skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124025 příspěvků (zobrazeno 122551 až 122600) od 06.12.2007 do 06.04.2025, založil/a iDawe
-> Gryzly: Brisk 15YC
Rabbit 15.02.08 00:25:12 napsal: Eqqus:
A nepřebržďuje mu ten zadek náhodou když tam má větší prasata? Trochu bych se bál, že to na mokru bude mít tendenci jít do smyku při kryzovim brždění.
Popravde ked na brzdu skočí.. ho berie do šmyku že nevie ktorá bije.Inak s tou zámenou to bol jeho nápad.
A nepřebržďuje mu ten zadek náhodou když tam má větší prasata? Trochu bych se bál, že to na mokru bude mít tendenci jít do smyku při kryzovim brždění.
Popravde ked na brzdu skočí.. ho berie do šmyku že nevie ktorá bije.Inak s tou zámenou to bol jeho nápad.
-> myso: to bude jen těsnění.
-> Tom.t, Mwkt, Mila@n A co to bylo zasvíčky? Brisky? A jaký typ?
-> Tom.t, Mwkt, Mila@n A co to bylo zasvíčky? Brisky? A jaký typ?
Velka inventura ve skladu, uz tech cisel mam pokrk 

Eqqus:
Uvaril som sestrenke fafaka a asi ma rupnutu hlavu bo sa trati voda [pari sa z vyfrku aj ked je teply tgak asi tade]
Dnes som mu menil radiator kúrenia,premazal motorček a zistil že by sa hodili nové tesnenia a sk pásky na čo sa kámoš rozhodol že to zapáli

Syny 13.02.08 22:36:24 napsal:
-> Eqqus: mno to je zajimavy - pac tenhle typ by mel mit 19THV, 19ky vepriky a 2p :) Jakpa to brzdi? :)
Uplna klasika až na to že bolo obloženie rozpraskané v dôsledku primrznutia.
-> Eqqus: mno to je zajimavy - pac tenhle typ by mel mit 19THV, 19ky vepriky a 2p :) Jakpa to brzdi? :)
Uplna klasika až na to že bolo obloženie rozpraskané v dôsledku primrznutia.
-> Tom.t: Jsou to šmejdi no, uvidíme jak dopadnou ty co tam mam teď
-> Tom.t: Zajimavy ovsem je ze Nwktmu se stalo to sami... Copa se to deje, ze odchazi svice 

Mil@n 05.02.08 20:36:14 napsal: Tak jsem dneska zjistil proč mi blbne zapalovaní.Vyměnil jsem vše rozdělovač,civku,regulato
r napětí,promeřil kable a palec.A zavada vadné svičky na kterých jsem najel 400km.Svíčky byly nové tak jsem měnil vše ostatní,ted už vím že ani nové neznamená dobréja sem lepsi, ty samy svicky co ty novy a najel sem na nich 160km, taky sem koupil vičko a palec ze zoufalstvi a nakonec byla prasklá svíčka na tretim válci, uplne se rozpadla, zmrdi

-> MerHanz: to ne, ale dneska s tím potřebuju jet, tak si nenechám v autě binec
a hlavně ten pocit, že to bude hotový, mě hnal kupředu
Sice ještě díry zamáznout barvou, ať to nerezne a trochu zatáhnout tmelem, ať to náhodou neprotíká, ale to už je sranda 

-> Reeaper: koukám, že makáe do roztrhání těla co?

-> Syny: -> Eqqus: já to gufero na čas pořešil, tak,že sem vyndal to vnější(jak těsní buben) a to perko v tom sem přikrátil(sice to bylo nový, ale bylo to volný jak vytahaný kšandy)a byl na čas klid(hlavně na STK)
tka já jsem teď vylezl z garáže, ale už mi zamykají obě dveře najednou..ty kabely byly porod
ještě k tomu přidat alarm a jsme kompletní 

-> Gryzly: Pokud by to nejak chvatalo ten ridicek, tak myslim, ze je moznost udelat ho asi do tejdne, ale musi se to platit... Kolik, to ale nevim...
-> Gabriel: ze se na takovy kraviny nevyseres

-> Syny: Občanka mě netrápí, budu chodit s pasem zatím.
-> Gabriel: japato? Uz aby sme se na srazu opili :)
celý dnešní den jsem se oddával depresím
-> Gryzly: misto obcanyk listecek prozatimni dostanes, ale s ridicakem nevim jak to je - dle me to bude to sami...
a když si začádám o novej řidičák, nevíte jestli mi daj nějaký prozatimní doklad o řidičáku? před deseti lety když jsemsi nechával dělat občanku tak jsem dostal takový lísteček.
Jezdím denně do práce autem. A dneska jsem jel jen s pasem a musím někde najít ještě mezinárodní řidičák. Sice neplatí v ČR a platnost skončila v roce 2004, ale aspon bych měl doklad že jsem někdy vubec měl.
Jezdím denně do práce autem. A dneska jsem jel jen s pasem a musím někde najít ještě mezinárodní řidičák. Sice neplatí v ČR a platnost skončila v roce 2004, ale aspon bych měl doklad že jsem někdy vubec měl.
-> Max: Nestačí že to nahlásím tam kde si nechám dělat nový doklady? Oni nemužou ty starý zablokovat?
Novou občanku jsem si byl vyzvedávat 9. ledna, takže mi vydržela měsíc a čtyři dny.
Novou občanku jsem si byl vyzvedávat 9. ledna, takže mi vydržela měsíc a čtyři dny.
Syny je to 105 L 85" Pac to ma 22tky prasatka a kyvku... Ma to dvoupistky vepredu?Ano má
-> Eqqus: Nic si z toho nedelej :) Ja to mel taky :) BTW: Co to je za auto? Jako typ? Pac to ma 22tky prasatka a kyvku... Ma to dvoupistky vepredu?
Syny né tak hlasite
teraz mu budem musiet rozoberat aj to

