penezenka tam 10km zustala, telefon ne, ale ten sem nasel kdyz sem se vracel ho hledat...
-> Gryzly: to se mi stalo nedávno....svoji blbostí jsem ztratil peněženku s necelejma 4litrama a všechny doklady,karty....no všechno. Měl jsem neuvěřitelnou kliku,našel to nějakej policajt z Chrudimy,dal ochrance intersparu a ty Polabinskej poldům. Jak já si oddychnul....akortá občanku mi dělaj novou,pač to se musí,když to dostanou policajti do ruky :-(
radim ti to minimálně nahlásit. Aby ses pak nedivil, že si na tebe někdo pujčil peníze,koupil auto a podobně....