skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Buglist
-> Matsoft: Mne to minule trvalo snad hodinu, ale nakonec se tam objevil. Pritom v clancich byl.
Pridal jsem clanek.. a ani po obnoveni stranky neni na uvodni strance ve clancich...
-> Tuner#2 - zrušená registrace 18.10.20 20:44:28: aha, tak jsem si asi na mobilu kliknul na opačné řezení postů. 

Co se to děje? Vidím zde jen staré posty v tématech.
Hm, tak jsem ze zvyku na to klik... A přes enter to jde 

-> Matsoft: Kubuntu, Chrome.. Počkám na aktualizace chrome. Zas tak vážná závada to není a očekávám, že to bude u mě
-> David29: jakej system?
-> David29: Zajímavý, mě to jde :-)
Chci smazat všechny nečtené - vykočí mi zeshora okýnko, zda to myslím vážně.... A tím to celý zamrzne 
Musím se přes ctrl+alt+delete odhlásit...
... a ani se to nesmaže

Musím se přes ctrl+alt+delete odhlásit...
... a ani se to nesmaže

Možná to vázne na těch x spojenejch prodlužkách za sebou

-> Jarda/felda: mě taky, bliká a nenačte se
blbne téma Tuning domu jen mě nebo je to nějaká chyba ?
-> Milan 136: super uz me to jde, diky za radu

-> Pavel P@nkáč 03.08.20 12:15:51: Nahoře máš dvě šipky třídit podle data

Je nekde nastaveni že se mě ted nečtené zobrazují obraceně? tj. začínají nejstarším příspěvkem, a musím na poslední stranku abych se koukl co je nového??

Vypol a zapol som PC zobrazenie v mobile a zrazu funguje normalne 

-> U-Geen: děkuji za vánoční dárek
Sice je třeba hlavní stránka pořád rozhozená, ale už se s tím dá žít.

Sice je třeba hlavní stránka pořád rozhozená, ale už se s tím dá žít.
-> StepaNoFUN: cookies asi ne, spis cache prohlizece (ctrl+f5 teoreticky :)
-> Jura_Favorit: Smazat cookies a aktualizovat stránku?
Já to tedy na mobilu stále nemám dobré a pro jistotu už úplně ani v PC...
-> Tuner#2: tak mne to nevadi ako pise Bukaj uz to funguje normalne a nieje to rozhadzane
Mně to zase od včera konečně funguje normálně, takže za mne dobrý

-> U-Geen 23.12.19 23:51:36: tak říkáš, místo nahrání fotek mám jít spát? 

-> Nwkt 23.12.19 23:26:09: poslední měsíc jsem tu nějak extra nebyl a když, tak na mobilu a rád bych, aby to bylo jako doposud. Sliboval jsi nějaké vyjádření a nic.
-> castrol 23.12.19 23:54:44: Na výšku je virt nepoužitelný a ani bych nechtěl, aby byla snaha to na výšku předělat. Jen v oblíbených autech pak člověk lízá dvě hodiny než se někam dostane
To určitě není cesta, virt jedu zásadně na šířku telefonu a vzhled jako PC.
-> castrol 23.12.19 23:54:44: Na výšku je virt nepoužitelný a ani bych nechtěl, aby byla snaha to na výšku předělat. Jen v oblíbených autech pak člověk lízá dvě hodiny než se někam dostane

-> Tuner#2 - zrušená registrace 23.12.19 22:49:24: mne sa to zobrazuje takto
-> Milan 136: uplne.
-> Nwkt 23.12.19 23:26:09: úplně?

-> Tuner#2: Já bych to vypnul až do 1.1.
-> Tuner#2: No snad to stihne na letošní Štědrej den :-D
-> Matthes, záškodník z TechWebu 23.12.19 22:53:09: Tak já to do zítra vydržím 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 23.12.19 22:48:20: Třeba nám ty úpravy chtěl Evža dát jako dárek pod křak.
Tak dneska pokud mám jen jednu lištu nectenych, tak je skoro celá schovaná. V době Vánoc na mobilu je to fakt pro zlost.
To se fakt nedá vykašlat na vývoj az jen to vrátit zpět před tím než to spadlo?

-> Tuner#2: vidis.. na pc po stisku F5.. ale to je takovy drbani levou rukou za pravym uchem.... kdyz u kazdy stranky musis mackat F5
To už na mobilu ani nevidím fotky 

Taky potvrzuju, že vše, na co jsem tu poslední dobou (dva roky?) poukazoval, stále přetrvává... 

-> Nwkt 21.12.19 13:31:58: Stav techniky? 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 21.12.19 12:53:26: A chceš krátkou nebo dlouhou odpověď? 

-> Tuner#2: Já tam mám v desktop režimu totéž co na počítači bez rozhození. Akorát sa mi stává pro stránku virtu, že prohlížeč ukazuje desktop režim, ale načtenou má mobilní stránku a je nutné desktop režim odškrtnout a pak opět zaškrtnout. Pak sa ti načte nepoškozená stránka. Jinak, prohlížeč v telefonu je Firefox.
-> k.jarek 21.12.19 12:57:27: To mám od nepaměti, ale teď je to rozhozeny 

-> Tuner#2: Celkem úspěšně to lze řešit zapnutím desktop režimu...
-> Tuner#2 - zrušená registrace 21.12.19 12:53:26: Taky už mě to sere

Na mobilu pořád tragédie, je nějaký výhled, že se to přes svátky vrátí do původního vzhledu?
Probíhá vývoj nového zobrazení, jak Evža avizoval. Takže to neřešte a čekejte
Asi si dám pauzu.. aktuálně na všech prohlížečích podivný okno přes celý záhlaví, za který se ty "rolovátka" schovaly všechny - a je vymalováno..

Ja mel na PC rolovatka pod sebou... ted jsou vedle sebe.... a to klidne muze delat ten bordel na nePC...
-> Matthes, záškodník z TechWebu 24.11.19 22:41:09: i naležato je to jiný a rozesraný. Předtím jsem měl vzhled PC a bylo tu super jako na počítači, jinak jsem na virt ani nechodil. Chápu, že trend je to mít asi na výšku, ale mě to nevyhovuje...