-> Eqqus: Aaa tece gufero - hodne stesti pri rozebirani poloosy :)
-> Gryzly: Tak to nasere - presne takhle sem nechal na aute vzadu penezenku a rok na to i telefon... Penezenka tam 10km zustala, telefon ne, ale ten sem nasel kdyz sem se vracel ho hledat...
-> Gryzly: Tak to nasere - presne takhle sem nechal na aute vzadu penezenku a rok na to i telefon... Penezenka tam 10km zustala, telefon ne, ale ten sem nasel kdyz sem se vracel ho hledat...
-> Gryzly: to se mi stalo nedávno....svoji blbostí jsem ztratil peněženku s necelejma 4litrama a všechny doklady,karty....no všechno. Měl jsem neuvěřitelnou kliku,našel to nějakej policajt z Chrudimy,dal ochrance intersparu a ty Polabinskej poldům. Jak já si oddychnul....akortá občanku mi dělaj novou,pač to se musí,když to dostanou policajti do ruky :-(
radim ti to minimálně nahlásit. Aby ses pak nedivil, že si na tebe někdo pujčil peníze,koupil auto a podobně....
radim ti to minimálně nahlásit. Aby ses pak nedivil, že si na tebe někdo pujčil peníze,koupil auto a podobně....
"technicky zdatnejší"kámoš mna nahánal že mu to nebrzdí tak som mu ukázal kde co jak
-> Gryzly: tak to nepotesi

Tak jsem dnes konečně pořadně seřídil světla

Vyměnil olej v převodovce..byl tam přesně 1 litr
A ted vytáčim tachometr na 70 000km a budu ho instalovat do auta 

-> Gryzly: to mas z tech vecnejch kaleb :-))
Tak já byl dneska na skok v práci a jak jsem spěchal tak jsem si zabouchl klíče v autě. Když jsem za dvě hodiny šel zpět takl jsem obešel auto jestli nemám někde odemčeno, položil jsem si tašku na zadní kapotu a vepředu jsem si vyndal drát, na druhý pokus jsem to vyháčkoval, zamotal drát zase zpět na místo kam patří nasedl a jel. Po dvou kilometrech jsem potřeboval peněženku a zjistil jsem že nemužu najít tašku. celou trasu jsem projel dvakrát a nikde jsem ji nenašel.
V peněžence bylo asi 3500,- což by mě tolik nesralo jako to že tam byl řidičák, občanka, kreditka a ještě ruzný identifikační karty. Počkám týden jestli se někdo neozve na adresu v občance a pak začnu vyřizovat nový doklady.
V peněžence bylo asi 3500,- což by mě tolik nesralo jako to že tam byl řidičák, občanka, kreditka a ještě ruzný identifikační karty. Počkám týden jestli se někdo neozve na adresu v občance a pak začnu vyřizovat nový doklady.
-> Borin: malej bágl:D kdybys jel třeba do teska na nakup
-> Max: zas tak vysoký to není..jinac tenhle kupovat nechce na nej sme se bily jen kouknout
-> Max: zas tak vysoký to není..jinac tenhle kupovat nechce na nej sme se bily jen kouknout
Tak včera sem si odpoledne hral se spolujezdcovejma dveřma na pežotu. A ty frantíci to tam maj dost namačkaný a po slepu, nebo malinkym zrcátkem zjišťovat, jak to tam chodí a nechodí je taky na vyliž .....Ale dílo se zadařilo, te se to promastilo a tu se to přihlo, a chodí to jak za mlada.Dneska jsou na řadě řidičovy, ale venku ještě porát mrzne, tak uvidim až přijdu z práce.
-> Targa: ty skříň vzadu je aby to nemohlo pod 80% mostů v čr,viď ? :-)
tohle Vojtik chce kupovat ?
tohle Vojtik chce kupovat ?
-> Syny: Jen 3

-> Targa: Co to má za batoh ??? 

Skouknul sem díl Simpsnů a chytsám se spát 

ustrojil sem zadek auta, sedacky,atd....
dnes sem nic neudělal byl sem s vojtikovejma na vejletě mrknout na jeden bus viz foto..a pak na jednom vrakáči pro pár dílu....:)
-> Borin: Taky koukam delas 100 aut najednou...
-> COL 09.02.08 22:48:45: Heh to sis delal sam? Na kolipak to vyjde?

-> COL 09.02.08 22:48:45: Heh to sis delal sam? Na kolipak to vyjde?