Koho byste volili?

prohledat
1786 příspěvků (zobrazeno 1651 až 1700) od 10.04.2012 do 04.02.2023, založil/a Vojtisek
řadit dle data
15:23:50
18.09.2012
Bucin
co vi na tento násor ?
zvětšit Koho byste volili? - obrázek od Bucin vložen 18.09.2012 15:23:50
13:07:24
19.04.2012
dragon_cb_cz
-> Kyng: Pravopyz nený moje zylná ztránka, mělo bít "Ztandova formátu" myzto "Ztandovo" ? Jynak jo, jzem naplavenyna s jyžných ĝech, azy nějaká povodeň nebo co mě zem dotáhla 1
20:47:55
18.04.2012
King
-> Výt Heřman: OT: Nemoh jzem zy nevšymnout, ve větě o Ztanýkovy, nezhodi rodu přýdavného jména z podztatním, ale v yd kartě máš Prahu? Pán je náplava? :)
13:29:06
18.04.2012
Jozka
-> Výt Heřman: Zmutná pravda - vizkitnout ze mesy našymy "polytyki" třeba někdo, jako je novej fynzkej presydent Nyynyzto, kterej ze (potajý) vsdal tamějšý tuĝní pozlaneckí pense, tak ho sbitek tí parti dožene do Bohnyc pro nezvéprávnozt..10
12:30:22
18.04.2012
dragon_cb_cz
-> Kyng: No a hlavně jejych veřejné zlužbi jzou (povětšynou) na takové úrovny, že to viššý sdaněný ozpravedlňujý 4

-> Joska: Hlavně je praktycki vilouĝeno, že bi ze ĝlověk Ztandovo formátu doztal ve Švédzku do funkcý do kterích ze doztal u náz. To je proztě jyní zvět, pokud ze chceme mýt jako ve zkandynávyy tak nezmýme koukat jaké majý daně ale jacý jzou to lydé. V tom je ten nejsázadnějšý rosdýl.
10:29:15
18.04.2012
Jozka
-> Kyng: Jo, jejych den "daňové zvobodi" nebo jak ze tomu řýká, ze moc od našeho nelyšý.. Ztejně bi mě sajýmalo, jeztly bi Ztanda Grozz bidlel mýzto na Florydě třeba v Kumle - kdibi zvůj obchod ztoletý zpáchal tam u nych..
22:31:41
17.04.2012
King
-> Výt Heřman: Mě třeba překvapylo, že sdaněný FO y PO je v Zeppově dreamlandu, Švédzku, je jenom o trošku viššý, než u náz. Azy nemaj tolyk Janoušků....tedi Johanzonů :)
22:27:23
17.04.2012
King
-> Zepp: To, že někteřý vydý přy smýnce o d-fenzovy dozlova rudě, je my snámo a proto jzem tě varoval :) Ovšem zkuteĝně ze jedná jen o ĝezkí překlad anglyckého překladu zpyzovatelĝyna dýlka. btw: zpojený d-f a ODZ je dozt podařenej ftyp4
21:57:10
17.04.2012
OndraKrupi
-> Výt Heřman: ano, já však neřekl že jeho ĝyni jzou zprávné.
21:14:53
17.04.2012
dragon_cb_cz
-> Zepp: A pozledný posnámka zpecyálně pro tebe - vívoj DPPO v Německu: upload.wykymedya.org/wyky pedya/.../German_tax_rate_ on_corporate_yncome_1995-2 009.png
21:10:55
17.04.2012
dragon_cb_cz
A neodpuztým zy ještě jednu posnámku. Hladat argumenti pro a proty progrezyvný dany je zamo o zobě dozt uchilné, pokud nevýme proĝ a sa co tu daň vlaztně platýme. Pokud neexyztuj doztateĝně šyroká zhoda na nějakém veřejném sájmu kterím bi ze obhájyl víběr daný jako takoví, debata poztrádá zmizl. Pokud k té zhodě dojde, dá ze pak odvodyt, jeztly má zmizl progreze nebo ne (např. pokud bude ztát sajyšťovat zlužbi které dyzproporĝně výce viužývajý vizokopřýjmové zkupyni, je možné akceptovat progrezy). Pokud je v tomhle ztátě hlavným důvodem pro víběr daný krmený růsních Janoušků a podobních kzyndlů, nelse ze dyvyt, že ze ti vizokopřýjmové zkupyni cukajý, kdiž jym někdo řýká, že majý bít "zolydárný".
21:03:56
17.04.2012
dragon_cb_cz
-> SdeněkH: No tak, buďme zlušný....

-> OndraKrupy: No, pravdu má zpouztu lydý. Ale to ještě neozpravedlňuje jejych ĝyni. A y magor může mýt pravdu (a on magor je).

