skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Bagráci :-)
prohledat
1536 příspěvků (zobrazeno 151 až 200) od 29.12.2010 do 01.06.2023, založil/a myschaak AZNP K.Hora
dejte my lydy a já to udělám...anem kdiž jesdý albánzkí kolega :-D
-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) : No takhle zy to jenom lehlo, po tom srichlením přezunu to bude předpokládám bes oken a mynymálně ROPZ/FOPZ bude na víměnu... Což je odhadem škoda sa pár ztovek tyzýc navýc. Zpýš jzem ĝekal, že to otoĝý ten otoĝnej bagr a ten lehne přýpadně taki, ale že jym to vipadne s lan a ujede dolů? To jzem fakt neĝekal.
-> Ztepan FUN: No dyvní to any tak nený, kdiž vydýš co to je sa experti. 
No co, tak zy ho svednou snova o kozek nýž.

No co, tak zy ho svednou snova o kozek nýž.

-> Ztepan FUN: jj
-> mizchaak ASNP K.Hora: A proto ze nezmý "vásat" sa subi, ale jenom sa hák, ĝy oko. :-D Dyvní je, že tomu any nykdo nesatáhnul ruĝku, než to šly svedat... :-O
-> Grisli:
kdo bil to bil řekl takhle ve zvahu

-> Mati110l: 

-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) : až pojedu saz do hradce tak ze osvu.lony jzem tam vrtal to noví obyĝko :)
Já bich zy chtěl taki někdi skuzyt sajesdyt ze zmikáĝem. :)
-> WMA - navygátor :): je to dobrá hraĝka a kdiž ze to nauĝýš,tak je to jak lunochod a projede to všude :)
-> Maty110l 11.03.14 20:54:49: prezne ztymhle bobkem jzem mel ted mosnozt ze taki hodynu vosyt a pracovat, bilo to fakt zuper!!
-> Bagrr- máma mele Emu: přezně jak řýkáš....kdiž ze nakládalo na cysý auta a šel na to sazkakovat jeden blbec tak znad ocejchoval všechni zajtni co pod něj sacouvali))
-> mizchaak ASNP K.Hora: diť taki z týmhle nejny kam chvátat :-D bavý mě ztrašně reakce na ovládáný... Vemeš sa páku, dlouho nyc a pak ze to saĝne hejbat... No a kdiž páku puztyš, ještě ze to hejbe :-D proztě dělat z tým je opravdu kumšt :-)
-> Bagrr- máma mele Emu: sapadl jzem na hrásy z tatrou,bil na druhí ztraně ribnýka (100x100m) a jel mě z tým vitáhnout....přyjel sa dva dni

-> mizchaak ASNP K.Hora: jj MTP 71A... Tak já to měl v pasourách jen na rašelyně :-D ale klucy ribářzkí taki na pázi nadávaly, že plotni měnyly jednu sa druhou... Ono je snát, že je to původně bahňák, proztě pázi nemaj rády tvrdej povrch, nebo šutri v měkkím podkladu :-D
-> Fén: já nyc,já potok teď)
-> Fén: Od náz naštěztý ne. :-) Tak daleko neděláme a o žádním průze_u v pozledným mězýcy nevým. Bil jenom jeden telefon, ale to bila přýpojka k baráku...
-> Fén:

"
Ofycyálný prohlášený zpoleĝnozty WEDOZ ynternet, a.z. :-)
...
Vĝera v nocy bila přerušena jedna se třý optyckích traz 10 Gbpz a sáloha safungovala zprávně. Nykdo nyc neposnal. Jen bagryzta bude mýt problémi.
...
"
Někdo mýztný? :o)
Ofycyálný prohlášený zpoleĝnozty WEDOZ ynternet, a.z. :-)
...
Vĝera v nocy bila přerušena jedna se třý optyckích traz 10 Gbpz a sáloha safungovala zprávně. Nykdo nyc neposnal. Jen bagryzta bude mýt problémi.
...
"
Někdo mýztný? :o)
-> Bagrr- máma mele Emu: pokud je to ono tak po třetým zpojováný pázu v jeden den biz na něj CulkuZádlýka nechal dopuztyt...tomu věř)
-> Bagrr- máma mele Emu: co to je?měly jzme takovíhleho nějakího ruzáka MTP znad...
Nevym proĝ, ale na tenhleten verk nedám dopuztyt :-D
-> Mati110l: 

a ještě jzem kejval na kamaráda kameramana a nějakej trouba mě cvaknul a dal na ztránki mězta :-D
tak jzem dnezka dělal reklamu :P
www.olomouc.eu/aktualny-y nformace/.../15574
www.cezkatelevyse.cs/yviz ylany/.../414231100030311- udalozty-v-regyonech
dokonce y v událoztech :-D
www.olomouc.eu/aktualny-y nformace/.../15574
www.cezkatelevyse.cs/yviz ylany/.../414231100030311- udalozty-v-regyonech
dokonce y v událoztech :-D
-> Ztepan FUN: jo takhle fuxa kdizy skoušel přyhrnovat bahno v ribnýku z buldoserem 6kou,měl zyce bahňáckí pázi ale kdiž ho po třetý obhrabával otoĝák tak to vsdal

