-> dragon_cb_cz: No nevim, ale nejvetsi rozdil tam vidim za Topolanka (min. fin. Kalousek) a slavne ODS v roce 2009 a pak Fischera. I kdzy teda za Spidly to taky nebyla zadna slava...
cs.wikipedia.org/wiki/St%
C3%A1tn%C3%AD_dluh_%C4%8Ce
sk%C3%A9_republiky
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Koho byste volili?
dragon_cb_cz 16.01.13 13:00:10 napsal:
→ Bagrr- máma mele Emu: Pamatuješ si to špatně a je
triviální si to vygooglovat. V letech Klausovo vlád 93–95 byl rozpočet
přebytkový, 92 a 96 byl ve velice mírném schodku (méně než
2 miliardy). Za Zemanovo vlády (roky 1999–2002) byly schodky po řadě 29,
46, 67 a 45 miliard. A pořádná jízda začala za Špidly, Grosse a
Paroubka (2003–2006): 109, 93, 56 a 97 miliard – to vše při růstu
ekonomiky o 3.8% v roce 2003, 4.7% v roce 2004, 6.8% v roce 2005 a 7.0%
v roce 2006. Vyrobit schodek skoro 100 miliard při sedmiprocentním růstu
ekonomiky, to chce žaludek…
presne tak, kdo chce tak to vidi jak to je s tou ekonomikou za vlady CSSD, kdo se o to trochu zajima a nechce resit jen nepodstatne veci tak si vse nejde na googlu a bude vedet.
Ale nekterym neni pomoci.
→ Bagrr- máma mele Emu: Pamatuješ si to špatně a je
triviální si to vygooglovat. V letech Klausovo vlád 93–95 byl rozpočet
přebytkový, 92 a 96 byl ve velice mírném schodku (méně než
2 miliardy). Za Zemanovo vlády (roky 1999–2002) byly schodky po řadě 29,
46, 67 a 45 miliard. A pořádná jízda začala za Špidly, Grosse a
Paroubka (2003–2006): 109, 93, 56 a 97 miliard – to vše při růstu
ekonomiky o 3.8% v roce 2003, 4.7% v roce 2004, 6.8% v roce 2005 a 7.0%
v roce 2006. Vyrobit schodek skoro 100 miliard při sedmiprocentním růstu
ekonomiky, to chce žaludek…
presne tak, kdo chce tak to vidi jak to je s tou ekonomikou za vlady CSSD, kdo se o to trochu zajima a nechce resit jen nepodstatne veci tak si vse nejde na googlu a bude vedet.
Ale nekterym neni pomoci.
-> dragon_cb_cz 16.01.13 13:00:10: Jen se vetřu s dotazem, Když to máš tak pěkně rozepsaný, určitě budeš vedět do kterého časového rozmezí zahučel víc jak jeden bilión korun na oddlužení špatně privatizovaných bank (za Klause), za který stát ručil. . .
Edit: Pro pro objektivitu by bylo možná dobrý připomenout i povodně (1997, 2002, 2005, tuším)
Edit: Pro pro objektivitu by bylo možná dobrý připomenout i povodně (1997, 2002, 2005, tuším)
-> SexyStroj: O kterých penězích které se někam měly podít teď konkrétně mluvíš? Máš jako pocit, že stát měl někde nasyslené stovky miliard ktere se "někam poděly"?
-> Bagrr- máma mele Emu: Pamatuješ si to špatně a je triviální si to vygooglovat. V letech Klausovo vlád 93-95 byl rozpočet přebytkový, 92 a 96 byl ve velice mírném schodku (méně než 2 miliardy). Za Zemanovo vlády (roky 1999-2002) byly schodky po řadě 29, 46, 67 a 45 miliard. A pořádná jízda začala za Špidly, Grosse a Paroubka (2003-2006): 109, 93, 56 a 97 miliard - to vše při růstu ekonomiky o 3.8% v roce 2003, 4.7% v roce 2004, 6.8% v roce 2005 a 7.0% v roce 2006. Vyrobit schodek skoro 100 miliard při sedmiprocentním růstu ekonomiky, to chce žaludek...
Je zajímavé, co se týče státního dluhu, že od dob pádu komunismu jen roste ... a to paradoxně :
-poté, co proběhla privatizace a vláda rozprodala státní podniky - tedy příliv peněz do státní kasy!
- po zavedení tržního hospodářství.
nakonec když se dle mě podíváme, kde nejvíce peníze tečou do kanálu, zjistíme, že to je státní sektor ... kde neplatí to, že si koupím to na co mám (selský rozum), ale ... vytiskneme dluhopisy ...prodáme ten zbytek co je... a hlavně a to mě opravdu nepřestává uchvacovat????!
Jak může někdo počítat z rozpočtem na rok XY a nemit ty peníze v kapse??? a dokonce počítat s nějakým schodkem?
Vždyt je to přeci PERVÉRZNÍ - ZVRÁCENÉ.
KAM SE PODĚLI VŠECHNY TY PENÍZE? :-) ... do toho nám nic není...jsme jen pro NĚ...lůza, kterou je potřeba ovládat a ždímat.
-poté, co proběhla privatizace a vláda rozprodala státní podniky - tedy příliv peněz do státní kasy!
- po zavedení tržního hospodářství.
nakonec když se dle mě podíváme, kde nejvíce peníze tečou do kanálu, zjistíme, že to je státní sektor ... kde neplatí to, že si koupím to na co mám (selský rozum), ale ... vytiskneme dluhopisy ...prodáme ten zbytek co je... a hlavně a to mě opravdu nepřestává uchvacovat????!
Jak může někdo počítat z rozpočtem na rok XY a nemit ty peníze v kapse??? a dokonce počítat s nějakým schodkem?
Vždyt je to přeci PERVÉRZNÍ - ZVRÁCENÉ.
KAM SE PODĚLI VŠECHNY TY PENÍZE? :-) ... do toho nám nic není...jsme jen pro NĚ...lůza, kterou je potřeba ovládat a ždímat.
-> Bagrr- máma mele Emu: Nejmenší státní dluh byl asi do roku 96. To se snad i zmenšoval. A pak už jen rostl a rostl