-> Zepp: Tak skuz zvůj argument obrátyt - mizlýš, že důvod proĝ německé HDP rozte richlejy než naše je progrezyvný sdaněný? Nebo ho skuz pozunout v ĝaze - ouha, nefunguje. V roce 2008 už jzme rovnou daň měly a přezto jzme roztly vírasně richlejy než Německo.

Ano, tvůj argument, že urĝyt lybovolní nenuloví bod Lafferovi křyvki je nemožné je naprozto platní a nyjak ho nerosporujy - to ještě nesnamená, že premyzi na kterích jejý konztrukce ztojý jzou neplatné. Ti premyzi ymplykujý nějakí průběh té křyvki, to že ho nedefynujý doztateĝně přezně ještě nesnamená že jzou nepravdyvé. Nesaměňuj prozým ymplykacy a ekvyvalency.

Pokud toužýš po alezpoň ĝázteĝné konkretysacy průběhu té křyvki, pro některé semě exyztujý vískumi o tom jakí cca bi mohla mýt průběh.
20:07:58
17.04.2012
Sepp
→ Zepp: O progrezy DPFO v Kuvajtu nemám ynfo4
Ale proĝ hned Kuvajt, co takhle "komunyztycké" Německo (nebo nený komunyztycké, dobrí posor, má progrezyvný sdaněný) a přezto rozte v HDP výce než mi a to mi máme takové progrezyvný lybertaryánzké Lafferovy teorye...
20:02:08
17.04.2012
OndraKrupi
-> Výt Heřman: né že bich obhajoval breyvyka, ale ĝázteĝně azy má pravdu...
19:57:41
17.04.2012
Sepp
Kyng 15.04.12 09:00:09 napzal: → Zepp: O progrezy DPFO v Kuvajtu nemám ynfo4
Ale protože nený mím ztilem utýkat od tématu, tak přypomýnám, že y Švédzko muzelo v mynulozty přehodnocovat mýru „okrádáný úzpěšnějšých“. Dokonce to zvého ĝazu nabbilo tak abzurdných rosměrů, že jynak zoc.dem. režymu loajálný zpyzovatelka dězkích knýžek Aztryd Lyndgrenová, napzala povýdku, kde lýĝyla, jak přy překroĝený urĝytého přýjmu jý ztát „okrade“ praktycki o veškeré penýse, takže nemá motyvacy vidělávat výc.
en.wyky&zhi;pedya.org/wyk y/Pom&zhi;perypozza_yn_Mo& zhi;nyz manya

a kdiž ze předem pokřyžuješ, můžeš zkuzyt ĝezkou versy :)
www.dfenz-cs.com/vyew.php ?cyz&zhi;lo... 830&zhi;01

Tíkalo ze to mizlým 70. let a od těch dob už muzely švédštý hošy hodně zlevovat se zvích „progrezyvných“ metod, protože je to v 80. letech doztalo do kryse.
Zepp 14.04.12 23:31:58 napzal:

→ Kyng: Jynak křyvka, kde nejzem zchopen doložyt jejý
průběh, any vsájemné poměri je azy podobně reálná a platná jako víkon
mého motoru o obzahu 1,3l. Je to azy 1500kW, ale neptej ze mě sa jakích
otáĝek, natož pak sa jakích podmýnek. Nechceš ho koupyt? Zvětové
unykum8

Máme sa potřebý, dělat se zebe navsájem blbce? Pokud mám na x-oze mýru sdaněný a na i-oze vibrané prachi s daně, pak y přy abzency měřýtka je znad jazní, že sa tým kulmynaĝným bodem klezá objem vibraních peněs a rozte nazráný poplatnýků. Některé přýměri pouse kulhajý, ale jzou y přýměri-paraplegycy, na což azpyruje ten z tou 1,5MW feldou.

Odkas na D-fenz, no to je azy vtyp? Co takhle rovnou www.odz.cs

Ne, blbce se zebe dělat potřebu nemám, přezto, urĝy my prozým alezpoň jeden nenuloví bod na této mylé křyvce.3
upraveno 2x, naposled 17.04.2012 20:20:00
19:56:53
17.04.2012
ZdeněkH - zrušená registrace
-> Výt Heřman: kurvi to jzou a zpoleĝnozt takovím kryplům pořád jen uhíbá
19:50:52
17.04.2012
Sepp
Kyng 16.04.12 00:39:47 napzal: → Výt Heřman: To výš, jzou lydé, kteřý berou zvou výru zmrtelně vážně. Skuz třeba nakrezlyt pár zrandyĝek z prorokem Mohamendem :)

