skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sraz Užovek
-> Vilda: tak máš to tam
Pokud jde o nedělní sraz, počítejte se mnou, ale potřebuju vědět, kde a v kolik tam mám být. Podrobnosti prosím do vzkazníku, nebo SMS.
-> los pavlos: máš to pro dítě.já mám pásy zadní ale ne užovkový ale do tisícovky nevadí?
-> myschaak AZNP K.Hora: tak to bys byl hodný chlape kdybys dorazil :-)
prosím kdo v neděli pojede,zda nemáte doma komplet pás+šrouby do užovky rád koupím-potřebuji alespon 1,mám to dozádu díky

nevim jak budu stíhat,zítra si půjčuju ke kámošovi bagr a musim dodělat kotec pro psa ale pokusim se to všechno za sobotu dát abych razil s Váma přátelé
-> rené: jojo ten Kostelec s jidlem je opravdu dobry napad,vrele doporucuji chlapy 

-> rené: tak to by nebylo špatné co tu píšeš proč ne
-> oppik: Tož pokud by to bylo v neděli, tak bych se možná na chvíli vokázal, pokud se v sobotu večer v knajpě příliš nezruším. Ale cestou bych někde musel prchnout nach prága protože od 4 odpoledne práce. Jináč pokud se pojede krs Kostelec, tak navrhuji oběd v místním pivováře. Sic to budou muka, že nebudem moct koštnout pivní speciály z různých koutů republiky, ale krmě je tam skvostná.
-> los pavlos: Vilda se k nám taky přidá tak budem už 4
-> los pavlos: konečně tě to napadlo.at se mě nemusí pořád ptát martin kam pojedem díky 

-> Joey 120 LS: v 10.hod.sraz na benzínce Trilobit za Úvalama asi 1,5km po hlavní směr Kolín. Trasa-Český Brod-Kostelec n.č.lesy-Stříbrná Skalice-třeba i Sázava.

-> Joey 120 LS: mě se na to pořád neptej.zeptej se Los Pavlose.ten to ví :-) je to jeho okolí tak nás tu povozí po něm 

-> oppik: stále si mě neřekl a to už se ptám potřetí, kam vlastně chceš jet a na jak dlouho? Nebo to se budeš rozhodovat teprve v těch Úvalech?
-> Joey 120 LS: tak to nevadí kdyžtak na tebe někde počkáme není problém
není čas, ani hotovo.takže jako vždy ne:-)
-> oppik: v 10h v Úvaůech, ale co máš v plánu dál a na jak dlouho to vidíš? Já pojedu ale pravděpodobně v 10h budu teprve vyjíždět, takže bych se připojil pozdějc
kdyby někdo chtěl může tam dorazit na 10 na benzínku viz níže
-> myschaak AZNP K.Hora: bylo by fajn kdyby si měl neděli volnou pro nás škodovkáře :-)
tak já mám sobotu pracovní,leda neděle a ani ta ještě není jistá
-> oppik: ale pojízdnej sem, a v nejhorším až to nebude těsnit to budu řešit jako temkrát když sem jel z přezletic - držet to pod plynem
-> oppik: otáčky se zvedly :( místo 700 mám 1100, se sytičem místo 1500 mám 2200 :( asi těsnění
-> los pavlos: tak to má být.pořádný škodovkář s pořádným nářadím 

-> oppik 18.07.12 22:19:15: když bude nejhůře,tak mám hodně nářadí v autě-doufám že ho nebudem potřebovat

-> Joey 120 LS: tak aspon ze tak.co tim myslis technické problémy? 

-> Joey 120 LS: OPRAVA: vzhledem k tomu že v sobotu mám volno a v neděli jedou naši prodávat auto, tak se pravděpodobně srazu zúčastním. To slovo "pravděpodobně" je tam záměrně protože se vyskytly technické problémy :(
tak kdo by chtěl může počkat tam: po českobrodské směr Úvaly u benzínky TRILOBIT,která je cca 1.5km za Úvalama.Je to hlavní na Kolín.
Tenhle víkend dodělávám rekonstrukci chaty - poslední pracovní víkend, takže se nejspíš neukážu. Jedině (možná) v neděli odpoledne, záleží kde by ste byli a zda by ste tam ještě byli :)
-> los pavlos: když čas dovolí,tak bych se vokázal....ale nevim jak to bude s prací tenhle víkend,bo jsem měl už tři víkendy volný,což je divný....
-> myschaak AZNP K.Hora: a pojedeš také?

