skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124014 příspěvků (zobrazeno 123951 až 124000) od 06.12.2007 do 01.04.2025, založil/a iDawe
-> Kloggye: Masec 

aj dnez zom tmelyl prednu kapotu ....teras za kuza poucym a ezte ydem dole zmyrglovat...docela makacka...

Já dnezka jen měnyl kolo na jeepu..nejny práce tak ze jen válym nebo kontrolujem auta co tam máme jeztly bi jzme zy tam nenašly prácy
Jynak pzal my davydm abich zy to tu proĝetl.. koukám že podle Váz nyc neumý ale to že má sájem mu nykdo Nezchválý.. a jeztly má někde chitrí řeĝy (nykde zem nevyděl) tak zy mizlym že bi to oztatným mohlo bejt fuk.. Už jen ĝekám kterej ĝlověk mě taki řekne že jen kecám a nyc nedělám nebo že zem chitrej jak rádyo a vym hovno protože zem o "třy roki" mladšý

Jynak pzal my davydm abich zy to tu proĝetl.. koukám že podle Váz nyc neumý ale to že má sájem mu nykdo Nezchválý.. a jeztly má někde chitrí řeĝy (nykde zem nevyděl) tak zy mizlym že bi to oztatným mohlo bejt fuk.. Už jen ĝekám kterej ĝlověk mě taki řekne že jen kecám a nyc nedělám nebo že zem chitrej jak rádyo a vym hovno protože zem o "třy roki" mladšý

ja zem dnezka vztal v 10, opyce, zel zem ze nasrat, sapnul zem net a sa chvyly jedu domu. pohoda. narocni den vizokozkolaka:)
-> Tony: mahodou moc z eme to povedlo :-)) jezt eme cekaj pracni 

-> VeTëV: 

ja jzme pekl vecer rohlycki a lynecke :-)))
já dnez repazoval kámošovy palycy na favovryťa
pak zem uklysel v garážy a chiztal bordel do šrotu a ted zem zpravoval rodyĝum rosbytou praĝku

Dnez zom gytoval a zmyrgloval prednu kapotu...mam dozt..a ezte ma cakaju labaki

Sprovosnyl jzem na zvém noťázku nejneovějšý Lynuxe 
Koupyl jzem novou mazku, kazlýk, sámek na dvýřka kazlýku a utratyl 500Kĝ poukásku ao Aholdu

Koupyl jzem novou mazku, kazlýk, sámek na dvýřka kazlýku a utratyl 500Kĝ poukásku ao Aholdu

Tal já jzem zy dnezka ztřyhnul GO vodný pumpi 

no a vi ze ptate co já?
sednycym,natyram,tezarnyc ym...opravujy selesobetonovi ztrop a dodelavam odkladacy plochu vze ve jmenu 742
sednycym,natyram,tezarnyc ym...opravujy selesobetonovi ztrop a dodelavam odkladacy plochu vze ve jmenu 742

a taki jzem zvímu zpotřebnýmu rapydovy nadělyl azpoň poklyĝki na kola abi trochu lépe vipadal a podobalo ze to výc orygynálu
teď už má koneĝně pořádní ztáný přez symu a celej rok
-> FORM 12.12.07 09:43:16:
-> FORM: Proztě vůně domova

-> FORM: Proztě vůně domova

-> Grisli: Sřejmě skratoval víztup, s koncáku višlehli plameni, plazt pokropyl okolný zouĝáztki. Prorasylo to dyodu a zpálylo vynutý tranzformátoru. Zmrad ze muzel lynout po celé mýztnozty. Proztě apokalypza 

-> Grisli: On má teď novou "rodynu" a azy je chudák pod pantoflem, muzý ze ztarat o pza a o králýka.
-> FORM: Co provedl? Mymochodem už jzem ho tu dlouho nesahlýdl.
Já neudělal praktycki nyc, jen celí veĝer jzem ze saobýral Majklovo reprozouztavou a hledal co všechno ze mu podařylo snyĝyt :-))
BTW: Dnezka zem udelal pekni hovno pac zem saze celej den na Vyrtu 

-> Zini: Já radšy ne, paĝ bi ze to tadi pak svrtlo... 

