skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Bagráci :-)
prohledat
1536 příspěvků (zobrazeno 1501 až 1536) od 29.12.2010 do 01.06.2023, založil/a myschaak AZNP K.Hora
-> VeTeV: si děláš prdel ale přemejšlel jsem o tom,okukoval jsem to v catru v půjčovně-něco takovýho
-> myschaak AZNP K.Hora: a Fiat Cobelko asi do kolko dociahne ? myslim jak vzdialenost tak aj hlbku
myslim to cobelko co je velke asi jak klasicke 10t JCB
sikovna motycka :)

sikovna motycka :)
-> myschaak AZNP K.Hora: To je ta podtlaková kanalizace?
Dokáže mě nasrat, když v dopravní ranní špicce jede bagr... Nejlíp dlouhá ulice, kde se nedá předjet 

-> myschaak AZNP K.Hora: si nějakej mini bagr kup na domací okopávání zahrádky 

-> Šulda: jojo,profesní deformace,už tejden nejsem v práci,nemám si s kým povídat

-> alpin: já už nevim kolik to šáhne-tohle mělo asi 3,2t a je fakt že jsem kopal jímky do dvou metrů,asi by to tam šáhlo bych řekl...maximálně si kopnout patro nebo dočistit dole krumpáčem
-> myschaak AZNP K.Hora: sis udál vlasní složku na fotky ? 

-> Borin - Král tuzerů: jojo,potřebovali jsme trochu hloubš než bagr došáhl,tak se vzalo rameno ze starýho OKčka,na něj se načepoval rychloupínák stejnej jako maj lžice,nacvakneš,zapojíš hadice a hrabeš)))jen zavírání lžíce mi dělalo ze začátku problémy,musel jsem okruhem na svahovku-takže tlačítkama na joysticku
-> myschaak AZNP K.Hora: 29.12.10 19:56:22 takova motycka
dokaze to vykopat 2,2m jamu ?

-> VeTeV: Asi jsem nějak chyběl 

-> Borin - Král tuzerů: ty si nepamatuješ ty storky, jak potřebovali hlouběji a hlouběji ...

-> myschaak AZNP K.Hora 29.12.10 19:52:06: Co to je za ramenobastl ?
co mě ještě bavilo,byl tenhle cat....na svojí váhu byl rychlej,vyváženej....na něm jsem byl asi 14dní....
-> Borin - Král tuzerů: máme dempra ale už má svoje nejlepší za sebou tak pětkrát
občas se svezu ale mám na něj smůlu,jednou jsem ho přidřel,jednou mi řápla přední guma....

na tomhle tak 400mth....hroznej bagr.....nestíhalo to,i mechanici to říkali že se nepoved....ale práci taky udělal
myschaak AZNP K.Hora 29.12.10 19:47:47 napsal:
→ Borin – Král tuzerů: jo,zima je krutá,s tatrou
máme problémy už pod –12…nafta…baterky…Máme 815ku s rukou a ta kupodivu startuje a jezdí pořád a problémů minimum...
→ Borin – Král tuzerů: jo,zima je krutá,s tatrou
máme problémy už pod –12…nafta…baterky…Máme 815ku s rukou a ta kupodivu startuje a jezdí pořád a problémů minimum...
myschaak AZNP K.Hora 29.12.10 19:46:50 napsal:
→ Borin – Král tuzerů: a občas starýho catra…to byl
ale hukot…580k…nádrž na 500l ropyPěknej
→ Borin – Král tuzerů: a občas starýho catra…to byl
ale hukot…580k…nádrž na 500l ropyPěknej

na tomhle jcbu mám odděláno asi nejvíc...tak 1000mth
vděčnej stroj,šel na něj kluk za mě když měl cca 16000mth a krom napínacích kol na pásy a nějaký tý elektroniky nebyl za 7000mth co ho měl šéf žádnej zásadní problém
vděčnej stroj,šel na něj kluk za mě když měl cca 16000mth a krom napínacích kol na pásy a nějaký tý elektroniky nebyl za 7000mth co ho měl šéf žádnej zásadní problém
-> Borin - Král tuzerů: jo,zima je krutá,s tatrou máme problémy už pod -12...nafta...baterky....
-> Borin - Král tuzerů: a občas starýho catra...to byl ale hukot...580k....nádrž na 500l ropy
-> myschaak AZNP K.Hora 29.12.10 19:43:39: Tak tenhle se taky občas sere, ale holt to je stroj z 72ho...máme 2 a zrovna na tom viz foto se mi před vánocema zadřel kompresor a blbla AC pumpa, ale jinak až na chčijící hadice a občas někde něco zmršenýho od železa maká super, akorát v zimě zamrzá buď nafta, nebo hydraulika...
-> petr s: největšího jsem kočíroval tohohle....asi 40t
-> myschaak AZNP K.Hora: Tak já dělal jen s tou mrchou co máme v práci, tak nemám porovnání 

-> Borin - Král tuzerů: Poclaina jsem funkčního nezažil,měli ho tady u nás vodáci ale už šli taky dopředu.....maj liebherra a case
KNko je dobrá mašina,občas jsem dělal na stalowě vole,menší ale taky sranda
KNko je dobrá mašina,občas jsem dělal na stalowě vole,menší ale taky sranda
-> Borin - Král tuzerů: na mě je to malý,radši mám od 15t a na železnejch pásech ale s tímhle je zas paráda že se dělá mezi lidma,po vesnici,po městě...lepší než bejt někde v poli se 40tunou sám...
-> Tomaso435: nic lepšího tě taky už nepotká
-> VeTeV: to bylo napodzim,vozili jsme bordel asi z pěti míst v Čáslavi na jeden svah,kde se dělal svah sjízdnej pro sekačky aby to nemuseli sekat křoviňákama....za tejden jsem 150-200 aut naložil
-> Tomaso435: nic lepšího tě taky už nepotká

-> VeTeV: to bylo napodzim,vozili jsme bordel asi z pěti míst v Čáslavi na jeden svah,kde se dělal svah sjízdnej pro sekačky aby to nemuseli sekat křoviňákama....za tejden jsem 150-200 aut naložil
V novém roce si snad zarejpu s new přírůstkem KNA 250
-> myschaak AZNP K.Hora: To je malej krtek
-> myschaak AZNP K.Hora: te posadili k hromade a mas za ukol ji prendat z prava doleva a zpet?
Moc pěkná mašinka...