-> Bagrr- máma mele Emu: -> Jirik_Tuňák: nataženo do infuzního setu a už při prvním nasátí jsem věděl, že strach byl zbytečnej - modrá je dobrá... pro jistotu jsem to obalil pěkně do igelitu a vrznul na noc do mrazáku a pohoda - vím, že bylo mícháno do -35 takže to by mělo letos přežít jak prd a nikdo to naštěstí nevypustil :-))
posléze jsem dojel na místní malou, ale super myčku - proběhlo vyluxování, následně opalch kastle, ruční umytí, opět oplach, navoskování a auto i po těch šrámech vypadá opět k světu... holt ta obouhaná kapota a přední nárazník moc krásy nedělají, ale lepší jak drátem do oka :-)
ještě jsem pokecal s nějakejma pseudobenešovákama (před 8 lety se přistěhovali z Praglu) - měli trojkového Golfa v kombalu s TDi - maník se chtěl projet citrusem s hydrou tak jsem mu to umožnil se slovy, že už to není rozhodně tak jak by mělo býti (prý uvažuje právě o Xantě v kombálu pro ženu)... projel se kolem Bene, vylezl ven a řikal - hned bych to vyměnil, to moje je proti tomu kostitřas jak prase... ale jezdí denně do Prahy do práce a todle by ho sežralo

každopádně pro ženu super auto - tak jsme mu ukázal tipische bolístky těchto aut a maník byl potěšen a říkal, že se těší jak malej až to ženě koupí