skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Octavia 1, 2, 3, 4
-> Nwkt 30.04.20 15:13:42: Zrovna tyhle jsou vidět dost. Rozhodně víc než moje, údajně tuctové

ani na staré kolená nemám rozum , osvetlenie nôh 4x , osvetlenie kľučiek , pravé stmievacie zrkadlo , osvetlenie zapalovača
-> Nwkt 30.04.20 15:13:42: Asi tak, jen tady v Rokycanech jich je několik, bohužel většinou chrochtak.
-> Jirik_Tuňák1983: Vůbec tyhle rsa nejsou na každým rohu
přesně takhle barva v liftbacku jezdí v Plzni několikrát 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 30.04.20 11:28:56: Kdybys držel v tomhle případě klapačku, udělal bys asi nejlépe. Tohle není standardní model, kterého je všude 50 ks na 10 m2, víc k tomu s tebou odmítám diskutovat.
-> Jirik_Tuňák1983 30.04.20 07:56:03: tak vedle v tématu jsme my koncerňáci bez vkusu a smyslu se odlišit (povětšinou s dost hrozným dopadem na vzhled auta) a tady napíšeš, že se vozík líbí. Nějak se v tom přestávám orientovat. 

-> Jirik_Tuňák1983: práveže OIII okrem kufra moc nereznú , zatiaľ ani tie 2013 ... nápravy a blbosti neriešim to nemá na funkciu vplyv
trošku skladania , nové obmedzovače , nahodený nárazník , svetlá , dvierka nádrže , sťahovačky a všetko okolo toho , naťahané pár káblov a pár ešte natiahnem dnes a pokračujem výmenou koberca a skladaním interiéru
trošku skladania , nové obmedzovače , nahodený nárazník , svetlá , dvierka nádrže , sťahovačky a všetko okolo toho , naťahané pár káblov a pár ešte natiahnem dnes a pokračujem výmenou koberca a skladaním interiéru
www.garaz.cz/clanek/test-
ojetiny-skoda-octavia-rs-2
-0-tsi-jede-pekne-a-vydrzi
-21003923?seq_no=1&a...
Docela pěknej článek. Je tam něco mimo misku? Akorát ta spojka? Asi neměla na růžích ustláno. Díly náprav taky docela liškaté, na takto mladé auto. Ale jinak se mi ten vozík líbí.
Docela pěknej článek. Je tam něco mimo misku? Akorát ta spojka? Asi neměla na růžích ustláno. Díly náprav taky docela liškaté, na takto mladé auto. Ale jinak se mi ten vozík líbí.
-> suri 28.04.20 13:16:56: Vyválet je v cukru a máš vanilkový rohlíčky. 

-> castrol: nie sú s tým problémy
-> suri: tak mne by mohol vydrzat
-> castrol: neviem , treba piest a fungovalo by to asi , ale pôjde do šrotu
-> suri: a tam by co vysla oprava ?
-> castrol: dal by sa
-> suri: daj ho do pucu a zoberiem 

-> castrol: mám tam aj ten 1,0 s deravým piestom , nechceš?
-> suri: -> Milan 136: Ano, díval jsem se na Škoda-díly, na originální šrouby.
-> suri: celkom ok cena
-> castrol: platí zákazník , je to starý vergel , do 1000e sa spraceme
-> suri: sakto mi je jasne
-> Shader 27.04.20 20:50:50: v etce. Pokud chceš ty šrouby měnit, tak pouze origo. Vše jsou speciál délky, těla atd. To nejsou obyčejné šrouby.
-> castrol: ja mu to platiť nebudem -> Milan 136: to bolo , posledná skrutka do kríža len tak tak , remeň držal na kryte len-> Shader: nikde je to špeciál a ak zistíš cenu tak dáš starý
-> suri: a toto si cvaka zakaznik ?
-> Milan 136: Jo, já vím
. Já jen, že neznám ty rozměry těch všech šroubů. Kde bych to našel?

-> Shader 27.04.20 20:44:13: Dle DP ano. Však jsem ti psal, že bys měl vyměnit všechny, který povolíš

Mění se šrouby poloos při demontáži? OII/125kW. Dík.
-> suri 27.04.20 14:26:09: Přiznám se, že mi ulítlo "ty píčo"... 

-> suri: To je opravdu za minutu 12

zákazníci sú len dva typy : jedny čo na diesli počúvajú každý zvuk a počujú trávu rásť , a tí druhý ktorý na zákazku napíšu že niečo klepká v motore a na mierke nie je olej ... buchot ako v želeleziarňach , olej všade a jazdíme kým to ide
a a takýto šťastkár to dá do servisu za sekundu dvanásť pred odtrhnutím poslednej skrutky a deštrukcii motora
a a takýto šťastkár to dá do servisu za sekundu dvanásť pred odtrhnutím poslednej skrutky a deštrukcii motora
-> charon 27.04.20 09:59:25: Klid, segra nalila do Accorda (common rail) za 700 Kč benzínu do skoro prázdný nádrže - odhadem to bylo tak 2:1 benzín:nafta. Ujela s tím asi 50km, než jí to u obchodu nešlo nastartovat. Odtaženo, vycucnuto, čistá nafta + aditivum a od té doby má odjeto dalších 30 tisíc bez známek problémů s palivovou sekcí 
Pravda, byla to Verva 100, která (ač benzín) má vyšší mazivost než běžná nafta. Ale jen teoreticky. Pokud to odcucneš a jen něco tam zbyde, tak jak píše -> palinator 27.04.20 09:10:06: , dal bych tam VIF pro zvýšení mazivosti a nazdar. A klidně to tam postupně dolejvej.

Pravda, byla to Verva 100, která (ač benzín) má vyšší mazivost než běžná nafta. Ale jen teoreticky. Pokud to odcucneš a jen něco tam zbyde, tak jak píše -> palinator 27.04.20 09:10:06: , dal bych tam VIF pro zvýšení mazivosti a nazdar. A klidně to tam postupně dolejvej.
Takže resume - dojedu dom, výdajů z nádrže co půjde. Dám čerstvou naftu a ten mix budu po 10 litrech dolejvat při dalších tankováních. 2,5 litrů benzínu v nádrži už bude v poho, nebo ne?
-> palinator: ja si svoje veci vážim
-> suri:
Ale je to dneska skoro zadarmo, tak proč se s tim srát?
Ale je to dneska skoro zadarmo, tak proč se s tim srát?