jestli si to matne dobre pamatuju, tak za Zemana mela tahle zasrana zeme nejmensi schodek...
-> King 15.01.13 23:46:38: To nevím, já mu doma pod parkety nekoukal. 

-> Tuner#2: No jo, ale kam Zeman všechny ty prachy, co si těma údajnejma sviňárnama nahrabal, zašil? :)
-> kraska98 15.01.13 20:41:00: Právě pro takový jako ty co buď zapomínají a nebo nežili v době kdy byl Zeman u moci jsem sem dával jedno video...
Jozka 15.01.13 12:01:50 napsal:
Tak koho tam seknout? První kolo mi vyšlo, dal jsem Avatara, neb
prohlašoval, že i když nezvítězí, tak se pří výrazné podpoře
důkladně zamyslí nad nějakým dalším veřejným působením s tím, že
do druhýho kola stejně půjdou zeman s knížetem i bez mýho hlasu – ale
co teď..?
prohlidni si jejich stranky, a sleduj debaty, a rozhodnes se podle toho. Hlavne necti ty kraviny pro **** z FB
Tak koho tam seknout? První kolo mi vyšlo, dal jsem Avatara, neb
prohlašoval, že i když nezvítězí, tak se pří výrazné podpoře
důkladně zamyslí nad nějakým dalším veřejným působením s tím, že
do druhýho kola stejně půjdou zeman s knížetem i bez mýho hlasu – ale
co teď..?

já volil někoho jiného
-> kraska98: 

Zeman někdy chlastá,ale alespon to má v hlavě srovnaný a nepodporuje narozdíl od Schwarzenberga duchodové reformy,Nečasovu vládu a další voloviny...
-> J.T.: Na kazdyho jde neco najit. Takze tydle obrazky a "cenne rady" jsou fakt pro nesvepravny :) Nicmene radsi tam uvidim nekoho, kdo rekne pravdu a udela to tak jak rika, nez nekoho, kdo jen keca populisticky reci a pak, kdyz dostane moc, tak dela uplne jiny veci... Tim ted nenarazim na zadnyho z kandidatu, to bylo jen tak obecne...
Tak koho tam seknout? První kolo mi vyšlo, dal jsem Avatara, neb prohlašoval, že i když nezvítězí, tak se pří výrazné podpoře důkladně zamyslí nad nějakým dalším veřejným působením s tím, že do druhýho kola stejně půjdou zeman s knížetem i bez mýho hlasu - ale co teď..?

