skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Buglist
-> Vojtik: hod link na sekci kam chces ten obr pridat a idealne i velikost img, zkusim to odladit
-> Tuxik: Je to rychlejší, ale stejně to nakonec ukáže že stránku nelze zobrazit:(
-> Gryzly: fci zrusit nectene nahodou nepouzivas?
all: problemy vyresim postupne, mam ted trochu gulash v PHP skriptech - jak jsem psal, ten web jsem nedelal ja a zorientovat se v nem je trosku problem :-)
ohledne tech obrazku - zkuste ted, pokud to bylo cim jsem myslel tak je to snad lepsi
ohledne tech obrazku - zkuste ted, pokud to bylo cim jsem myslel tak je to snad lepsi
-> Tuxik: Další bug, už mi to dělá delší dobu, eště před pádem serveru. Bude to spíš někde v programu, Občas se mi stane že otevřu nějaké téma a tam je několik zprav ktere jsou obálkou označený jako ještě nečtený a pod nima jsou čtený, ale někdy třeba pár těch čtených jsem ještě nečetl. Chápeš? prostě nemaj obálku, nejsou bělejší, ale já je vidím poprvé. Mám MIE.
ohledne obrazku: zkusim zvetsit pamet pridelenou PHP skriptu, treba to pomuze
-> Tuxik: Já mám podobnej problém, jako už někdo psal, že mi sem nejdou dávat obrázky .Některý jdou, ale většina nejde.V jejich velikosti bych asi problém neviděl, páč ty co jdou maj velikost daleko větší, než je tady napsáno, asi se sami zmenčujou, ale proč jich většina nejde nevim.Dobu to vždycky načítá a pak to napíše že stránku nelze zobrazit a když sem zkoušel založit inzerát s fotkou, tak tam ten inzerát sice je, ale nefunguje a nejde vymazat.Nevíš prosím, v čem je chyba? Dřív to vše chodilo v pohodě.Už sem z toho na nervy
-> Tuxik: Ja myslel ze tady "sefujes" ted ty bylo by to dobre kdyby jste to daly dohromady je to dobra vec

-> Tuxik:
Mě to zase u dvou zpráv nezobrazilo tak nevím kde je problém
Mě to zase u dvou zpráv nezobrazilo tak nevím kde je problém
-> ps: mne to dneska zobrazilo - mate novou zpravu...
ale mrknu jestli neni nejakej prob
ale mrknu jestli neni nejakej prob
-> Tuxik: Neupozornuje to na zprávy asi je něco špatné
-> Pavel Korbelář: no jako podivat se na to muzu pokud Evza dovoli, ale bude chvili trvat nez se ve zdrojacich zorientuji, neb virt je neuveritelne slozitej web
-> Tuxik: neopravil by jsi casem trochu vyhledavani? hlavne "temeta kam jsem prispival" prosim

-> ps: jistěže NE
-> Peťa Klíč: A nestrkáš tam větší fotky než je napsáno?
-> Peťa Klíč: chyba bude mezi klavensici a zidli :-)

-> Peťa Klíč: chyba bude mezi klavesnici zidli

ah.... tak už to zase nefunguje : -/ sakra

ah... tak právě to začalo fungovat... tak už ničevo. nic sem neřek.
-> Tuxik: mno mi to nejde... a to sice jenom sem mi to nejde ... sem neska kuli tomu založil dva inzeráty co nefungujou a ten třetí sem založil už bez obrázku
-> minno: MATRIX

-> Tuxik: to je čo za zmätok

-> Peťa Klíč: mne to jde:
ehm... nejdou mi uploadovat žádné obrázky sem na virt... ale koukám že ostatní tento problém nemají

BUG: nejdou uploadovat obrázky... a přitom místo sem tam předtím měl :(
-> Matsoft: ajo už sem to našel tak ta mi taky nich fachen

-> Matsoft: nevim kterou statistiku myslis ale kdyz otevres virt a vlevo je pole statistika tak ta funguje a dokonce i statistika vyhodnocená hostingem a počet uploudovanejch kB mi to taky neukazuje
1) Kdyz kliknu na forum, tak ve strednim okne mam dole polozku statistika - kliknu na ni a nic.
2) Nepocita kolik kB fotek mam naloadovano u auta.
To je zatim prvni zjisteni.. urcite jeste neco najdu
2) Nepocita kolik kB fotek mam naloadovano u auta.
To je zatim prvni zjisteni.. urcite jeste neco najdu
sakra... vím že sem je měl některé v oblíbených ještě v době kdy sem se sem dostal jednou za dlouho... ale už si nepametam...
-> havlik: jo ty jsem si nevsiml
a 101
pamatuje si nekdo co byl smajlik cislo 14 a 20 ?
sem PLS piste vsechny technicke problemy serveru - prosim opravdu jen k veci
diky
diky