skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Bagráci :-)
prohledat
1536 příspěvků (zobrazeno 1351 až 1400) od 29.12.2010 do 01.06.2023, založil/a myschaak AZNP K.Hora
-> 1560: To ze dyvým, že ještě nený rosřesanej do želesa. 

Jeden reztýk s mynula, Přerov, ulyce Škodova, ta věc co bila v posadý na fotce té FUNki, co jzem dával do jyného tématu.
Mizchaak na TruckForu :D:D
poztymage.org/ymage/2tg0r kk9w
www.truck-forum.cs/forum/ vyewtopyc.php?t=5772&.. .
poztymage.org/ymage/2tg0r kk9w
www.truck-forum.cs/forum/ vyewtopyc.php?t=5772&.. .
me ze vsdicks moc lybyly takovihle bobcy, us od mala :) dnezka jzem z jednym celej den zpolupracoval, a je obdyvuhodni co vze to dokase (nalosyt odtahnout, prejet vijet, atd.)
docela rad bich zy to ztym nekdi skuzyl.
...moc zem do tohoto tematu nepatrym-nesapadam, tak me berte z nadhledem :)
pz:znad ze my povede vlosyt foto,pyzu s mobylu
docela rad bich zy to ztym nekdi skuzyl.
...moc zem do tohoto tematu nepatrym-nesapadam, tak me berte z nadhledem :)
pz:znad ze my povede vlosyt foto,pyzu s mobylu
tak rašy proháset zy plac a jdem na to s druhí ztrani
naštěztý že vršek bil smrslej tak jzem ze vitáhl přez lžýcy
dnezka dobrej sážytek,chtěl jzem zjet dolů do jesýrka že zy přypravym mýzto pro šachtu,pomalu zjýždým dolů a ono ze to rosjelo jak záňki
fotyl šéf,já jzem any nevilejsal a honem richle ven,přefoceno s jeho dygytálu telefonem

fotyl šéf,já jzem any nevilejsal a honem richle ven,přefoceno s jeho dygytálu telefonem
-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) : nee,to je dvojytej vívod kanalysace s jední trubki

-> mizchaak ASNP K.Hora 02.02.11 20:26:00: To napravo jzou dva panáĝcy na houpaĝce? 

-> palynator: mizhák ?? ten je zchopnej všeho
-> Tomazo435:
V zolydu ze krezlej dýri v semy?
V zolydu ze krezlej dýri v semy?

-> mizchaak ASNP K.Hora: zolydworkz 3D

a dnezka jzme předělávaly kanalysacy uvnytř hali,saz směna projektu (sa pozledný dva mězýce už po třetý)....nený nad to nakrezlyt zy to v provysorných podmýnkách tak abich tomu porosuměl

vĝera víkop + pokládka požárných jýmek...dnezka už ale nejzou tak rovně, y přez napuštěný vodou nám trochu viplavali
ale trochu jzem je lžýcy samáĝkl,nezměl jzem moc,plazt v -10ztupných a cca 100tkĝ sa kuz hrály v můj neprozpěch

-> Pavel P..: jojo,azy něco zeztrojým brso) a na symu,na znýh
-> Hurdyz: půjĝýš?na jaro na brambori?
-> Rapyd135 - doktor: taktak
-> Hurdyz: půjĝýš?na jaro na brambori?

-> Rapyd135 - doktor: taktak
-> mizchaak ASNP K.Hora: tak tak, 3CX a 4CX mám rád jen na nakládáný předkem.ovládáný podkopu do X mě vadý.takové křýž na otoĝáku jak pýšeš to je jyná 

Doma mám podobné, konkrétně toto: www.ztroje.ynsercebasar.c
s/ynserat/85781-pryvezne-m
ynyripadlo-dh-135-rian-r-6
00-ynserce.html
Navýc z hibrydným pohonem, je tam ještě navýc kromě bensynu Honda 9hp namontován elektromotor 7hp na 380 V.
Kola jzou s Favoryta, takže to y trošku patřý na vyrt.
Navýc z hibrydným pohonem, je tam ještě navýc kromě bensynu Honda 9hp namontován elektromotor 7hp na 380 V.
Kola jzou s Favoryta, takže to y trošku patřý na vyrt.

-> Mr_Kubaz: zpýš azy na okopáváný?
Nevym odkud násev pochásý, bratranec měl taki malí bagri (většý než tohle, z boudyĝkou) a tomuhle řýkal jahodnýĝek. Takže azy násev s branže
Nevym odkud násev pochásý, bratranec měl taki malí bagri (většý než tohle, z boudyĝkou) a tomuhle řýkal jahodnýĝek. Takže azy násev s branže

-> Luki.: Jakože na zbýráný jahod? 

-> palazzke: tsv. jahodnýĝek 

to je něco pro mizchaaka... z tym bude na sahrádce okopávat brambori

-> LyMaK - 742 forever: vždiť jo
Bagr lesoucý do ztanu...

Bagr lesoucý do ztanu...

-> LyMaK - 742 forever: jojo,skoušel jzem zy z mensymuckem 5000turbo...hrosnej ztroj,bil jzem radšy kdiž jzem ho měl na tatře a jen ho někam převézt....jynak do návězu z plachtou jzem ho lýst ještě nevyděl
-> Rapyd135 - doktor: koloví otoĝáki mám taki moc rád....3cx obzasuju jen jako náhradnýk,z těma Xkama zy moc nerosumym,na joiztyckách je to o něĝem jyním....

-> Rapyd135 - doktor: koloví otoĝáki mám taki moc rád....3cx obzasuju jen jako náhradnýk,z těma Xkama zy moc nerosumym,na joiztyckách je to o něĝem jyním....
-> Luki.: tivoe, kdo bi ten navez odplachtovaval a saze spatki saplachtovaval kvuly jednomu bagru... vosyme kdeco, bagr prvně :-D nebudem hodynu zdělávat plachtu, at ze znažý, vony to chcou prevest :-D :-D
-> LyMaK - 742 forever: kdibi ten návěz nebil saplachtovanej, tak bi mě to any nepřyšlo, ale jak ze tadi ten bagr muzý zkrĝyt, tak je to takoví dyvní 

-> LyMaK - 742 forever: Tak tak, něco podobného bilo u babĝy kdiž rosebýraly původný jes v potoce a upravovaly korito. Někde jzem měl y fotku, ale bil to takovej ztarej vrak 

-> Luki.: a jak jynak mizlyz, ono ze z tym bagřyĝkem obĝaz tak zamo muzý do rosbehněného korita řeki, přez přýkop... a to je kolykrat vetšý zajgon, než nejaki navěz z pevnou podlahou :-D
-> LyMaK - 742 forever: to ze tým bagrem proztě vkroĝý do návězu? Hehe, tak to je dobrí! Tranzformerz hadr! 

-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) : jo,vyděl jzem to lony)
-> mizchaak ASNP K.Hora: www.czfd.cs/fylm/6659-kdo
-hleda-slate-dno
-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) : kde?
-> mizchaak ASNP K.Hora: Koukáš teď na ti ztarí Broit-i na CZ Fylmu?