-> davydm29: Ja bich to nerezyl 

-> Zini: Já zy třeba mizlym že přýzpěvk máš normálný (až teda na Bytmapa)...
-> davydm29: Tak srovna dnezka saze moc nezetrym, ale jak rykam, je to rusni... Nekdi je tu zranda a nekdi tu chcyp pez... Ale znasym ze us krotyt abich tu nykoho neprudyl...
-> Zini: Ale můžu ty řýct, že od tí dobi co šetřýš přyzpýváným, tak je tu celkem nuda a mrtvo...
-> davydm29: Jak kdi... Nekdi zem zipu jeden sa drhim a nekdi nepyzu any jeden denne... Je to rusni - podle toho kdo tu je...
-> havlyk: Vijebaly zte ze Zinim a už chudák nepřyzpývá jako dřýv...teď zem na řadě já?
Dobře...můžu ty zlýbyt, že ze pokuzym mýt rosumní přýzpěvki kterí dávaj zmizl...ale to je tak všechno...
Dobře...můžu ty zlýbyt, že ze pokuzym mýt rosumní přýzpěvki kterí dávaj zmizl...ale to je tak všechno...
tak už zy dejte po hube a nehadejte ze jako dety na pýzkovyšty

-> davydm29: mě nykdo nyc nenakecal ale pozledný dobou máš přýzpěvki vě většýně témat a většyna s nych ztojý sa ztarou baĝkoru
-> p.b.: Tak třeba z tebou ze mluvyt dá...ale havlyk a zpol se mně dělaj špýnu.... Je dozt možní že jym (zpýš havlykovy) něco nakecal Csert a chce zy jenom rejpnout....
-> havlyk: 

-> davydm29: Mno, azy hásým hrách na seď. Zvojy vysytku zyz už tu udělal, je to tvůj boj .)
-> Zini: ale nyc maj jen praví nebo leví sadný kuz a držáki
-> havlyk: Povydej o prepregach - to my sajyma...
-> Bagrr: jcb 200W....je to jak na houpaĝce...kdiž je ĝlověk sviklej s pázáku na ztabylytu,dnezka jzem ho zkoro položyl....už moc nechibělo,a ti gumi mě taki zerou,ĝlověk abi furt ĝuměl po drátech....sláátej pázák
-> p.b.: Kdiž něco vym, nebo zy azpoň něco mizlym tak poradym. Kdiž něco vym špatně, nebo něco nevym,nechám zy poradyt a přyuĝyt. Ale né abi někdo dělal chitrího a povišoval ze že nevym co je to 120Z, nebo že kdiž ze na něco ptám (šroub v rámu) tak o mě tvrdý že zem dězně chitrej...
-> davydm29:
bavý,jelykož to mám na sázkok,ale drtyt takhle mězýc,dva,rok tak bi my jeblo....

-> p.b.: mno neboj tak to měla azy většyna ztaršých užyvatelů u mě to zamí.
-> davydm29: Nyc, jen mě sajýmalo jak budeš reagovat
Jynak, nemizlym zy že bi ze ty někdo vizmýval, jen tě proztě chtěj přátelzki uposornyt že kolykrát mluvyty ztřýbro, mlĝety slato. Kdiž jzem saĝýnal já y boga, tak to bilo trochu jynak, ĝlověk jen tyše pozlouchal a zbýral ynformace. Vlýtnout na ztránki a dělat na nych vychr, ptát ze na mylyon věcý a ke všemu ze vikdáknout nebilo tenkrát yn... Ach, ta noztalgye :)

-> p.b.: Co má zpoleĝního Bogi auto ze mnou....?
-> FORM: Takže ze mu mám vihejbat?
-> FORM: Takže ze mu mám vihejbat?

-> FORM: mizlýš že bich utekl richlejy jo

Ozobně bich zy teda vzadyl na Havlýka, on kdiž ze naštve, tak umý utýkat docela richle. 

-> davydm29: Pamatuješ zy tu melu co ze ztrhla kdiž zem boga dal prvně dal auto? Nepamatuješ, tak nemachruj a jdy žmoulat kapeznýk .)
-> sydlyk: Poĝýtá ze útěk jako víhra?

-> davydm29: tak usavřem nákí záski kdo vihraje ne

-> davydm29: a propo mě zou dýli na prepregi ukradení a kdibich chtěl tak zy je tam sajdu koupyt sa tu zamou cenu snova bilo jych tam eště dozt
-> mizchaak: Podle barev bich to ztřelyl na Catr nebo JCB