skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Srazík Plzeň
-> Nwkt: tam bych možná i trefil, ale uvidím.... je to 100 km od místa kde budu
hm...tak od 9:30 mam obsazeno, sem právě zavolal... tak se mnou nepočítejte, a buďte rádi, první místo je tedy volné 

otvírám diář, nacházím 29.3. (pro jistotu ještě jednou 29.3.) a bohužel večer program mam, ale přes den, by se asi nechalo

-> pyroman: www.mapy.cz/
kde se sjíždíte? v ten termín bych měl být malinko víc na severo západ 

To by i šlo 

-> TUNER: To by šlo, jsem pro.
Kua 29.3. ))))))))))))
ale 29.3. by to šlo

-> TUNER: to asi nestihnem

Tak co udělat další srazík 29.2. a rovnou na těch motokárách?
Ko by byl pro tento termín?

Ko by byl pro tento termín?

-> fine_ray: No ty woe...

-> fine_ray: LOL tak to se teda povedlo. Už jsem si říkám, jestli Tě nezavolám, ale pak se nějak rozjela zábava a zapoměl jsem.
Tak snad příště na motokárách!

všichni-> pánopvé já sem hrozná trubka.... já mam normálně v diáři napsáno 8.3. a furt si říkam sakra tak oni už tam byli... a kontroluju mejly a tam samozřejmě správný termín. Takže jako fakt pecka...njn, přehodit si stránky v diáři se vyplatí.
btw k těm motokárám sem slyšel story, že obsluha nic moc....ale půjdu rád. A cenově na letišti ve Lhotě www.superkarting.cz/ to je to taky 200=10min ale i množstevní slevy od třech jízd za 450,- což se stejně vyplatí koupit rovnou. Ptž první si to člověk ošahá, druhou užije a třetí hrozně kravne
btw k těm motokárám sem slyšel story, že obsluha nic moc....ale půjdu rád. A cenově na letišti ve Lhotě www.superkarting.cz/ to je to taky 200=10min ale i množstevní slevy od třech jízd za 450,- což se stejně vyplatí koupit rovnou. Ptž první si to člověk ošahá, druhou užije a třetí hrozně kravne

-> Tuner#2: bude mít dalších pár dní sexualní půst

-> Syny: Normální cena všude v republice
Navíc tam prý mají ty silnější 10HP
a garantuju Tě, že pokud jsi na tom nikdy neseděl a dáš si fakt 10min. závody, tak druhej den budeš celej rozlámanej a budou Tě bolet svaly.

-> MATTESS: Jako za jednoho
Jestli jo tak to je sila celkem...

-> Syny: 200,- Kč 10 minut
A jaky jsou ceny vite? :)
-> Syny: Chce příští sraz udělat v bývalý papírně, jsou tam nově motokáry.

Jaky motokary? :D Ste byli moc daleko...
-> Tuner#2: prej je to tam dobrý, my tam snad půjdem od dodavatele tento měsíc
-> TUNER: Jo to je pravda, na Karla jsem zapoměl.
Pokud v tej papírně i topí, tak jsem taky pro 

-> TUNER: ale prd
Jasný..Pilot dal gut nápad na motokáry v hale...Prej to nažranejm jezdí nejlíp...
Už se těšiiiiiim. A když je venku takhle hnusně,tak bych se srazem ani moc neotálel..))
Jiřík klasika,akorát Fine-ray se někde zaseknul a Matýsek je pod pantoflem tak asi dostal zaracha.
(si to asi příště vypiju)))

Už se těšiiiiiim. A když je venku takhle hnusně,tak bych se srazem ani moc neotálel..))
Jiřík klasika,akorát Fine-ray se někde zaseknul a Matýsek je pod pantoflem tak asi dostal zaracha.

(si to asi příště vypiju)))
Výborná akce, chyběl jen Jiřík a taky MATTESS, ale jinak super. Musíme to někdy zopáknout třeba na těch motokárách.

-> Syny: zrychtujem se v pátek jako svině pytel šrotu 

-> havlik: já dělám bordel i po jednom,pokud je dobrá atmoška,ale vožralej jsem fakt nebyl 

-> havlik: to si myslis
Ten nema nakoupino ani po 8mi :)

-> Pedros: No hlavně si měl nakoupíno už po dvou pivech podle toho cos to tam vyváděl s tou žvejkačkou a tácka

Krušovice nikdy více
Mám z toho staženou oháňku a strašnou sra**u

-> Pedros: dyt sem te posilal odkaz...
-> Pedros: Mělo by to být tohle: www.pilsnerpubs.net/pizze
rie/caffe-pizzerie-gargano
-> Pedros: Ne je to kousek vedle Pizzeria a teď mě vypadlo jméno...
Chlapi a sraz je zase u Vylízaný? Jako minule?
-> Tuner#2: jen at jede... Zdekovat to muzem vzdycky
Aspon budem v presile 

-> Syny: Taky si myslím, ale MATTESS je posera 

-> Tuner#2: ja myslim ze vecer uz to bude ok...
Jee tak ja se zejtra snad vozeru :) 6.3. mam narozky, tak to vemu pri jednom 

-> Syny: Ale prd, na drzku nedostanem... Jsou to kokoti.. Se radeji pujdou nekam vozrat, nebo zase pojedou na najakej koncert do haje. :)
-> TUNER: doufam ze tam nedostanem na drzku 

-> Syny: Myslim že už nikam nepůjdeš páč budou po Plzni manévry až do rána....

tak co panove, do kolika to tam zejta vidite? Ja jen at vim jestli pak pudu jeste nekam tahnout nebo ne 

-> spartra: prijed
Jinak ja se taky tesim a prijdu... Pokud mi do toho nevleze jedna akce kterou mam na seznamu uz dyl a neni jista, tak se urcite ukazu...

Jinak ja se taky tesim a prijdu... Pokud mi do toho nevleze jedna akce kterou mam na seznamu uz dyl a neni jista, tak se urcite ukazu...

-> Pedros: Těším se!
tam nejedu, musel bych přes slaný, tam jsem dostal pokutu 2 x 1000, jěště nám tam ukradli auto přes noc

hlásím se,že budu s tím termínem počítat
Jinak je to good nápad

-> Zdany: A ty co nepracujou tak jeste vic 

-> TUNER: Tam jsme stejne vsichni co pracujeme ..... :)))))))