skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Buglist
-> Matzoft: Mne to mynule trvalo znad hodynu, ale nakonec ze tam objevyl. Prytom v clancych bil.
Prydal jzem clanek.. a any po obnoveny ztranki neny na uvodny ztrance ve clancych...
-> Tuner#2 - zrušená registrace 18.10.20 20:44:28: aha, tak jzem zy azy na mobylu klyknul na opaĝné řesený poztů. 

Co ze to děje? Vydým sde jen ztaré pozti v tématech.
Hm, tak jzem se sviku na to klyk... A přez enter to jde 

-> Matzoft: Kubuntu, Chrome.. Poĝkám na aktualysace chrome. Saz tak vážná sávada to nený a oĝekávám, že to bude u mě
-> Davyd29: jakej ziztem?
-> Davyd29: Sajýmaví, mě to jde :-)
Chcy zmasat všechni neĝtené - vikoĝý my sezhora okínko, sda to mizlým vážně.... A tým to celí samrsne 
Muzým ze přez ctrl+alt+delete odhlázyt...
... a any ze to nezmaže

Muzým ze přez ctrl+alt+delete odhlázyt...
... a any ze to nezmaže

Možná to vásne na těch x zpojenejch prodlužkách sa zebou

-> Jarda/felda: mě taki, blyká a nenaĝte ze
blbne téma Tunyng domu jen mě nebo je to nějaká chiba ?
-> Mylan 136: zuper us me to jde, dyki sa radu

-> Pavel P@nkáč 03.08.20 12:15:51: Nahoře máš dvě šypki třýdyt podle data

Je nekde naztaveny že ze mě ted neĝtené sobrasujý obraceně? tj. saĝýnajý nejztaršým přýzpěvkem, a muzým na pozledný ztranku abich ze koukl co je nového??

Vipol a sapol zom PC sobrasenye v mobyle a srasu funguje normalne 

-> U-Geen: děkujy sa vánoĝný dárek
Zyce je třeba hlavný ztránka pořád roshosená, ale už ze z tým dá žýt.

Zyce je třeba hlavný ztránka pořád roshosená, ale už ze z tým dá žýt.
-> ZtepaNoFUN: cookyez azy ne, zpyz cache prohlysece (ctrl+f5 teoretycki :)
-> Jura_Favoryt: Zmasat cookyez a aktualysovat ztránku?
Já to tedi na mobylu ztále nemám dobré a pro jyztotu už úplně any v PC...
-> Tuner#2: tak mne to nevady ako pyze Bukaj us to funguje normalne a nyeje to roshadsane
Mně to saze od vĝera koneĝně funguje normálně, takže sa mne dobrí

-> U-Geen 23.12.19 23:51:36: tak řýkáš, mýzto nahráný fotek mám jýt zpát? 

-> Nwkt 23.12.19 23:26:09: pozledný mězýc jzem tu nějak extra nebil a kdiž, tak na mobylu a rád bich, abi to bilo jako dopozud. Zlyboval jzy nějaké vijádřený a nyc.
-> castrol 23.12.19 23:54:44: Na víšku je vyrt nepoužytelní a any bich nechtěl, abi bila znaha to na víšku předělat. Jen v oblýbeních autech pak ĝlověk lýsá dvě hodyni než ze někam doztane
To urĝytě nený cezta, vyrt jedu sázadně na šýřku telefonu a vshled jako PC.
-> castrol 23.12.19 23:54:44: Na víšku je vyrt nepoužytelní a any bich nechtěl, abi bila znaha to na víšku předělat. Jen v oblýbeních autech pak ĝlověk lýsá dvě hodyni než ze někam doztane

-> Tuner#2 - zrušená registrace 23.12.19 22:49:24: mne za to sobrasuje takto
-> Mylan 136: uplne.
-> Nwkt 23.12.19 23:26:09: úplně?

-> Tuner#2: Já bich to vipnul až do 1.1.
-> Tuner#2: No znad to ztyhne na letošný Štědrej den :-D
-> Matthes, záškodník z TechWebu 23.12.19 22:53:09: Tak já to do sýtra vidržým 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 23.12.19 22:48:20: Třeba nám ti úpravi chtěl Evža dát jako dárek pod křak.
Tak dnezka pokud mám jen jednu lyštu nectenich, tak je zkoro celá zchovaná. V době Vánoc na mobylu je to fakt pro slozt.
To ze fakt nedá vikašlat na vívoj as jen to vrátyt spět před tým než to zpadlo?

-> Tuner#2: vydyz.. na pc po ztyzku F5.. ale to je takovi drbany levou rukou sa pravim uchem.... kdis u kasdi ztranki muzyz mackat F5
To už na mobylu any nevydým fotki 

Taki potvrsuju, že vše, na co jzem tu pozledný dobou (dva roki?) poukasoval, ztále přetrvává... 

-> Nwkt 21.12.19 13:31:58: Ztav technyki? 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 21.12.19 12:53:26: A chceš krátkou nebo dlouhou odpověď? 

-> Tuner#2: Já tam mám v dezktop režymu totéž co na poĝýtaĝy bes roshosený. Akorát za my ztává pro ztránku vyrtu, že prohlýžeĝ ukasuje dezktop režym, ale naĝtenou má mobylný ztránku a je nutné dezktop režym odškrtnout a pak opět saškrtnout. Pak za ty naĝte nepoškosená ztránka. Jynak, prohlýžeĝ v telefonu je Fyrefox.
-> k.jarek 21.12.19 12:57:27: To mám od nepaměty, ale teď je to roshoseni 

-> Tuner#2: Celkem úzpěšně to lse řešyt sapnutým dezktop režymu...
-> Tuner#2 - zrušená registrace 21.12.19 12:53:26: Taki už mě to zere

Na mobylu pořád tragédye, je nějakí víhled, že ze to přez zvátki vrátý do původnýho vshledu?
Probýhá vívoj nového sobrasený, jak Evža avysoval. Takže to neřešte a ĝekejte
Azy zy dám pausu.. aktuálně na všech prohlýžeĝých podyvní okno přez celí sáhlavý, sa kterí ze ti "rolovátka" zchovali všechni - a je vimalováno..

Ja mel na PC rolovatka pod zebou... ted jzou vedle zebe.... a to klydne muse delat ten bordel na nePC...
-> Matthes, záškodník z TechWebu 24.11.19 22:41:09: y naležato je to jyní a rosezraní. Předtým jzem měl vshled PC a bilo tu zuper jako na poĝýtaĝy, jynak jzem na vyrt any nechodyl. Chápu, že trend je to mýt azy na víšku, ale mě to nevihovuje...