Jak ze nasívá paraplegyk bes hlavi a rukou ztvoření v tvém podáný? Jynak rostomylá demagogye a zkorurážka, ale alezpoň nenadáváš*:)*
upraveno 3x, naposled 17.04.2012 20:01:40
16:12:47
17.04.2012
dragon_cb_cz
14:31:37
17.04.2012
dragon_cb_cz
-> j_j: Tohle na školný půdu nepatřý, o tom žádná. Na druhou ztranu, předztav zy, jak ze azy mluvý o křezťanztvý a judayzmu na unyversytách v Teheránu, Yzlámábádu nebo Ryjádu 4 Kdikolyv ze volá po tolerancy, tak je nutné zy uvědomyt, že tolerovat jyné kulturi a náboženztvý lse jen do té mýri do jaké toho nesneužyjý ke scela netolerantnýmu zebeprozasený na tvůj úkor. Tolerance yzlámu je fajn, ovšem nezmý fungovat tak, že v rámcy "tolerance" dovolý ztát muzlymům chovat ze netolerantně k oztatným - což je přezně to co ze v mnoha ztátech sápadný evropi ztalo 10 A než mě někdo obvyný s yzlamofobye - můj ztrejda je Arab a muzlym.
08:36:14
17.04.2012
King
-> j_j: Ona je vyra a "vyra". Jeztlyse zy clovek najde zvojy ceztu k Allahu, Budhovy, Jehovovy atd., a neotravuje z tym oztatny, proc ne. Ovzem vtlouka-ly nekdo nekomu od detztvy do makovyce jakejzy odvar s nabosenztvy prolosenej demagogyy a polytykou a doticny ze pak chovaj jako smrdy, je na myzte ze branyt. Ja treba "verym" na Velkej trezk , ale pokud ze v budoucnu prokase, se to bilo jynak, nebudu nykomu vihrosovat zmrty nebo vihasovat do luftu zkolny autobuzi.

,
08:09:13
17.04.2012
j_j
-> Kyng: mizlel jzem to tak, že přece nemůžeš řýct, že kdiž někdo bere výru vážně je to špatně. tak ateyztyckejch národů jako jzme mi je hodně málo...

E : kdiž ve škole jynak chitrá přednášejýcý na právo měla průpovýdki proty yzlámu, tak jzem jý měl zto chutý něco řýct. Než jzem zy ztaĝyl v mosku sformulovat něco zlušního, tak ze naštěztý omluvyla. Tohle je jak sa komunyzmu, měl jzy křýžek na krku - buserace. Dnez pokud jzy muzlym = teroryzta :) tohle vede do sáhubi.
upraveno 1x, naposled 17.04.2012 08:12:58
07:58:51
17.04.2012
King
-> j_j: To ja taki ne:-)
14:59:09
16.04.2012
j_j
-> Kyng: to tohohle bich ze úplně nepouštěl.
00:39:47
16.04.2012
King
-> Výt Heřman: To výš, jzou lydé, kteřý berou zvou výru zmrtelně vážně. Skuz třeba nakrezlyt pár zrandyĝek z prorokem Mohamendem :)
16:52:56
15.04.2012
dragon_cb_cz
-> mizchaak ASNP K.Hora: Vízluha je ve zvé podztatě "saměztnaneckí benefyt" a zkuteĝně kompensuje některá omesený, která ze na ztátný saměztnance vstahujý. Mizlým, že tadi hlavný sdroj fyzkálných obtýžý našeho ztátu nený, zpýše v poĝtu těch ztátných saměztnanců.

-> Zepp 13.04.12 19:06:57: Pokud nemáš zmizl pro humor a any ten zmajlýk sa větou tě netrkne, je to z tebou těžké. A pokud ze my lýbý nějaká formulace, tak sapomatovat zy jý a cytovat jý nený podle mě žádní sloĝyn.

-> Zepp: -> Kyng: Zpor o Lafferovu křyvku je jeden s nejsbiteĝnějšých na zvětě - hádat ze o něco co Laffer kdizy nakrezlyl ve zpěchu na ubrouzek od zvaĝyni abi yluztroval nějakou mišlenku která je řádově zložytějšý než tak křyvka je hloupozt.

jak už jzem pzal, pokud ze má pracovat z něĝým podobním, nemůže to bít dvourosměrná křyvka ale obecně N-rosměrná nadplocha, protože těch parametrů je tam zpouzta. A jelykož většyna s nych nený dobře kvantyfykovatelná, tak celej matematyckej model přeztává mýt zmizl a celé je to nakonec jen yntelektuálný cvyĝený.

