-> Tuner#2:
Nechce se mi obětovat 50 minut času ani na video ani na tuto diskuzi, je tam alespoň něco o tom, jak chtěl v polovině 90.let prodat republiku tuším že rakušanům? Údajně na to bylo už vše nachystané, jen to podepsat...
Nicméně podobné věci se najdou i jinde. Fišer - rozkradení válečného českého pokladu. Kníže (a nejen on) - veřejná podpora a umožnění církvi legálně rozkrádat náš stát. Další odpadlíky jmenovat nebudu, skončili na nevýznamných místech, ale na všechny jde něco najít (snad až na tu herečku, ale ta si myslím, že by nebyla dobrá ani jako kulisa do sněmovny), někteřé to maskují více, někteří méně. Jen to národ není schopen vidět...
Jako vždy jsem i letos měl problém, koho volit, protože mi na všech něco vadilo. Ale člověk by si měl stát za svým cílem, kdysi jsem řekl, že pro mne je ideální kandidát Bobošíková, takže ten hlas dostala, byť letos teda nebyla v těch debatách nic moc. Do druhého kola půjdu jenom proto, aby nevyhrál kníže, už třeba proto, že stále nevím, jak se jeho jméno píše (což není dobrá vizitka spíše pro mne), proto, že se navenek tváří, jak je fér, že má nahrabáno a nic nepotřebuje, přičemž se soudí o Hlubokou a o Orlík (jestli se nepletu) a je členem nejhorší porevoluční vlády, takže úplně čistej taky není, no a hlavně, řekněme si upřímně, ideální prototyp prezidenta to není ani vzhledem k tomu, jak vystupuje, jak se chová a jak mluví. O jeho nečeských kořenech nemluvě. Č9mž neříkám a nikdy jsem neříkal, že by byl Zeman ideálním kandidátem - ale jo, z toho výběru, co je na prvním až dejme tomu čtvrtém místě, abych bral ty, co dostaly +- stejně hlasů, je.
Takže tak, no.