-> myschaak AZNP K.Hora:
Sice to na Virtu není poprvé, ale což.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Bagráci :-)
prohledat
1536 příspěvků (zobrazeno 1401 až 1450) od 29.12.2010 do 01.06.2023, založil/a myschaak AZNP K.Hora
-> afro100: A taky nějaké volva a scanie :) A pak se mladej pováží s Helenkou Zeťovou Ve stopě Valašské zimy v evo osmičce :)
-> Don Carlos: no oni tam toho maju viac .. aj nejake V3S a tak
-> afro100: JJ takže rasso. Předloni nám vozili kámen na barák, ale s T815 6x6.
no konečně živo)
-> Don Carlos: si z Klobukov sa tak divam ... noooo je to ona 

-> afro100: V takových zelenách barvách tu u nás jezdí taky jedna firma. Skoro jsem se lekl, že je to ona.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: To musel být koukám dobrá operace se s tím mostem otočit. 

-> Hurdis: Asi jako Atego vyprošťovák, který stojí teď aktuálně na výjezdu na Pražský. Maximální nosnost jeřábu je papírově asi 30t, ale..... v reálu to je tak na tahání osobáku ze škarpy. Nebo pak jenom na tah (když se to složený dole), na vycuknutí zaseklýho náklaďáku z Kuklenskýho podjezdu to bylo dobrý. 

-> Hurdis: To je mi jasny :-)
Tohle asi unese vic no
Tohle asi unese vic no
-> Matthes, záškodník z TechWebu: To jsou taky maximální hodnoty při nejmenším vyložení. Se vzrůstajícím vyložením jde nosnost rychle dolů.
To jde, to jsem typoval na mensi nosnost.
-> Hurdis: Ha tak to jsem tu Vejdu přecenil. 

-> afro100: V Polsku je možný všechno... 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ta Tatra byla nejspíš AD20 takže 20t. Ta V3S tak 12 - 15t ?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: AD 080 na podvozku V3S 8t, na podvozku T148 jsou AD 16 a AD 20, tj. 16 resp. 20 t
-> afro100: Jo to znam 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 17.01.11 14:24:31: http://www.youtube.com/wa
tch?v=E-Y4FzIRfAg
http://www.youtube.com/wa tch?v=585kY82vOCA
http://www.youtube.com/wa tch?v=585kY82vOCA
Taky jednu pěknou přidám...byla u nás pro betonářský sítě
-> Matthes, záškodník z TechWebu: chyba :)
-> afro100: Nechybi ji kolo?
No a k bagru chyba este sklapacka :)
Fotky od kamosa z prace, s tamtou V3S jazdil deda ..
Fotky od kamosa z prace, s tamtou V3S jazdil deda ..
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : takyto ÚDeS tu skor pasuje :)
Kolik tak uzvedne ta 148 a V3S?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : to by tu malo byt v "Jeřábáci :-)" ale tiez daco mam, sice je ten obrazok hnusny, ale pre predstavu staci. Toto je čúpr stroj .. 

Nějaký veterán pro Milánka. 

mna by ktomu nikto nedostal, by som sa toho bal

Kamos na tom dela + okolo toho. To prej ses v praci a stejne jeste jdes do prace

Je to takovy maly pohybujici se mestecko.

Je to takovy maly pohybujici se mestecko.
-> Soptikmartin: To musí být krása za tmy, když to svítí. 

16.01.11 11:46:32 To je otočná restaurace a nahoře je vyhlídková plošina. Krásně tam jdou vidět pouliční lampy kolem chodníku na vyhlídku. :)
Neskutečná prohlídka na neskutečně megalomanským stroji věřim a závidim ti

