skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Bagráci :-)
prohledat
1536 příspěvků (zobrazeno 101 až 150) od 29.12.2010 do 01.06.2023, založil/a myschaak AZNP K.Hora
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ty brdo 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jojo přeměna potencionální energie na kinetickou je sfinstfo :D.
-> Thomas: -> Maty110l: Brávali jsme nějaký ruský a za ty peníze vydržely docela dost. Cca rok provozu při nakládání na betonu nebyl problém.
Teda čekal jsem ledacos, ale tohle ne!
https://www.youtube.com/w
atch?v=ewuVsLJ-1GY

-> Thomas: hlavně neber armopower....mají výdrž na hlíně asi 2měsíce a když vidí kámen tak se radši pichnou o kus dřeva.....zustal bych u těch mitasek...jezdím na nich už 5let na uncčku a zatím to byla nejlepší volba.a to jsem je zkoušel ve všech různejch terénech...
nemáte někdo zkušenosti s gumama na bobka v rozměru 12-16,5? Šípy nechci a ted jsem měl hokejky od mitasu. Ty celkem držely,až na 3-4 mm,pak mizely po každý hodině provozu. Uvažuju nad Seha knk 65 nebo plástve od Mitasu. Nebo má někdo s něčím lepší zkučenost? Stroj bude jezdit zimu úklid a v sezoně tak 60% asfalt,40% terén
-> Kuladmin: jako prokopal jsem to z jedný strany na druhou za dva a půl měsíce
včetně zahrnutí

-> Kuladmin: jako obvykle když jsem někde několik měsíců

-> myschaak AZNP K.Hora: Tys vlastně zvoral celou vesnici (přestavěl)

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : čistý práce tak tři dny když to spočítám.....ale tak dvě nádrže)))
-> myschaak AZNP K.Hora: Kdyby ses u toho neflákal s nějakou kanalizací a vodou, tak jsi to mohl mít za týden hotový. 

-> rené:
jo,no při tom jsem teda stihl prokopat celou obcí vodu a kanalizaci,skoro dát dohromady čističku a vodojem a pak přivez,naloož zajeď....klasická děvka-traktorbagr poslední měsíc

-> rené: Víš jak pořád nebyl spokojenej, měnil sklon vs. délka kopečku, a trochu déle trvalo než našel nejoptimálnější
-> myschaak AZNP K.Hora: SORRY ale nešlo jinak

-> myschaak AZNP K.Hora: SORRY ale nešlo jinak

-> myschaak AZNP K.Hora: Tos, 4 měsíce rovnal tuhle jednu hromádku?

borci zednický vědí jak se co nejmíň nadřít
jen kdyby to měli platit tak to bych tam k nim asi tak často nejezdil

Tak jsem po čtyřech měsících dneska opustil jednu vesnici zas......bude se mi stejskat....ale můžou na mě vzpomínat třeba až budou sáňkovat :-D v zimě vezmu rodinku taky tam)
Koukám, že jsem tady s tim svym slabej odvar, ale přece na to domácí rýpání to stačí
Tady jsem boural kůlnu

dneska trochu nadměr...jen pár aut jsem nahnal za vesnicí do škarpy....prej přivez box,dáme to přes výkop ať projede auto s betonem dolů na čističku....přijedu pro něj,no nevim,shodim vidle a ani prd.....česká člověk si umět poradit)
-> Maty110l 12.07.14 20:30:46: Tam musí být dvakrát tolik páček.
-> Maty110l: volvo luxusní :-)
To není možný, ono se to tak fakticky vyrábělo!
Schaeff SMB2041

Schaeff SMB2041
todle jsem měl půjčený.....32motohodin..
.voňavečka i s kamerou na zadku....opanceřovanej set za 200tisíc a zesílené pásy....
-> Bagrr- máma mele Emu: nemám tušení,ale už tomu chybí jen kávovar,pípa a vrtule :-D muže to byt celkem zajimavý s tím dělat.
-> Maty110l: co to kva je? :-O
dneska jsem čuměl jako vejr.....takovej mulrifunkční bastl....
-> Maty110l: no s tim bych si taky rozumněl)
já měl dneska pujčený todle....člověk si s tím vyhraje,hnedka bych to čenžnul za bobíka....
-> myschaak AZNP K.Hora: jen se směj, dyť je to pravda :-D
-> Bagrr- máma mele Emu:

-> myschaak AZNP K.Hora 30.05.14 21:39:02: mi připomnělo předchůdce eMTéPéčka... Laňák s dvojmužnou obsluhou :-D jeden bagrák a jeden mazač :-D
-> myschaak AZNP K.Hora: tak co jsem měl pod pazourou, tak to mělo okolo 9t mth a funkčně naprosto v pohodě... Pravda drobet horší podvozek (chtělo to nový pojezdový motory, ale majitel byl škrt) ale jinak bez problémů... Hlavní základ je mazat a mazat a mazat... Pokaždy po směně maznice a jedem, celej bagrr promazat a pak až zamknout a jít domů... Půl hodiny jen údržba... Vždycky jsem s láskou vzpomínal na nakladac volvo s centrálním mazánín na tlačítko :-D
-> myschaak AZNP K.Hora: tak co jsem měl pod pazourou, tak to mělo okolo 9t mth a funkčně naprosto v pohodě... Pravda drobet horší podvozek (chtělo to nový pojezdový motory, ale majitel byl škrt) ale jinak bez problémů... Hlavní základ je mazat a mazat a mazat... Pokaždy po směně maznice a jedem, celej bagrr promazat a pak až zamknout a jít domů... Půl hodiny jen údržba... Vždycky jsem s láskou vzpomínal na nakladac volvo s centrálním mazánín na tlačítko :-D
-> Bagrr- máma mele Emu: jo tak ono dneska jsou ty mašiny dělaný dá se říct stejně....hydraulika rexroth,ir.....motory bejvaj stejný.....cummins,deutz,
perkins,isuzu....takže ty mašiny jsou na tom i skoro shodně s rychlostí atdatd...jen pak ve finále se pozná kvalita na výdrži a síle.....jsou mašiny kde je to znát dřív,jsou mašiny který po 10tmth makaj pořád slušně...a pak je důležitej vehement mezi pákama a sedačkou...dost hodně

-> myschaak AZNP K.Hora: tak na eMTéPéčku jsem dělal papíry a Kobelco byl první pořádnej bagr na kterým sem dělal a absolutně mi sednul... Spotřeba luxusní (nechalo se ušetřit i 30l denně, takže 600,- v tý době doma za den :-D) páky hezky po ruce, výhled v pohodě.... No super bagr...
-> Bagrr- máma mele Emu: asi si fakt divnej
...ne,kobelco jsem si doposud nezkusil tak nemůžu soudit.....ale moc jich tu u nás není,vim asi o dvou zatim....

-> Maty110l: ta 308ka je v úvahu kvůli pásům,je tam klasickej řetěz s pogumovanejma plotnama....bobcat na celej pás gumovej jako je na malejch a už dva pásy nám praskly.....no a když jeden stojí až 60tkč tak je to docela velká investice...už je to asi moc těžký na klasický gumový pásy
Asi jsem divnej (ne asi, ale určitě :-D) když krom eMTéPéčka se mi zamlouvaj Kobelca sk210 mark IV....
agraranzeiger.bauernzeitu ng.at/thumbnails/.../4b907 275e9b28c43343c30d527127ed 92aa0c65b_0x0.jpg
agraranzeiger.bauernzeitu ng.at/thumbnails/.../4b907 275e9b28c43343c30d527127ed 92aa0c65b_0x0.jpg
-> myschaak AZNP K.Hora: já bych šel do catu.....i když měl jsem v práci pujčený volvo....na ovládání paráda,ale na pojezd chabrus a chrastítko...
Jinak ve středu byl za mnou obchoďák z Bobcatu....asi se po 5tmth rozloučim s 442kou...co bude místo něj se ještě uvidí,buď novější řada a nebo se přejde na CAT 308
-> Maty110l: