-> saskyn2 02.11.19 20:26:14: jj, mas pravdu, ikdyz ted ta sluzebni je docela vybavena, tam mi chybi jen vyhrev sedacek, ale ma o 100tis. km vic, nez moje 1.8t
-> suri: no jedina octa, kterou znam, na ktere nic nemlati pri prejezdu pricnych nerovnosti je ta nase naftova hujda - tam jsem dal jen jeden novej origo delenej sb ramene (byl utrzenej), pak nove cepy, tycky i rizeni a je vse OK, na zadni naprave ma SB v hersim stavu, nez ta moje 1.8t, ale nic to nedela, ma i nove zadni pruziny, chtelo by to udelat jeste tlumice, ktere jsou po 340tis.km jeste origo a znat uz to je, ale netecou.
U moji 1.8t se zezadu obcas ozve pruzina, jak mi praskl ten kousek zaverneho zavitu, ale horsi predni stabik, pred tydnem jsem jeste vymenil kost - meyle HD, byla origo a jeden cep byl volnejsi, ale kdyz jsem napruzil stabik, tak jsem videl vuli na jeho SB, to je u tohoto neresitelne a opravdu vidim reseni jedine dat stabik z nafty, jinak 1,8t, RS, audi tt, S3 vse je stejne, vse je hroznej kostitras, kdo si stezuje, ze je kostitras nafta, tak bud to ma upravene nebo nechapu, ta naftova je mekkoucka.