-> Jirik_Tuňák1983 01.05.16 10:22:30:
-> M@rtin 01.05.16 10:28:30: Jasan, já se s tím jen nechtěl psát na dvou místech
-> dragon_cb_cz 01.05.16 11:21:40: Je to náhrada za kombíkovou MPi Feldu, to je ještě starý xicht a už dost napadaný korozí. Té mojí dopřeju asi po příští zimně nové blatníky, lemy a bude muset sloužit ještě min. 10let. Jezdím 3km z toho po 2km stavím ve školce. Na takové přesuny se nevyplatí jiné auto.
Jinak najel jsem s tím včera skoro 200km a pak šel přeparkovat Feldu a myslel jsem, že zatuhla spojka. Pak jsem z garáže vyjížděl Žlutkou a myslel jsem, že to snad ani neumáčknu.

Jako v tomhle ohledu je to skok (otázka je zda je to dobře, protože se Žlutnou jsem byl i v Maďarsku a nedělá mě to problém a člověk má alespoň nějaký pocit a odezvu kdy spojka bere a kdy přetlačuješ přítlačák a nezakrní mu nohy). Naštěstí brzdy a jejich nástup to má fajn, nešlapeš do ho*na jako u C-Maxu, který brzdí při podívání se na pedál tak, že si vyrazíš zuby, ale když se na to postavíš, tak se nic víc neděje. To Octavie se nechá slušně dávkovat a i odezva na plyn je o třídu lepší. To samé řízení, to i C-Maxu i v režimo sport je přeposilované, tady je to vcelku příjemně tuhé. Jako není to jako ve Žlutce kde ví opravdu o všem na silnici, ale v rámci nových aut co jsem projel, tak good. Zatím panuje spokojenost a snad se to nebude moc srát.