uz to DPA mi prijde, ze sviti trochu nerovnomerne (na STK rikal, ze je to OK) na a to TYC tlumeny OK, ale dalkovy prepaluje jedno misto pred autem
, nj cinsky smejdy, chtel jsem sehnat origo z vrakace, ale vse nepouzitelne

uz to DPA mi prijde, ze sviti trochu nerovnomerne (na STK rikal, ze je to OK) na a to TYC tlumeny OK, ale dalkovy prepaluje jedno misto pred autem
, nj cinsky smejdy, chtel jsem sehnat origo z vrakace, ale vse nepouzitelne

.

tak jsem ho musel dokončit.

ono me prekvapuje, ze ani 3 lete suzuki jimny se ani te moji ovci technicky moc nepriblizuje a byvaleho kolegy 2013 jimny ma elektroniku zaostalejsi, nez 2013 niva, to bych u japoncu uplne necekal, ale zas jeho 2012 forester turbo je o kousek dal

Tak najdi na youtubu jak dokončit ten test já makám a tyhle veterány jsem už pustil z hlavy co se tam jak dělá.

Ne dělám si srandu, u vw bylo asi obojí, spíš ten kostal, u škodovky jen valeo. Ale i kdyby tak jako komplet je to záměný jak píšu, popřípadě i kdyby ti ten kroužek prasknul, tak borci se zabývají opravou, dělají to asi 2000, ale těžko říct co ten opravený kroužek vydrží... a já mám rád opravy co vydrží navždy, takže všude kde to jde cpu právě ten kostal

www.skoda-dily.cz/nahradn
i-dil/5k0953569al-krouzek-
airbagu-skoda-20903.html

jo a ty valeo páčky s tempomatem co máš odemě zase ještě za litr prodáš a použitý kroužek za litr taky půjde nějakýmu nebožákovi co mu prasknul. www.super-parts.cz/5k0953
507bc-prepinac-kombinovany