-> los pavlos: do Kostelce je to kousek i ode mě)
oppik 17.07.12 21:08:45 napsal:
→ los pavlos: jasně ty určitě víš kde.ty tam bydlíš
v okolí :-))bydlím 5km od Českého Brodu a do Kostelce to nemám taktéž daleko.
→ los pavlos: jasně ty určitě víš kde.ty tam bydlíš
v okolí :-))bydlím 5km od Českého Brodu a do Kostelce to nemám taktéž daleko.

Těším se na nedělní vyhlídkovou jízdu "oužovek"

-> los pavlos: jasně ty určitě víš kde.ty tam bydlíš v okolí :-))
-> oppik: nedělní počesí cca 20st. Doufám že nás to nespláchne-řešení něco dobrého v nějakém pohostinství

-> myschaak AZNP K.Hora: určitě dám vědět.počasí by mohlo vyjít.necháme se překvapit :-)
-> oppik: no uvidim jak bude práce ale možná bych se přidal...kdyžtak jsem hoďte konkrétní místo/datum a čas pokud pojedete a buď se tam zjevim bo ne)
-> myschaak AZNP K.Hora: jo to by šlo taky proč ne.ale já myslím tuhle neděli někam jen tak jet 

-> oppik: no tak jasně...já myslel třeba so+ne....nebo už v pátek navečer se někde sejít
-> myschaak AZNP K.Hora: to by šlo.souhlasím s tebou ale za jeden den se to nedá stihnout :-) my by jsme jeli někam v neděli víš
hele mistři co takhle uspořádat nějakej fakt sraz užovek?...řekněme putovní,prostě dát čas a místo,co rok to jinde a z tadyma udělat řekněme spanilou jízdu 200km po krásách čr....?
-> Joey 120 LS: díky :) za organizátory děkuji. Je to pozitivní. Další ročník bude snad ještě lepší :) nápady máme 

-> beastyLA - ten první: zázemí je už teď dobrý. Byl sem tam od pátečního poledne do sobotního večera a celkově tu letošní akci hodnotím velmi pozitivně. Prostě super akce!
-> Joey 120 LS: neříkám, že hasičská zbrojnice bude funkční, ale sundat plot, zkulturnit pozemek nedá tolik práce. Od loňska byla úprava vjezdu. bude se pokračovat dál. ale zázemí je myslím super :)
-> beastyLA - ten první: jo tak to potom bude velký. Za rok by to mohli zvládnout, myslim že při těch akcích co se tam pořádaj si to obec finančně dovolit může, tyhle úpravy zvládnout.
-> Joey 120 LS: mě se neptej.to musíš na los pavlos
-> Joey 120 LS: viděl jsi tu budovu u vjezdu? tak z toho bude hasičská stanice a pozemek za ní se přiřadí k areálu. to není legrace ale holý fakt. jen jsem zvědav, zda to do roka zvládnou, každopádně pozemek by měl být připraven.
co se týká pohoštění, budeme ho zajišťovat sami, tedy nákupní ceny, ne kofola 0,5l za 25, kdy v peňáči 2L kofola stojí v akci 24,- ...
co se týká pohoštění, budeme ho zajišťovat sami, tedy nákupní ceny, ne kofola 0,5l za 25, kdy v peňáči 2L kofola stojí v akci 24,- ...
-> oppik: až z tebe vyleze kam chceš jet, tak se možná přidám, jinak jedu na chatu dodělávat podlahu
-> beastyLA - ten první: více místa? kde ho chcete najít? občerstvení o půlu levnější je taky fajn zpráva, i když mě se tamní ceny zdály celkem v pohodě

-> oppik: co provětrat naše stroje třeba někde po jihočesku-teda jestli to není daleko.