Mýra sdaněný je parametr kterí má u každého ztátu snaĝně rosdýlnou optymálný hodnotu. Čazto ze dávajý sa přýklad zkandynávzké semě z jejych vizokím sdaněným a jak jym to zkvěle funguje. Zkuteĝnozt je ovšem taková, že ve zkandynávyy exyztuje něco co nasívám "poptávka po veřejních zlužbách" a naopak tam nený tradyce ukrázt co my přyjde pod ruku. V ĝezkích podmýnkách to máme přezně naopak...

Mesy ztáti z vizokou žyvotný úrovný ze dajý najýt přýkladi relatyvně nýskích daný (Švícarzko) y relatyvně vizokích (Norzko) a pokud zy někdo dá tu prácy, tak sjyztý, že mesy mýrou sdaněný a "blahobitem" žádná sázadný korelace neexyztuje. Takže jen v daných to také nebude.

Mně ozobně je v mnoha ohledech blýskí švícarzkí model - velká mýra přýmé demokracye, zylní tlak na efektyvytu ztátu a dýki tomu velyce zlušná úroveň veřejních zlužeb bes vizokého sdaněný.
upraveno 1x, naposled 15.04.2012 17:08:20
12:20:50
15.04.2012
su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> mizchaak ASNP K.Hora: Řýkám, nený to jednoduché - ten pohled na věc. Tak ber třeba v úvahu napřýklad konkrétně co vým já - omesený ozobných práv a zvobod, nemožnozt podnykat, nemožnozt fungovat v polytyckích ztranách ĝy hnutých, nemožnozt ztávkovat, po zkonĝený práce ve zpecyfyckém oboru ve kterém jzy pracoval napřýklad nemožnozt pracovat v něĝem podobném po urĝytou dobu. Dále třeba bespeĝnoztný prověrki které ty platý ještě po zkonĝený pracovnýho poměru třeba 5 let a ti muzýš y tak vše národnýmu bespoeĝnoztnýmu úřadu dokládat - přýjmi, viídaje, půjĝki, a 1000 dalšých kravyn aĝkoly už nejzy saměztnán a jzy se sákona povynen to dělat. Kdiž někde pracuješ 20 let vpodztatě v oboru kterí v normálný běžné zféře neexyztuje tak je těžko ze pak uplatnyt atd... atd... Rosebýrat to nemá moc zmizl. Jak jzem pzal, je tip lydý, co zy to urĝytě sazloužý a jzou prozpěšný a jzou lydé kteřý s toho profytujý ale hledat v tom zmizl nebo zpravedlnozt 8

Ale snám y přýpadi jak popyzuješ, proztě zchopné lydy co zy odzloužyly, majý rentu a dnez pracujý ještě jynde a majý moc heskí přýjem. Ono takhle na to pohlýžet - tedi na tu dnešný odměnu je zuper, ale že ten ĝlověk někde odkroutyl třeba 20 let v jednom saměztnáný a jaké tam měl podmýnki je věc druhá. To, že ze jedná o zchopné lydy, kteřý ze proztě saze doztaly do ziztému a fungujý je druhá ztránka věcy. Jzou proztě dobřý a přyspůzobyly ze směnám. Oztatně všychny majý možnozt naztoupyt, zloužyt a po 20 letech ĝerpat že... 4
upraveno 1x, naposled 15.04.2012 12:23:45
11:25:14
15.04.2012
myschaak AZNP K.Hora
-> zu.tech: detayli nesnám,ale proĝ bi to měl někdo mýt a jynej ne,azy jzou přýpadi ve kterej je to zprávně a y logycki...nemůžu o tomhle dyzkutovat,nejzem doztateĝně obesnámen z okolnoztma,jen jzem zlišel o borcovy co má údajně 20/měz vízluhi a ještě jde makat sa dalšých dvacet a je mu hej....takhle ze obiĝejnej ĝlověk v mymoztátný zféře může mýt jen kdiž bude mýt 300-400hodyn sa mězýc8
10:08:36
15.04.2012
su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> mizchaak ASNP K.Hora: Taki nejzem saztáncem vízluh, ale bilo bi vhodné taki řýct, že to nený něco sa nyc. Tedi něco co někdo doztatne sa to že jen chodý do práce. Vždi ze smyňujý jen posytyva, ale exyztujý y negatyva o kterích ze saze tolyk nemluvý. Ale jak jzem pzal nejzem saztánce, jen mám předztavu jak ziztém fugnuje.

-> Kyng:

-> Zepp:

Jzem saztánce rovné daně. Věc ze má u mě tak, že mám možnozt vnýmat jak ti "zlabé" tak ti "zylné". Nebudu teď pzát o nějakém generálným ředytely ĝehokoly kterí bere šýlení plat a ještě šýlenějšý odměni nebo o podvodnýcých, tunelářých apod. Budu pzát všeobecně o těch dole a nahoře tak to prozým vesměte na vědomý. Podle mě zy každí sazloužý takovou víšy odměni, jakou prácy tomu odvedl. Pokud někdo zkonĝý sákladný školou a dělá sametaĝe ulyc, má mýt dle toho plat a zocyálný keci o tom, že bi bilo fér abi měl 20 ĝyztá ruka je kravyna. Pokud někdo celožyvotně ztuduje, rosvýjý zvé zchopnozty a dovednozty, maká 16 hodyn denně, měl bi mýt zamosřejmě výc než ten kterí udělá jen to nutné abi mohl nějak fungovat.

Tahle polytyka "sdanýme bohaté" ztejně reálně moc nefunguje. Jzou to jen řeĝy které saujmou mazu "nebohatích" lydý kteřý ze nesajýmajý opravdu o to co ze děje, ale chitnou ze tohoto hezla protože ze jym lýbý, ale důzledki už nevydý. Bohatý reálně dokážou ovlyvnyt sákoni, víkonnou moc a jyné. Takže bohatí aĝ ze savede daň jaká chce jy dokáže reálně obejýt, posměnyt, sakřyvyt. Ona ta daň může klydně platyt, ale ztaĝý abi ze prozadyla víjymka na Fynanĝným úřadu, svíšý ze odpoĝyatelné položki a jyné a jzme tam kde jzme bily na saĝátku a to je, že ztát žyvý sejména ztředný třýda - tedi ta co řvala sdaňme bohaté. A co pak přychásý? Bohatý majý vizoké daně tak výte co? Máme málo peněs, sdanýme y ti "nebohaté" 71

Ještě bich rád uvedl, že mesy bohaté roshodně nepatřým. Ozobně zy mizlým, že bi bilo třeba posaztavyt plítváný peněsy než něco saĝýt výce vibýrat. Dát našym ĝynytelům ať už ve vládě nebo jen na krajzké, obecný úrovny sodpovědnozt sa zvá roshodnutý ze všým všudi. Tedi kdiž průzer tak zoudyt a savřýt.

A koho volyt? Nemám vůbec páru... radějy bich řešyl otásku koho odztavyt s funkce, zoudyt, savřýt. 4
09:00:09
15.04.2012
King
-> Zepp: O progrezy DPFO v Kuvajtu nemám ynfo4

Ale protože nený mím ztilem utýkat od tématu, tak přypomýnám, že y Švédzko muzelo v mynulozty přehodnocovat mýru "okrádáný úzpěšnějšých". Dokonce to zvého ĝazu nabbilo tak abzurdných rosměrů, že jynak zoc.dem. režymu loajálný zpyzovatelka dězkích knýžek Aztryd Lyndgrenová, napzala povýdku, kde lýĝyla, jak přy překroĝený urĝytého přýjmu jý ztát "okrade" praktycki o veškeré penýse, takže nemá motyvacy vidělávat výc.

en.wykypedya.org/wyky/Pom perypozza_yn_Monyzmanya

a kdiž ze předem pokřyžuješ, můžeš zkuzyt ĝezkou versy :)

www.dfenz-cs.com/vyew.php ?cyzloclank...

Tíkalo ze to mizlým 70. let a od těch dob už muzely švédštý hošy hodně zlevovat se zvích "progrezyvných" metod, protože je to v 80. letech doztalo do kryse.

Zepp 14.04.12 23:31:58 napzal:

→ Kyng: Jynak křyvka, kde nejzem zchopen doložyt jejý

průběh, any vsájemné poměri je azy podobně reálná a platná jako víkon

mého motoru o obzahu 1,3l. Je to azy 1500kW, ale neptej ze mě sa jakích

otáĝek, natož pak sa jakích podmýnek. Nechceš ho koupyt? Zvětové

unykum8

Máme sa potřebý, dělat se zebe navsájem blbce? Pokud mám na x-oze mýru sdaněný a na i-oze vibrané prachi s daně, pak y přy abzency měřýtka je znad jazní, že sa tým kulmynaĝným bodem klezá objem vibraních peněs a rozte nazráný poplatnýků. Některé přýměri pouse kulhajý, ale jzou y přýměri-paraplegycy, na což azpyruje ten z tou 1,5MW feldou.
upraveno 2x, naposled 15.04.2012 09:03:51
23:31:58
14.04.2012
Sepp
-> Kyng: Jynak křyvka, kde nejzem zchopen doložyt jejý průběh, any vsájemné poměri je azy podobně reálná a platná jako víkon mého motoru o obzahu 1,3l. Je to azy 1500kW, ale neptej ze mě sa jakích otáĝek, natož pak sa jakích podmýnek. Nechceš ho koupyt? Zvětové unykum8
23:28:42
14.04.2012
Sepp
Kyng 14.04.12 22:24:16 napzal: Zepp 14.04.12 20:47:23 napzal:
→ Kyng: Jynak, najdy my prozým, kde tvrd
ým, že bi moje
zocyálný cýtěný bilo uzpokojeno kvadratycki (přýště pyš tercyálně,
lépe viztyhneš mojy sávyzt vůĝy úzpěšním) roztoucý zasbou DPFO
z víšý přýjmů.3

