-> Tuner#2 - zrušená registrace 03.05.16 22:28:58: Sviečky ideálne NGK BKUR6ET-10 /101000033AA/ prípadne originál ekvivalent BERU 14FGH-7 DTURX /101000041AC/
Rozvody sada 06A198119 /šiel by som do originálu , nie je zase taká drahá , je to len remeň + kladka/ + samozrejme by som vymenil aj remeň alternátora
vodná pumpa 06B121011Q , tu by som šiel do origo X dielu , tam sa nedá vyšpekulovať nič a čo viem tak niekedy je neoriginálka drahšia ...
Filter vzduchu 1F0129620 , Kabínový uhlíkový 1K1819653B+vyčistiť klímu , možno by som dal aj palivák - nemení sa vôbec a po tých rokoch by sa mu patrilo 6Q0201051J 4bary
Olej hocičo podľa sympatií čo plní 502.00VW , ja jazdím Mobil1 0W-40 , čo servisujem BSE tak dávam Mobil 5w-40 a no problém ...
Určite to chce premazať spodné skrutky na nastavovanie zbiehavosti zadnej nápravy /EXCENTRE/ a dať urobiť GEO ...
Ak je to dovoz a spodok je v dobrom stave tak odporúčam natrieť všetky zvary na ramenách , skrutky hlavičky a podobne . nejakou dobrou farbou + podvozkovým voskom /ja som to neurobil a po 60tkm je to celkom dosť hrdzavé / .. Podblatníky dole , umyť a vyvoskovať , takisto skontrolovať miesto vzadu okolo nádrže hore pri brzdových trubkách sa spájajú plechy - je tam len plnič a vosk ... skrutky podblatníkov sú na 25TORX celkom drahé cca 0,30€ /kus , takže podľa potreby ... ako ak ti to nenáhli tak by som ti nejaké v obálke poslal , mám toho kopec ...
zásterky sú zbytočnosť , mal som ich chvílu a nepomáhali nič , resp. ak hej tak tie staré KEA600001/002 , nie tie faceliftové oblé , tie sú naprd úplne ... osobne sa mi to ale moc nepáči , hlavne vpredu derie piesok hranu lemu blatníka ...
klučka dverí sa dá demontovať po vybratí zámku - zboku dverí pod krytkami sú dve skrutky na 20TORX , jedna sa len povolí a jedna sa vyskrutkuje trochu viac a ide vybrať vložka , potom vykvačíš lanko s kľučky a kľučku vyberieš , ale čo tam môže byť zlé neviem .. je to celé v hliníkovom držiaku