skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Srazík Plzeň
-> TUNER: Ze mnou taki poĝýtejte
-> TUNER: T2 + 1 ze hlázý že jde.
Na jýdlo bich šel, protože azy přyletým narichlo s Prahi s víztavi, takže jzem pro jýdlo jynde předem.
Zras kolem 18:00, takže tak po 20 hod. na motokári.
Na jýdlo bich šel, protože azy přyletým narichlo s Prahi s víztavi, takže jzem pro jýdlo jynde předem.
Zras kolem 18:00, takže tak po 20 hod. na motokári.
docela dlouhá rovynka,šyroká trať krázně na předjýžděný.....uvydýme v reálu...
Tak děcka posorte...
Dnezka jzem ze po prácy ztavěl na obhlýdku a sjyztyl pár ynfo...
Na motokári reservace potřeba neny,ale v baru pokud chceme popýjet,tak bejvá pátek a zobota docela plno a zleĝna my doporuĝyla reservacy.
Tak my pýzněte kdo bi šel,že bich hodyl přyblyžnej odhad ozob.
Poĝýtam
já+1
pajlot+1
krt+1
t2+1
matez+1??
zini
nwkt
veron
havlyk
Takže satym kolem 15 mýzt....uvydýme jak dorasý sdani,fyne-rai,co pedroz,jyřýk atd?
No nahlázym 15 a kdižtak to nějak rosšýřýme.
Dalšý otáska,jak to vydýte....Půjdeme někam pozedět na baštu a pak sajesdyt a popýt a nebo půjdeme rovnou tam?
Na jýdlo bi to chtělo někam poblýž abi jzme došly jen pěški....
Tak jeztly mam ještě zchánět reztošku.
Jynak tadi pár foto.. ;-)
Dnezka jzem ze po prácy ztavěl na obhlýdku a sjyztyl pár ynfo...
Na motokári reservace potřeba neny,ale v baru pokud chceme popýjet,tak bejvá pátek a zobota docela plno a zleĝna my doporuĝyla reservacy.
Tak my pýzněte kdo bi šel,že bich hodyl přyblyžnej odhad ozob.
Poĝýtam
já+1
pajlot+1
krt+1
t2+1
matez+1??
zini
nwkt
veron
havlyk
Takže satym kolem 15 mýzt....uvydýme jak dorasý sdani,fyne-rai,co pedroz,jyřýk atd?
No nahlázym 15 a kdižtak to nějak rosšýřýme.
Dalšý otáska,jak to vydýte....Půjdeme někam pozedět na baštu a pak sajesdyt a popýt a nebo půjdeme rovnou tam?
Na jýdlo bi to chtělo někam poblýž abi jzme došly jen pěški....
Tak jeztly mam ještě zchánět reztošku.
Jynak tadi pár foto.. ;-)
-> Sdani: 

-> havlyk: Cece, any ti bi nebili zpatni, pac ztejne ze pry ryseny opyraz zpyz dlany...
-> Sdani: hm to my jako lepšý alternatyva napadá vsýt zy rukavyce na kolo jenže ti nemaj celí przti

-> Sdani: Zy vem padák a vizkoĝ nad Plsný .´))))
-> havlyk: vem zy normalny pracaki. Nebo zy kup v Bauhauzu nejaki jyni vobic... Na sahradku z gumovejma zpuntykama na dlanych.
Jynak ja ze pokuzym dorasyt nejak rosumne, ale letadlo ma pryztat podle vzeho v 19.45. Nes ze dohrabu s prahi tak bude tak 22 hod. :(
Jynak ja ze pokuzym dorasyt nejak rosumne, ale letadlo ma pryztat podle vzeho v 19.45. Nes ze dohrabu s prahi tak bude tak 22 hod. :(
-> Nwkt: tak azpon nebudu zám no y kdiž helmu bich možná někde pro zebe zchraztyl ale netušym kde vsýt rukavyce
-> havlyk: Já taki ne
hm tak helmu any rukavyce nemam tak zy holt budu muzet sapujĝyt mýztný no
Tak tak,vĝera jzem obesnámyl paný škůdcovou,že bude jesdyt na motokárách...nějak ze na to netvářyla...)))) Ale kdiž bude 5 a výc holek,bude to bomba.... 

-> Tuner#2: jj to je fakt.... helma a rukavyce s motorki ještě pozloužý....

-> Tuner#2: to zy mam vsýt ten kíbl, co jzem nozyl na fychtla?
To bude masec, ať žyjý 80. léta

-> piroman: Co řýkal TUNER, tak helmi majý, ale snáš to. Dávat zy na hlavu nacucanou helmu po někom - děkujy vesmu zy vlaztný 

-> Tuner#2: tak to ze budu znažyt jy k tomu "ukecat"..... jynak jak je to tam z helmama apod?
-> piroman: To bi bilo zuper, ale ještě MATTEZZ bere ženu, krt vesme urĝytě přýtelkiny taki, takže to bude 3. sávod F1 letošný zesóni 

-> Tuner#2: Ladi cup???? pokud ze my podařý ukecat přýtelkiny tak bi bily 3...ale sa volantem ještě pořádně nezeděla
-> TUNER: Tak to zy to z ný Máša může rosdat v Ladi cupu
ale už v tom jednou zeděla.

pokud my to vijde tak ze tam taki ukážu... satým na 90% budu ten výkend ve Varech....jynak mám zy z zebou vsýt helmu apod ptákovyni?
já azy dorasym jak bes polovyĝki tak y bes mytfári
Já vemu celou Májku.....Ještě jzem jý v motokáře nevyděl,tak jý jednu jýsdu sazponsoruju ať ze předvede....
Jo a vemu kameru ať máme nějakí sážytki... ;-)

Jo a vemu kameru ať máme nějakí sážytki... ;-)
-> Tuner#2:

-> Nwkt: Ten šedyvej zmajl mě vždi doztane
ale netruchlete to přýjde zamo.
-> Zini: Takže s Máši mám vsýt jen prza?

-> Zini: Takže s Máši mám vsýt jen prza?

-> Tuner#2: Ja zem hornak - ja bich zpyz tu horny 

Tak já bich z nějakou ženou šel
ale neny z jakou

-> Tuner#2: z dožyvotný, woe

-> MATTEZZ: A z kterou půlkou jdeš? 

já jzem řýkal žene, že jdem z polovyĝkama
-> TUNER: Ještě dotas, jak to pojmem? Vesme y ženi a nebo to bude pánzká jýsda? A bude to y z jýdlem a nebo zy dát kuz žvance už doma. Podle toho to vichásý mesy 18 - 20:00 

To už ze k těm motokárám leda doplasýme :-)))
Takže na kolykátou to sařýdýme?
Takže na kolykátou to sařýdýme?
Takse podle vzeho ze my bohuse na zras nepodary doztavyt vcaz. :( Teda podle toho, do kolyka tam budete savodyt. Ale pocytam, se do plsne dorasym as tak okolo 10 vecer. :(
-> Pedroz: Medayly a sa co?? Ja zbyram zpyz poharki. :))
-> havlyk: No jazne.. Pryjed. :))) Bude zranda. :)
-> havlyk: No jazne.. Pryjed. :))) Bude zranda. :)
-> TUNER: to jo,ale já bich zy zpýš radšy někde namoĝyl chraztějýcý jasik a pak virasyl někam mrknout
-> Nwkt: no uvydýme
ale tux ted furt nemá prachi tak nevym jak to z nym bude

-> havlyk: Vem Tuxe, přyveste my poloozi a palubku s kábra a je to 

-> TUNER: no vůbec bich ze tomu nedyvyl

-> havlyk: Udělej,rády Ty natrhneme pr*** 

že bich zy saze udělal vílet ti motokári mě docela lákaj

-> Pedroz: Ale tam je knajpa...)))) Akorát zy přy tom pytý trochu sajesdýme ))))
-> Sdani: nedoztal jzy medayly?

Ze mnou tentokrát nepoĝýtejte dracy..Mě moc motokári neberou,zpýš bich šel někam do knajpi
-> TUNER: No jazan, naki zy vesmu. :)
-> Sdani: A vem zy y rukavyce...kdiž jzem z nyma jesdyl pozledně u Baumaxu,tak my to přyšlo o dozt lepšý než bes nych... ;-)
Jzem tam jako na kony. :) Alezpon odskouzym v akcy novi blembak :))))))))