tak tady máte fotku největšího bagru na území ČR.Je to KU 10 00 na dole Bílina.Jen ta prohlídka byla neskutečná.
-> Sita: ty jo,zajímavý!
jeste teda jedna fotka... vymenil jsem zatim jen olej, vycistil filtr a nadrz od usazenin a pretesnil par spoju... Casem bych to chtel trosku natrit aby to i nejak vypadalo...
Ja teda bagrak zatim nejsem, ale loni na podzim jsem koupil tohle hrabatko za traktor a mam pocit, ze si s tim jeste uziju... Zatim jsme s tim ukladali jen sachtovy skruze a sily to ma dost. Je to postaveny z otoce z nekladace UNHZ 500, ramena svareny a nasada je dokonce vysouvaci. Aktualne tam mam 30tku lzici z UNC, protoze jsem se chystal na kopani pripojky vody... Chtel jsem udelat vic fotek venku, ale prisla zima...
-> Hurdis: to jo,to je šikovný,takhle nám tenkrát od MAO přivezli taky na liáně lodní konťák upravenej na horní hák....přijel,stáhnul to dolů a jel hned pryč....
já viděl v životě asi 4ks....
z toho jednoho jsme měli ve firmě,měl jsem ho doma na pár dní
z toho jednoho jsme měli ve firmě,měl jsem ho doma na pár dní
-> bibendum30: to bych nemoch dělat,z tohomusí bolet za krkem...furt se tam vykrucovat,vidíš skoro prd...zlatý dvoucestňáky....
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jako na těch undergroundových fotkách od myschaaka.
CX1 je docela rarita potkat, já ho snad viděl jen 2x v životě.
CX1 je docela rarita potkat, já ho snad viděl jen 2x v životě.
-> myschaak AZNP K.Hora: Parťák spadnul se 110HR prodlouženou upravenou bývalou Agro na tupláky s vyztuženým šasí (rarita jako blázen) před třemi lety v zimě do rybníka. Od vytažení stojí na dvoře a pořád se mluví o přestavbě korby na kontejner na přepravu bagrů. Na rozdíl od ostatních kontejnerů na přepravu techniky na Ivecách, je tohle masiv, který by se neohýbal a nekroutil. A úprava stejně jednoduchá, jako na mobilních buňkách, které máme upravené z lodních kontejnerů na ližinách pro kontejnerový přepravník. Každá parta má 1-2 ks (obytně/skladový + skladový). Takové zařízení staveniště je pak fofr i bez jeřábu. I když některé buňky bez ližin ještě přepravují Iveca HR.
-> Hurdis: A jak teda vypadal před?
-> myschaak AZNP K.Hora: Kolik to tak stojí? Si napiš Ježíškovi...
-> myschaak AZNP K.Hora: Kolik to tak stojí? Si napiš Ježíškovi...

Našel jsem ještě jedno video tý modifikace http://www.youtube.com/wa
tch?v=Q4toJA5EXcM každopádně v Čechách jsem to ještě nikde neviděl...
-> Hurdis: jo?to je mazec....nechtěl bych si to platit....já měl praxi 3roky bez dozoru když jsem to šel dělat

-> myschaak AZNP K.Hora: 200 Mth bývávalo, dnes už jen na některé skupiny 300, většina skupin 400Mth, vyhlášku mám na druhém NTB, tam teď nedosáhnu, musel bych vstát
. Ale stejně, kdo to těm chlapům počítá. Když jim vyplňuji formuláře na zimní kurzy nebo rozšíření, stejně mají praxi mnohem delší.

-> Hurdis: pak už jsem na liazce nejezdil,trochu jsme zlomili korbu...ale jen konec za výztuhama,tak se to srovnalo,povařilo a už se volá podval
-> Pivodak: mám pocit okolo 6-7 novej,rozšíření je za 4-5...nevim přesně,já to naštěstí neplatil...jen si seženeš někoho kdo ti podepíše motohodiny na stroj kterej si chceš udělat-jako skupinu(kolový rypadla,pásový rypadla,kolový nakladače,pásový dozery.....)-správně bys měl mít odděláno myslim 200mth na tom stroji...pak si skočíš k doktroce,jdeš na školení-nevim kolik dní a pak píšeš test a jsou ústní zkoušky....
-> Hurdis: nevim,já to viděl prvně v životě...
-> bibendum30: z liazky jsem slejzal se 7,5tunou....lepší je ale do hromady než na volnej plac....na ten vagón bych asi nevlez...
-> Hurdis: nevim,já to viděl prvně v životě...
-> bibendum30: z liazky jsem slejzal se 7,5tunou....lepší je ale do hromady než na volnej plac....na ten vagón bych asi nevlez...