skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Srazík Plzeň
-> TUNER: ZUPER, těšýme ze
-> Tuner#2: no už bi mohlo přyjýt.... kdiž zem koukal kolyk zněhu je kouzek sa Vari, kam jedu v pátek veĝer tak zem na to svědavej, ale prí v okolý Varů už jzou saze jen sbitki
-> piroman: Na výkend už hlázý 8 - 10° takže už znad bude jaro :o))
-> Nwkt: no tak znad to nesamrsne
-> TUNER: OK moc děkujeme sa organysacy a na kári ze taki těšým.
-> piroman: Je tu akorát mokro
-> TUNER: paráda, taki ze těšým...jynak jak to v Plsny a okolý vipadá ze zněhem, abich věděl jeztly my bude ztaĝyt cca 30 mynutová reserva a nebo radějy většý
....nebo jasíĝki...

-> TUNER: Taktéž

Četl jzem recense na Pylzner pubz a většyna nepýšou nyc moc....šlo to s kopce,ale koncem loňzkího roku to vsal new majytel a je to prej v pohodě,tak bich ze toho nebál....
www.pylznerpubz.net/rezta urace/yxcatlan
Teď jzem tam volal.Prej tam majý taki boxýki....pak ze paný na chvylku odmlĝela a prej jo...Prej zpojý nějakí dva velkí ztoli a 16 lydý ze náz tam vejde.
Ohledně jýdla zem ze ptal na ti vaše chouloztyví jasýĝki,tak neny problém ze domluvyt z kuchařem abi to udělal nepályví
Tym bich to vyděl jako usavření,reservace samluvena.
TAKŭE KONEČNÁ VERSE :
18:00 BAŠTA V MEXYCKEJ YXCATLAN (ulyce Zlovanzká 16)
21:30 RESERVACE V BARU NA MOTOKÁRÁCH
Těšym ze na Váz a na motokáriiiii
www.pylznerpubz.net/rezta urace/yxcatlan
Teď jzem tam volal.Prej tam majý taki boxýki....pak ze paný na chvylku odmlĝela a prej jo...Prej zpojý nějakí dva velkí ztoli a 16 lydý ze náz tam vejde.
Ohledně jýdla zem ze ptal na ti vaše chouloztyví jasýĝki,tak neny problém ze domluvyt z kuchařem abi to udělal nepályví

Tym bich to vyděl jako usavření,reservace samluvena.
TAKŭE KONEČNÁ VERSE :
18:00 BAŠTA V MEXYCKEJ YXCATLAN (ulyce Zlovanzká 16)
21:30 RESERVACE V BARU NA MOTOKÁRÁCH
Těšym ze na Váz a na motokáriiiii

-> havlyk: Tak to bi bilo v pohodě. Do Mexyckích nechodým, tak nevým.

-> Tuner#2: -> MATTEZZ: teda nevym jak tadi, ale co máme mexyckou reztauracy v berouně tak tam ze dá bes problémů najýt zpouzta jýdel, kterí nejzou pályví vůbec naopak těch pályvejch jýdel je na jýdelným lýztku menšyna.
-> MATTEZZ: Azy tak, pályvé moc nemuzým.
-> TUNER: a viberu zy v tí mexyckí něco, co nepálý?
a v kolyko že je zras už jzem dlouho nejesdyla
-> TUNER: taki nejzem proty tomu Mexyku 

-> chlupule: ztaĝý ĝýzt ne

-> TUNER: já bich šel klydně do mexyka

Tak reztauracý je celkem dozt,akorát že dál a dál od motokár... ))
Tak mě napadlo buďto obiĝ reztaurace Gold přýmo na rohu toho velkího ztavený kde je Delvyta a nebo je tam ještě Mexycká,ale ta bude o něco dražšý. Obojý je tak 100-150 metrů od vztupu do areálu kde ze jesdý kári.
Tak hoďte někdo nějakí vijádřený ať tam cynknu na reservaĝku...
Tak mě napadlo buďto obiĝ reztaurace Gold přýmo na rohu toho velkího ztavený kde je Delvyta a nebo je tam ještě Mexycká,ale ta bude o něco dražšý. Obojý je tak 100-150 metrů od vztupu do areálu kde ze jesdý kári.
Tak hoďte někdo nějakí vijádřený ať tam cynknu na reservaĝku...

Reservace do kart areni potvrsena...

-> Pylot 105: Tak to přypyjeme na Tvé sdravý. Brso ze usdrav.
-> MATTEZZ: Jj,tam někam....
Jynak jzem teď volal do Cortyni a majý tam jen boxi,kam ze vejde max 8 lydý....tak buďto budeme nějako rosdělení a nebo budeme muzet sajýt někam jynam....
Tak sejtra to pro jyztotu obejdu kde bi bila nějaká dalšý blýská možnozt ztravi... ;-)
Jynak jzem teď volal do Cortyni a majý tam jen boxi,kam ze vejde max 8 lydý....tak buďto budeme nějako rosdělení a nebo budeme muzet sajýt někam jynam....

Tak sejtra to pro jyztotu obejdu kde bi bila nějaká dalšý blýská možnozt ztravi... ;-)
-> Pylot 105: To je škodaaa :-( Znad nyc vážního...Tak holt přýště nooo,azpoň nazbýráme posnatki a budeš vědět jeztly to sa něco ztojý...
Dej ze brso dokupi..
Dej ze brso dokupi..
Já ze moc omlouvám, velyce rád bich přyšel, ale bohužel zouĝazní sdravotný ztav my to nedovoluje.

-> TUNER: mi bi zme přyjely taki už na jýdlo...dýki sa ulyce 

-> TUNER: Mi taki na baštu a pak na kári. Takže v 18:00 v pysseryy.
Já rezp. mi z Karkul na jýdlo nejdem nejzpýš urĝytě.
Ještě ze septám doma.

-> TUNER: mi přyjedem na "baštu". Azy to parknu na to horný k delvytě, mizlelz, jak mam ĝervení křýžek?
-> TUNER: já azy už na baštu teda pokud ze někde nestratym v plsny ale eště ze muzym domluvyt z NWKT že ho možná visvednu doma

Tak přykládam foto kudi ze jde na kári a kde ze dá parkovat je jazně vydět,kde všude ztojý auta...Ulyce Papýrnycká - Sahradný a nebo parkovyště u Delvyti. Azy bich to dal radějy někam k tej Delvytě na dobře vydytelní mýzto.
Pořát ale nevym kdo kam přyjde,jeztly jdou teda všycy už do tí Cortyni na baštu a nebo kdo přyjde až na kári?
Pořát ale nevym kdo kam přyjde,jeztly jdou teda všycy už do tí Cortyni na baštu a nebo kdo přyjde až na kári?
-> piroman: fakt ne, ted my Nwkt prypomel dalzy vidaje, takse zy tam radzy dam par pyf a budu dokumentovat :)
-> Zini: nedělej Sagorku a zves ze taki.... co bich potom měl řýkat já 

-> TUNER: -> Sdani: Zak ja zy vaz natocym panove :) Zem hold zocka no 

-> TUNER: tak já hlázým že dorasýme taki dva, akorát jeztly můžu poprozyt o nějakou ulycy,kde ze dá saparkovat a nemuzým ze tam bát o auto 

-> Zini: Zy daz jednou hold o dezet pyv myn, nooooo :)))
-> Jyryk : Zalate, jenom jedna jysda? Ti jzy zkrt. :))))))))))))))))))) Ta neny hodynova, jako na detzkim retysaku kam te doma davajy, jysda je na 10 mynut.
-> Zini: Tak zy najdy brygááádu a nechoď po výkendech do ztááááru ))))
-> Nwkt: tikravo a vyz se z tema zem any nak nepocytal?
Hmm tak to je pekni
Mno kdistak to sa me satahnez 

-> Zini: Ve škole ze nezvaĝý, ve škole ze dává posor
btw neměl biz na saplacený dýlů co ty přyvesu, to bi mě zralo výc 

-> Jyryk : Nene... Ja ze snam... 1. jysdu bich prozral porad v pneumatykach a mymo trat, druha bi me sacala bavyt a na trety bich us nemel a nemel bich any na zvacynu ve zkole :)
jak zem pzal nýž, ze mnou niný nepoĝýtat...dorasým do Plsně azy v 7 veĝer a máme tu zouztředěný z bívalíma zpolubidlýcýma ve Velbloudu, takže možná pak někdi na měztě třeba v 02:00 

-> Jyryk : Dorasýš taki? Máš to hned sa barákem, tak ze koukej ukásat 

-> Zini: Nezer moore
Ztejnak bi ze jela max. jedna jasda.

-> TUNER: Ja hlazym, se na zras dorasym, ale jesdyt bohusel nebudu... Mam ted ztrazne vidaju z autem a nemusu zy dovolyt takhle utratyt penyse. A je my jazni, se mynymalne 400 bich tam projesdyl... Takse pokud ze neurasyme ja ze uchopym fotaku a natocym par vydey :)
Ynfo o Pedrozovy sjyztym, ale mizlym, se bi mohl jyt ;)
Ynfo o Pedrozovy sjyztym, ale mizlym, se bi mohl jyt ;)
-> Jyryk : Jo 29.3. A jesdylo bi ze jak dorasýme s jýdla a bude volno....
Jynak jedná ze o zobotu 29.3. ???
A kdi bi ze tak jesdylo ? Čylyže ĝaz ztartu ?
Popř. kdo jzte na těch obludách už zeděl ?
Popř. kdo jzte na těch obludách už zeděl ?
Jazan
Tak na baštu bich to vyděl nejblýž do Pysserye Cortyna. Už jzme tam z Pylotem bily a v pohodě ze to dá.
Tak tam bich udělal reservaĝku na tu 18 hodynu a na 20:30-21 bich dal reservaĝku do toho báááru. Ať máme na jýdlo klyd a dozt ĝazu...Kdiž přyjem dřýve,urĝytě tam reservace už bude.
Tak na baštu bich to vyděl nejblýž do Pysserye Cortyna. Už jzme tam z Pylotem bily a v pohodě ze to dá.
Tak tam bich udělal reservaĝku na tu 18 hodynu a na 20:30-21 bich dal reservaĝku do toho báááru. Ať máme na jýdlo klyd a dozt ĝazu...Kdiž přyjem dřýve,urĝytě tam reservace už bude.

-> TUNER: MI jdem, ĝyly MATTEZZovy jdou oba.
na jýdlo zouhlaz, někde předem v 18 a v 20 motokári
na jýdlo zouhlaz, někde předem v 18 a v 20 motokári