skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124025 příspěvků (zobrazeno 122501 až 122550) od 06.12.2007 do 06.04.2025, založil/a iDawe
-> MATTESS: já zjistim leda hovno.. tady jsou všichni zalezlí, a stalo se to nejspíš v noci, tátova 120 a jedna místní glska měla zrcátko taky ohnutý, jedna 105ka a žigulák ulomený a nějakej pažout taky rozbitý.. prostě v celý ulici

-> MATTESS: A jednomu známýmu ty zrcátka vyrvali i s kusem plechu. a obě.
-> Pavel P.: Njn parkování na ulici stojí za hovno.
-> Pavel P.: to se stalo kdysi bráchovi taky, naštěstí zjistili, kdo to byl a škodu uhradil.
-> Pavel P.: jaj,to ti nezávidim....

následek noční zábavy zdejších zmrdů..
zrcátko zkurvený, dveře prohnutý, lak oloupnej.

Dneska jsem uklidil zase kousek půdy nad budoucí kotelnou, už se tam rýsuje nádhernej prostor na škodovácký poklady.
Prostě už mám toho bordelu moc a neni to kam dávat, musim to někde roztřídit abych zjistil co vlastně mám.
Prostě už mám toho bordelu moc a neni to kam dávat, musim to někde roztřídit abych zjistil co vlastně mám.
dnes jsme s applem kuchali...on formana a já glsku 83
ja sem dnes vysapal ze Samantiny zbytecny veci, jako radio, repraky, stresni okno, topeni s hadicema, no najednou je tam mista, to je neuveritelny a ta elektrika jak je najednou hezci, malo dratu, ..... :-)
Já dneska vstal

já dneska prodal auto, takže sem zase bez škodovky (byť felicie)
-> minno: 

-> minno: co su to zac a od koho kupene?
Ja dneska pridaval koniky
skoda-virt.cz/cz/.../8275
8

-> Fén: :-)))) ne byl to jenom litříček dobrého vínka
Gabriel 16.02.08 22:36:12 napsal: ...hele jaksi mi blbne internet
To nesmíš ten alkohol lét do routeru, ale do sebe. :o)
To nesmíš ten alkohol lét do routeru, ale do sebe. :o)
taky bych to jednou vyzkoušel celej tejden ale nemůžu zítra řídím a musím bejtr ready. mno a co se týče é metly lidstva tak to můžu potrvdit., je to tak. hele jaksi mi blbne internet
-> Gabriel: To já dělal celej tejden, už to bylo takové stereotypní 

-> Gabriel: Víš o tom, že alkohol je metla lidstva.
Co jste dnes udelali...
ožrali se
ožrali se

-> gabo00000: O kom mluvíš?

-> xtuner: jj robim to vonku a dnes brutal zima bola..hlavne poobede...a celodenny sialeny vietor...no fakt som paradne premrzol a tej karoserii doporucujem aby bola dobra
leboked nie tak smer šrotovisko
..nj sily a financie mi este len bude tra...musim si ich setrit
vdaka

-> David29: pan ma rozum

-> gabo00000: to věřim no a jestli ještě děláš v tý zimě venku, tak to taky musí být něco... mě stačilo dneska když mě došel v garáži v kamnech petrolej a 3 hoďky jsem tam mrznul a válel se pod autem ale máš to pěkný, jen tak dál a mnoho sil 

-> gabo00000: Copak...pán je ekolog? 

-> David29: parchanta
-> xtuner: ja som si tiez myslel ze taketo roboty su tie najvycerpavavejsie...naho
denie dadiciek..naprav..prevodo
vky..motoru..brzdy...nic s toho nieje az tak vycerpavajuce ako karoseria...ja som tak doje.any za ten dnesny den ze zajtra asi nic robit nebudem

-> gabo00000: Čeho? 

-> gabo00000: Já jsem dneska zlikvidoval starý dvoupístový okruh a z poloviny natáhnul nový pro čtyřpísty,přidělal nové držáky hadiček do podběhu,dal nové hadičky od vyrovnávací nádobky k THV pak jsem obrousil jeden šít brzd a hned jsem ho začal lakovat a pro dnešek mám dost, zítra pokračuju 

-> David29:
ty sia le kus

Tak já si dneska vyčistil a poskládal karbec a konečně po několika měsících NASTARTOVAL 130ku.Chytla na první škrtnití a shodně slabou baterkou
Udělalo mi to velkou radost-chběl mi ten zvuk toho výfuku a ten smrad taky

-> gabo00000: To je to smutný...že to pravda je
-> Tom.t: Poučení: ty polský těsnící gumičky tam NEJDOU napasovat

-> Tom.t: Poučení: ty polský těsnící gumičky tam NEJDOU napasovat

dnes macimalna drbacka..total vycerpany som..nemam do nicoho chut ale zostava dorobit uz len 2 vystuhy a 2rozpery a hotovo...by som to mal zmaknut cez tyzden alebo pri najhoršom do buducej soboty

-> David29: s takym sa ani nesranduje

-> David29: se máš teda čím chlubit 

David29 16.02.08 14:03:43 napsal:
Já sem dneska vyměnil olej v motoru...když sem to vypouštěl, tek z toho spíš asfalt než olej
A skončilo to výjezdem hasičů Praha na zasypání oleje na ulici (4 litry)

Já sem dneska vyměnil olej v motoru...když sem to vypouštěl, tek z toho spíš asfalt než olej

A skončilo to výjezdem hasičů Praha na zasypání oleje na ulici (4 litry)

ach tak dnes fuka perfetkny vetrik a ja zas zvaram
..budem s toho chory..citim to

-> Bery: Koukám že to je ještě větší zpletenec jeklů než můj jezevec

-> Tuner#2: jezdim je taky,jsou odskoušené i pod větší zátěží)
JInak baruška je na rozborce-jezdí to jako prdlý bez tý plošiny
JInak baruška je na rozborce-jezdí to jako prdlý bez tý plošiny
-> Tuner#2: 300 Kus nebo 300 všechny? 

-> Fén: 

-> Nwkt: Taky už jsem na radu Viciho a Dedly zakoupil u Regnera NGKčka za 300,- Nějak jsem těm svíčkám přestal věřit.
taky brisky D17YC
->Gryzly: BRISK D17YC