Tohle je hlavně už o tom vytahnout na lidi co nejvíc špíny a znemožnit je, já jsem se třeba rozhodoval podle toho, že nechci aby tam byl Zeman, tak že teď už nějaký další sračky kdo kde napíše neřeším, i když toho šlechtice nemám rád a nikdy sem neměl...
Přiznejme si že článek v podobném duchu, se dá asi napsat na každého znás. Ať už třeba o tom že sme někde pili a pak třeba falešně zpívali, nebo se s někým postrkali, nebo se prohlašujem za fanoušky značky, a přitom jsme dopustili, a dokonce vlastní vinou a přičiněním! zrušení a likvidaci x, ba někteří třeba i xx kusů, těchto vozů. No není to hanba?
Nikoho z nich se nezastávám, sou to všechno ..., ale musíme vybrat toho míň nahovno.
Přiznejme si že článek v podobném duchu, se dá asi napsat na každého znás. Ať už třeba o tom že sme někde pili a pak třeba falešně zpívali, nebo se s někým postrkali, nebo se prohlašujem za fanoušky značky, a přitom jsme dopustili, a dokonce vlastní vinou a přičiněním! zrušení a likvidaci x, ba někteří třeba i xx kusů, těchto vozů. No není to hanba?
Nikoho z nich se nezastávám, sou to všechno ..., ale musíme vybrat toho míň nahovno.
-> sep: V tom, že na hradě by radši měl bejt příslušník nižší šlechty, než kníže, nejsme ve při. Akorát mi drobet nevoní vytahování podobnejch kostlivců. Navíc je to, jak se ukazuje, nějakej blábol. To je jako bych se měl já stydět, že můj děd byl aktivní milicionář :)
Havel vč. jeho nekritickejch uctívačů je kapitola sama pro sebe.
Havel vč. jeho nekritickejch uctívačů je kapitola sama pro sebe.
-> Pavel P..:
Podepisuji v plném rozsahu.
Podepisuji v plném rozsahu.
-> Zivosek: jak na to koukam tak tam je u kazdeho pravdiva jen jedna vec. kdo tohle bere byt jen trochu vazne by mel vyhledat lekare
jak je nějaká podobná událost tak se musí spousta blbečků zviditelňovat podobnými obrázky a výmysli.... každej normální člověk si najde informace sám na internetu nebo v tisku a podobným trapným obrázkům se akorát zasměje..... nicméně prostoduchý lid facebookový tomu hned naivně věří a když je to vtipný tak ke všemu nasere kilometry smajliků 

-> Zivosek: Maj tam toho oba dosti, ale co mě praštilo do očí:
Zeman nemá rád slováky?
Asi má autor obrázku na mysli to co o něm napsaly jedny noviny, celý národ doufám nepomluvil..?
Zeman nemá rád slováky?

Asi má autor obrázku na mysli to co o něm napsaly jedny noviny, celý národ doufám nepomluvil..?
-> Karlos (WIO46): jasně, jsou tam i věci které jsou k smíchu a očividně blbosti, ale jsou tam i pravdivé :)
-> Zivosek: Tohle mi přijde k smíchu. Schwarcenbagr je členem skupiny, která muže za smrt elvise.
Seems legit.
Seems legit.

Z Fb, je to na každém jaký si udělá názor. Já nebudu volit ani jednoho.
-> King: :vsiml sis nekde ze by on nebo kolega havel nekde podobna temata meli snahu vysvetlit?koho to zajima at si vygoogluje bilderberg,rimsky klub atd, pokud jde o cernoknizete nemam o nem naprosto zadne iluze,blekotajici maskot nejprve greenheads posleze nove zalozene zajmove skupiny top 09 s mistopredsedy drabem a kalouskem kteri meli dost sanci a ze je sakra vyuzili ukazat co v nich je a oc jim jde,pripadam si jako na jine planete ze nekdo muze cloveku ktery tohle vsechno zastresuje verit a dokonce ho instalovat na hrad,nejsem ze zemana nijak nadseny ale jestli tam bude sedet tohle ,muzeme tam rovnou nechat klause do smrti.
-> sep: Ještě k tomu co jsi napsal - tohle je reakce kterou vydal Fedor Gál, který Polanskému pomohl mimo jiné ty knihy vydat: www.fedorgal.cz/blog/inde
x.php?itemid=108 Vrhá na to o dost jiné světlo.
palinator & sep: mno ale nie vzdy su vsetci ochotny hlasovat alebo mozu zmenit nazor :)
-> King: A další otázkou je věrohodnost toho textu, nehledě na to že zmíněná kniha je román a z části fikce...
-> Syny: myslim si ze aj zemak bude chcet euro
-> King:

-> sep: Schlafenberg sice není můj šálek kafe, ale je tuším ročník 37, takže si nějak neumím představit jeho úlohu v tom zneužívání vězňů za protektorátu. Asi dostával jako útlé robě ty méně fyzické zdatné vězně na hraní a u zámecké studně s nima hrál Tetris

-> DuriQ: Přehlasovat prezidenta je v ČR relativně (ve srovnání se spoustou jiných států) relativně jednoduché, stačí absolutní většina všech poslanců...
Jen tak pro sirsi pohled a premysleni nejen o volbe principala
freeglobe.parlamentnilist y.cz/Articles/407-pripad-n epovsimnute-knihy-havel-ud aval-zidy-a-schwarzenberg- pouzival-k-praci-vezne.asp x
freeglobe.parlamentnilist y.cz/Articles/407-pripad-n epovsimnute-knihy-havel-ud aval-zidy-a-schwarzenberg- pouzival-k-praci-vezne.asp x
-> DuriQ:
Vetovat může, ale ne absolutně. Pak ho stejně sněmovna přehlasuje.
Vetovat může, ale ne absolutně. Pak ho stejně sněmovna přehlasuje.
dragon_cb_cz: prezident moze vetovat zakony ktore su proti narodu, tak ako to doteraz robil Klaus a u vas ma v tomto myslim este silnejsie kompetencie ako ten nas Gaspar
-> Syny: Opakuji, klid... prezident má v tomhle relativně malou moc. A kondice naší ekonomiky není tak skvělá, abychom za dva roky plnili konvergenční plán, tím jsem si docela jistý.
-> King: Já nevím... Zeman je větší svéráz, takže je větší šance že nebude obhajovat každou blbost ze slepé loajality. Ale velké naděje ohledně EU si nedělám tak ani tak.
-> palinator: Rozhodnutý zatím nijak nejsem, ale FB masáž byla jasně ve prospěch Karla a strašně mě to sralo, takže jsem měl potřebu upozornit jeho fanatické obdivovatele, že to není beránek čistý jak padlý sníh.
-> King: Já nevím... Zeman je větší svéráz, takže je větší šance že nebude obhajovat každou blbost ze slepé loajality. Ale velké naděje ohledně EU si nedělám tak ani tak.
-> palinator: Rozhodnutý zatím nijak nejsem, ale FB masáž byla jasně ve prospěch Karla a strašně mě to sralo, takže jsem měl potřebu upozornit jeho fanatické obdivovatele, že to není beránek čistý jak padlý sníh.
No, jestli to vyhraje knize, tak tu do dvou let mame Euro a budeme jedna z nejsposlusnejsich zemi EU...
-> dragon_cb_cz: Zeman o sobe v debate na VSE prohlasil, e neni euroskeptik ani eurorealista, ale eurofederalista (viz YT) To mozna o kapanek lepsi nez knize-eurohujer, kterej to zas mysli uprimne :-)
-> dragon_cb_cz:
Na FB nevypadalo, že bys měl volbu tak těžkou....
Na FB nevypadalo, že bys měl volbu tak těžkou....
Lidi, nebuďte tak negativistický... prezident toho moc ovlivnit nemůže, svět se za dva týdny nezboří....
Jinak podle mě nejsou dobrá volba ani jeden... ale mám pocit, že Zeman minimálně o EU (ač je zarytý eurofederalista) přemýšlí víc než Schlafenberg. No, volba bude těžká...
Jinak podle mě nejsou dobrá volba ani jeden... ale mám pocit, že Zeman minimálně o EU (ač je zarytý eurofederalista) přemýšlí víc než Schlafenberg. No, volba bude těžká...
-> Tommyk: len aby nas tam niekde nebolo uz vela 

-> palinator: já zas miluju Zemana..
a o tomhle už jsem uvažoval dřív 

-> Tommyk 13.01.13 20:55:59:
Tyhle kecy fakt miluju.
Tyhle kecy fakt miluju.

-> palinator: prave ze sa ti bude zdat ze mas este menej ked budes mat len drobne ,vlastne to mate aj teraz tie drobne
-> suri: včera jsem se o tom bavil s kolegou v praci
Je ze slovenska. A řikal že to vyjde asi nastejno
kam pujdeš?

kam pujdeš?
-> Tommyk: jj , aj ja k Vám :D
ako nestarám sa do toho ale pozrite sa na náš parlament a prezidenta - týmto Ivana pozdravujem , a potom sa sťažujte :D
ako nestarám sa do toho ale pozrite sa na náš parlament a prezidenta - týmto Ivana pozdravujem , a potom sa sťažujte :D