A já si říkal proč je v tom podběhu díra a myslel jsem si, že ji jen majtel udělal kvůli vystříkání. To moje už někdo i brousil a natíral, ale zjevně to moc nepomohlo a je to hnilé znova.
Mimochodem do nedávných dob jsem si myslel, že heslo ital a elektřina nejdou dohromady tak to musím upravit frantík a elektřina nejdou dohromady
Každé auto má teda něco, ale u tohohle se mi líbí hrozně dvě věci centrál funguje kdy se mu líbí. Prostě občas odemkne občas ne (počasí? vlhkost? nevím) a druhá zadní stěrač ty samé možnosti prostě občas jede občas ne. Nemusím na nic sáhnout prostě jen vytáhnu klíčky a nastartuju znova a ono už to jede (ostatní spotřebiče jedou v poho i když ono jich v tom autě tolik není)
Ale hodně se mi líbí ta možnost zvednout podvozek když někam vjíždím to je super člověk má pak jistotu že nic neurve na spodku auta ono i blbý obrubník při parkování je svině
O tom zjištění r.v. na xantiaclubu vím, ale když jsem u auta nikdy si to nenapíšu a tak si jen pamatuju první dvě čísla 65

ale spíš jsem myslel tohle někam poslat či zajít a dle vinu mi řeknou co se tomu autu dělo dokud jezdilo do servisu citroenu. To auto je v čr docela krátce od roku 2006 což se docela divím (podle data první registrace v čr dle tp)