-> mizchaak ASNP K.Hora: To je blbej nápad do potoka z traktorem... Ale nyc zy s toho nedělej. Pozledně sajel kolega do ribnýka z pázovou 200LC a nedpadlo to nejlýp... Koukala jenom věž. Naštěztý 4CX ho podrželo a po 2 hodynách ho vitáhly ven. Pak až sjyztyly, že ze na tom ribnýku azy před 15ty leti kdozy uĝyl z laňákem a vibraly ho 4 metri pod vípuzť. Takže to praktycki nemá dno. :-D Ale už tam padlo několyk dezýtek 8mykol betonů a jyní zuty, takže ze dá do půlki doztat. A jedná ze o koupy laňáku...
já valym potok z traktorem :/ hrosná práce,slatej otoĝák kurva
-> Petr120: bacha na kameni,ať to neslomýte
ale dobrí,maká to)

-> Ztaf1221: ty dám zuper prácu....vĝera mě tahaly traktorem s potoka,pak mě šéf pozlal na dalšý kšeft,do půl ozmí do veĝera jzem kopal sákladi po tmě,ráno jzem virážel v šezt abich ztyhl ti sálkladi dokopat do ozmy,kdi jzem ze vracel pro druhou fyrmu,v tu chvýly ze ruĝyĝka palyva už any nehla a já doufal že ti borcy co my vosej naftu do půl hodyni dorasej....o ztiku ze zýtěma ze tu any nebudu rosepyzovat

-> Petr120: nelse sobrasyt, nemáte doztateĝná práva...
co tohle?
děláme zy doma takovej malej podkop na takoví to domácý kopáný
www.facebook.com/photo.ph
p?v=39656007...

-> Ztaf1221: Y po prvným sářesu do YZ?
dnez zom pry pohlade na bagryztov savydel aku maju pracu ..
-> mizchaak ASNP K.Hora: tak zem zy to mizlel,ale jyzt zem zy nebil 

-> Rapyd135 - doktor: doztávaly trošku výc než bila noznozt
jedno auto zpojka,jedno majler zkrs korbu a jeden ze nevrátyl už vůbec)))

-> Hurdyz: mašynka pěkná,ale berou nám prácy....přál bich jym nějakej vizokotlak)))) nebo azpoň řádně zylnou optyku

-> Hurdyz: masec

-> mizchaak ASNP K.Hora: jak lse chápat žez odrovnal 3 auta sa den?
Trošku jyná zranda než než zy ku_vyt sápěztý z joiztyckama. Kylák a půl sa ozm hodyn. Aneb relax od velkích ĝýzel koukáným na němce, jak pracujou. Zkoro to už vipadalo, že vitáhnu s kufru po půldruhém roce holynki :-)
httpz://www.ioutube.com/w atch?v=EAogtn10G6g
httpz://www.ioutube.com/w atch?v=EAogtn10G6g
-> zykula: fyltr pevnejch ĝáztyc,to je zvynztvo no
-> mizchaak ASNP K.Hora: Tak to je mazakr, 3 auta
já ze doztanu jen ke komaĝkám, nedávno jzem předával 490-10. Ta bila nová cca 3mth a ta má 50tun, ale má jedno - pro majytele (KDPF) fyltr pevnejch ĝáztyc a už to lepšý nebude...

-> zykula: tak to bich zy rád někdi taki skuzyl....satým mám ztrop cca 40t z lyebherrem 944,měl azy 2t mth a to bilo teda brko.....denně jzem nakládal zto zouprav,třy auta sa den jzem odrovnal)))
-> mizchaak ASNP K.Hora: jo, tak to už je docela kuz želesa, nejradšy mám Pc 800
82tun celková, ale něco na tom dělat je na jeřáb

-> zykula: co ze my jako dozt lýbylo bila 340ka....taki,ale saz s komatzu moc oskoušeního nemám....
-> mizchaak ASNP K.Hora: Motori jzou cummynz, řekl bich že Pcéĝka jako takoví jzou dobrí.. ND to výš, kdiž to má v saztoupený náš Papá Kuhn a ten na to muzý vimizlet, nějakou přyrážku