-> Tuner#2: Jo, 2x jsem volal se Sakym a i po kontrole je škodováckej. Startér zabere, voltmetr spadne na 5V ale ani neškrtne, ráčnou otočim motor bez problému
-> Nwkt 18.12.07 23:56:52: Nebylo to spis tim ze jiny nemas? Nee, ale nasere to no... Ale tak to se dopredu vedet nemohlo no - ale jstli tne starter uz blbe bral kompresy 9 tak ted tech 12 nebo 13 kolik toma a jeste nepromazany bude brat asi spatne no - spis vubec ze
-> Nwkt: já už ti to někde v diskuzi psal. že irčitě budeš mít taky slabší obal převodovky. Já to u sebe doprředu věděl, takže jsem se nachystal, už jsem to kdysi měl že to někdo předemnou převrtal a pak jsem tam musel dávat velkou podložku abych měl klid v duši.
-> Nwkt: doporučuju ti nechat si na soustruhu stočit ty dva štefty aby byli na jedné straně M10 a na druhé M8, bez té plošky co je bez zavitu. je to 1000x lepší jak to převrtávat. jestli má někdo v okolí soustruh, tak to má za 20minut hotový i se závitem.
Tak dneska jsem si byl vyzvednout peníze zaplatit do realitky za garáž (jen pronájem) nájem dopředu a začal jsem stěhovat a řekl bych, že jsem si celkem mákl skoro celá garáž je tam. Jo a byl jsem s mladou a hráli jsme si
ja som zas nic nespravil...chory som jak pes a ked do soboty nezozeniem CO cko tak skodovka zostava cez sviatky vonku toto bude môj koniec ..ale uz som jej slubil ze nejak toto musime vydrzat a toto bude nasa posledna a v jednom najhorsia zima...uz nikdy viac nebude mrznut vonku!