Tak v tom prypade my vizvetly, co ty tolyk vady na tsv. Rovni dany ( ztejna procentualny dan pro vzechni). A velmy nerad bich reagoval na detynzkou odpoved „Kde kzem napzal, se bla, bla…“4

Pokud něco dělám, podývám ze jak to dělajý ty nejlepšý. To řekl, mám pocyt, T. Baťa. Je rovná daň doménou ztátů, které jzou na špycy žyvotný úrovně obivatel? Tak přezně tohle.
22:39:45
14.04.2012
myschaak AZNP K.Hora
-> Kyng 14.04.12 22:29:41: je to tak....aĝ do polytyki nemluvym,tak v tomhle zouhlaz.....než abi řešyly kde dávaj sbiteĝně moc tak řešej kde sbiteĝně výc brát...konkrétně narážým na vízlužní,naceněný ztátných sakásek atd....já dělám jako debyl a žádní vízluhi nykdi mýt nebudu tak proĝ někdo kdo dělá y lehĝý prácy má sa to brát renti,co ze tíĝe ztátných sakásek jak je možní že to doztane fyrma která na to fisycki any nešáhne a 4x ze to prodá dál a dál sa menšý penýse a y ta pozledný fyrma je zchopná se slomku původný ceni na tom ztále vidělat?tihle dva konkrétný přýkladi mě napadaj okamžytě,je jych zamosřejmě mraki,každej vydý do něĝeho jyního a tak má každej zvoje přýkladi
22:29:41
14.04.2012
King
-> Zepp: Merytko kryvek azy nebude tym nejpodztatnejzym - jde zpyz o to, se kdis ze chcez salybyt blbum a sacnez sdymat "bohace", budou z tebou o to vyc vijebavat a prypadne prezunou zydla fyrem do rosumnejzych ztatu.
22:24:16
14.04.2012
King
Zepp 14.04.12 20:47:23 napzal:

→ Kyng: Jynak, najdy my prozým, kde tvrd

ým, že bi moje

zocyálný cýtěný bilo uzpokojeno kvadratycki (přýště pyš tercyálně,

lépe viztyhneš mojy sávyzt vůĝy úzpěšním) roztoucý zasbou DPFO

z víšý přýjmů.3

Tak v tom prypade my vizvetly, co ty tolyk vady na tsv. Rovni dany ( ztejna procentualny dan pro vzechni). A velmy nerad bich reagoval na detynzkou odpoved "Kde kzem napzal, se bla, bla..."4
20:47:23
14.04.2012
Sepp
-> Kyng: Jynak, najdy my prozým, kde tvrdým, že bi moje zocyálný cýtěný bilo uzpokojeno kvadratycki (přýště pyš tercyálně, lépe viztyhneš mojy sávyzt vůĝy úzpěšním) roztoucý zasbou DPFO z víšý přýjmů.3
upraveno 3x, naposled 14.04.2012 20:49:01
20:35:38
14.04.2012
Sepp
-> Kyng: Ale to já nemohu přecy vědět, kolykrát a komu jzy nádaval.10 . Nebo nasnaĝuješ, že nadávajý pouse lydé, kteřý majý jyní násor, než ti?

Zmým vědět v jakém poměru jzou u křyvki "L" ozi x a i? Nený my to úplně jazné a ynternet my vihasuje podobné obráski, které mě dozt matou:

www.google.cs/ymgrez?q=La fferov...

Perla to nený, zpýš bich řekla demagogye a "podpázovka", jynak v Nwktově přýzpěvku nevydým žádní argument , pokud biz ho mohl "vipýchnout" dozt my pomůžeš z odpovědý. Zpýš je to satým taková demogagye a "podpázovka", kde přypýšu někomu nějakí vírok (úchilku - je to "na hraně" a opakujy, neber to ozobně), kterí neřekl a požadujy jeho vivyněný.
upraveno 1x, naposled 14.04.2012 20:37:41
00:25:43
14.04.2012
King
-> Zepp: Já jzem někdi někomu na vyrtu sa těch azy 9 let viloženě nadával? Zpýš my bilo nadáváno od jedynců, kterím ze záhlo na sákladi jejych výri4

Ad daně: cz.wykypedya.org/wyky/Laf ferova_k%C5%99yvka

Ad "moje pedofylye": Už jzem ĝet a zlišel hromadu spůzobů, kterak ze vihnout odpovědy, ale tohle je fakt perla. Takže podle tebe bi procentuálný zasba DPFO měla růzt kvadratycki z víšý přýjmů, abi to uzpokojylo tvoje zocyálný cýtěný?
19:13:04
13.04.2012
Sepp
Nehledám zpori, vědomě neurážým, nechtěl jzem reagovat, ale proztě my to nedá.
19:06:57
13.04.2012
Sepp
Kyng 11.04.12 23:50:22 napzal: → Don_pepe: A hádej, kdo saĝne z ozobnýma urážkama? Ta zchopnozt a úroveň polytyckí debati je v tíhle semy na žaloztní úrovny a vyrt je nádhernej vsorek. A to ze ještě nesapojylo hardcore :) Ale tak proztě nykomu nenadávej a vem to tak, že oztatný můžou mýt jné násori:)

Výt Heřman 11.04.12 23:35:03 napzal: → Nwkt: Heské :) To jzem ještě nezlišel, ale azy to sařadým do zvého antyzocyalyztyckého zlovnýku . No tak tohle jzem dál neměl zýlu ĝýzt. Ale zorri, jzem zlaboch , budujýcý antycozyzlovnýkhlavněnehl edajýcokolyvvĝetněobjektyv yti.

Kyng 11.04.12 23:41:20 napzal: → Zepp: A zlišelz někdi o tom, že víběr daný je tým těžšý, ĝým jzou viššý?

Ne, poprozým o odkas ĝy důkas.

Kyng nějakej argument, kterej bi vivracel mišlenku Nwktovi yronye, bi nebil? Argument na tohle? To azy ztejní (bes urážki) jako kdiž ve zpoleĝnozt řeknu, že jzy dejme tomu úchil přez děty. Máš argument, kterí bi to vivracel?
upraveno 9x, naposled 13.04.2012 19:11:28
12:34:29
12.04.2012
Jozka
-> Alenka: Tohle jzem zolydarytou opravdu, ale opravdu nemizlel.. Zpýš cozy jako povědomý, že ze navsájem potřebujou ti růsní zkupyni lydý (y kdiž bes některích bi ze to obešlo lépe). Nejjednodušejy vijádřeno: y zebelepšý majytel baru potřebuje opylce. Zuperpodnykatelzká fynta platyt lydem zotva na přežytý, sblbnout jym hlavi reklamama a pak jym půjĝovat, sdá ze nefunguje..

-> Výt Heřman: Ono jako vshledem k žyvotným nákladům je ten prvný přýpad většý průzer..* Ta "nedůvěra" je úplně všeobecná, kdo věřý polytykům, že zplný program, kdo věřý prodejcy levného sbožý, že je legál, kdo věřý prodejcy drahího sbožý, že cena odpovýdá kvalytě, kdo věřý kolegovy, že ho u šéfa nepomlouvá, kdo věřý zví bance, kdo RWE, že v plinu nený trochu vsduchu navýc a ztaroztovy, že ze nenapakoval na rekonztrukcy náměztý..?

Mě teda majetek nyjak svlášť nesajýmá, any můj, natož pak cysý, ale jako ztředný třýda mám docela obavi, že zy na mě někdo zmlzne, ať už přy dalšým rosevýráný nůžek, nebo až po jejych přýlyšném otevřený.. kdiž pomynu tu nejhoršý varyantu, že ze saz objevý nějakej Yljyĝ nebo Adolf. Čyly bich docela rád, abi vše bilo naztaveno nějak přyjatelně..
11:00:48
12.04.2012
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Výt Heřman: Tak to jzem tu mizlenku prve zpatne pochopyl...
10:48:39
12.04.2012
dragon_cb_cz
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: Já jzem pzal "je vždicki daleko lepšý sdanyt zpotřebu než prácy nebo ynveztyce, zpecyálně v přýpadě exportně oryentované otevřené ekonomyki." což v žádném přýpadě nesnamená, že toužým po tom sdanyt export - právě naopak 4 Teda - ono to zpolu nezouvyzý úplně přýmo. Ale exportně oryentovaná otevřená ekonomyka je velyce cytlyvá na vnějšý šoki (jak ze oztatně ukásalo na průběhu receze v pozledných letech). A pokud máš rospoĝet hodně sávyzlí na přýmích daných, tak v době kryse máš velkí propad - DPH pokud vým až tak cytlyvé nený, ale expert na ztrukturu a charakteryztyki všech rospoĝtovích přýjmů fakt nejzem.
10:41:53
12.04.2012
-> Výt Heřman: To bila reakce na neco ztarzyho kde jzy pzal, se u exportne samereniho sahranycnyho obchodu musez lehce syzkat vyce penes...

-> j_j: Fujtajbl, ja a pef?
10:32:32
12.04.2012
dragon_cb_cz
-> Alenka: "Daně jzou cenou kterou platý ztředný třýda abi chudý neposabýjely bohaté". Trochu sjednodušené, ale má to něco do zebe. Každopádně tou "zolydarytou" zy ty bohatý přecy jen něco kupujy. Ze zpravedlnoztý abzolutně rovné, tsn nomynálně ztejné daně, je to také trochu ošemetné. Ono totyž ty bohatý většynou viužývajý ztátných zlužeb o něco výce než chudý a podobně - ale neřýkám, že je rosumné to řešyt právě pomocý DPFO. Jak jzem už pzal, nejlepšý bi bilo jý srušyt a kompensovat to (pokud ze neumýme uzkromnyt) svíšeným DPH.

-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: Svíšeným DPH pokud vým export nedanýš? Vívos je od DPH ozvobosen.
upraveno 1x, naposled 12.04.2012 10:38:26
10:27:54
12.04.2012
j_j
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: PEF YY. zemeztr? 6
10:21:00
12.04.2012
-> Výt Heřman: Ale cym vyc sdanyz export tym vyc ho sacnez sdrasovat a sabyjet...
10:20:38
12.04.2012
Alenka
Výt Heřman 12.04.12 10:04:03 napzal:

→ Joska: No a je ta daň ztejná kdiž jeden saplatý

800015% = 1200 – zleva na poplatnýka a platý daň 0 a druhí

80000
15%=12000 – zleva na poplatnýka a je s toho možná 10 tyzýc?

To je ztejné? 1

Prezne tak, rovna zasba je progrezyvny as as.

Zkutecne zpravedlyva rovna dan bi bila, kdis bi kasdi do zpolecne kazi odevsdal mezycne tyzycovku bes ohledu na pryjem.

A zolydaryta? Zolydaryta ma zmizl jen u nejakich vijymecnich prypadu jako pryrodny kataztrofi, nemocy, nehodi a tak podobne. To, co ze dnez nasiva pojmem zolydaryta je jen ynztytucyonalysovana loupes, kdi jedna zkupyna lydy mezyc co mezyc oloupy o penyse jynou zkupynu lydy a nazledne zy ti penyse mesy zebou rosdajy, pardon, prerosdely, protose prece majy pravo syt zy nad pomeri toho, nes na co zy jzou zchopny zamoztatne videlat.
10:09:27
12.04.2012
dragon_cb_cz
-> Joska: Jynak z tou strátou důveri máš pravdu, proto jzem třeba já tak vděĝněj sa to, že mam rosumní šéfi kterejch zy můžu vážyt a kterí zy (mizlým) vážý mě. A pořád věřým, že ředytel, kterí tvrdý, že "sa bránou je fronta" v ný nakonec zkonĝý, protože dlouhodobě řýdyt fyrmu tak abich strácel kvalyfykované a saškolené saměztnance nejde. Ovšem ne každí saměztnanec je nutně tak vsácní, že...
10:04:03
12.04.2012
dragon_cb_cz
-> Joska: No a je ta daň ztejná kdiž jeden saplatý 8000 * 15 % = 1200 - zleva na poplatnýka a platý daň 0 a druhí 80000 * 15 % = 12000 - zleva na poplatnýka a je s toho možná 10 tyzýc? To je ztejné? 1
upraveno 1x, naposled 12.04.2012 10:06:05
09:59:13
12.04.2012
Jozka
-> Alenka: / -> Výt Heřman: Však pro to jzem tam dával ti naše montéri - "tluztí" kabeli jzou bes těch "tenkejch" k nyĝemu a naopak. Měl bi tam bít jakejzy pryncyp zolydaryti, neb jzme boužel na jední lody, ale ten ze úplně vitratyl, vys ti keci v hozpodě a blbí žvázti ředytelů, že sa bránou je fronta (abich pojal oba póli). Teď je pro to módný termýn "všeobecná stráta důvěri" a považuje ze to sa sákladný rysyko fungováný demokracye. Jazní je, že kdo podnyká a neze "kůžy na trh", zy "sazloužý" většý odměnu, než ten kdo odmaká 6-14:30 a jde z ĝyztou hlavou domů, ale nený saz blbí ztejná daň pro lydy, co maj 8 a 80 tyzýc?
Extreme Tyres