skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sraz Užovek
-> los pavlos: kam pojedem Losíku :-))
-> VS: řádkování je zásluhou Jumba. čest jeho řazení
příště bude více místa a lepší zázemí i občerstvení min. o 50% lacinější
příště bude více místa a lepší zázemí i občerstvení min. o 50% lacinější

-> los pavlos: kam pojedeme pane los bambulos pavlos 

kdo bude další?
-> oppik: pojedu na 100%

-> Enggik: jo to určitě ale chtělo by to se srazit zase a někam jen tak vyrazit na nějaký výlet v koloně užovek :-)
kdo by se srazil příští neděli někde se škodovkou
-> oppik: Jsem se nemohl rozhodnout, kterou oužou vyjet, tak padlo radikální rozhodnutí
a aspoň vynikly vaše vozy

-> beastyLA - ten první: tak to jsem rád že tě to potěšilo :-)
-> beastyLA - ten první:
Máš pravdu, že jste se poskládali móc hezky
Já ale stejně budu věrná škodovčičce mého přítele. Ikdyž nádherných aut tam bylo dost.
Máš pravdu, že jste se poskládali móc hezky

-> oppik: takových krásných aut jsem dlouho neviděl... až mě to zahřálo ... :)
-> beastyLA - ten první: tak to máš pravdu.souhlasím s tebou 

"užofky" na pohofestu byla s budou ta nejhezčí auta :)
jeli jsme kolona 6 aut na Pohofest a z toho 4 užovky.nebýt Enggíka s jeho stodesinou tak je nás 5 :-)
-> oppik: V Plzni, na Borských polích bylo mám pocit domluvený jen focení před budovou (byly tam kamery) a potom podzemní parkoviště v Tescu, tam měli lidi občas se trefovat mezi sloupy, když čuměli co se tam děje a řídili zárověň
Tady se dočteš možná něco navíc: skoda-virt.cz/cz/.../1360 47-mini-sraz-plzen?poffset =20...

Tady se dočteš možná něco navíc: skoda-virt.cz/cz/.../1360 47-mini-sraz-plzen?poffset =20...
-> kamikaze: tak to by nebylo špatný,lepší než to zakázaný letiště.kdepak jste to měli?
-> oppik: Taky to jde, viz 1. ilegal street meeting by Tuner#2 (skoda-virt.cz/cz/.../)
Jen lidi na parkovišti divně koukaj, co že se to tam děje
Jen lidi na parkovišti divně koukaj, co že se to tam děje

Nebo by jste brali někde na parkovišti to udělat?to by bylo zadarmo a nic by se neplatilo :-)
-> Bucin: jestli je pres noc nekdo neukradne a v pondeli neda do sberu
ale jako jo, mohlo by to byt dobry dobrodruzstvi jet dedovou uzovkou
60km na intr do sumperka jsem v ni zvladal 

ale jako jo, mohlo by to byt dobry dobrodruzstvi jet dedovou uzovkou

-> Nwkt: tak v neděli ráno je vrátíme ne 

-> Bucin: Až potom budou hledat vandala co jim ukrad všechny značky tak jo 

-> Nwkt: to má všem posílat SZ ? nevyjde to na stejno ?
-> Bucin: Tak to tu piš veřejně 

zavolat na to TZÚS do Prahy a pokud to nevyjde tak někdo veme sebou ráčnu ty značky se závorama tam jsou 3x já myslim že by si toho o víkendu ani nikdo nevšimnul.
-> myschaak AZNP K.Hora: taky si myslím sundat značky a budem dělat že tam žádná nebyla :-)
značku sundat

-> Star LC20: ach ty drogy 

-> Star LC20: 

-> Star LC20: Komu říkáš Darklord?
-> Bucin: Tak to bych neriskoval, vjíždět tam přes zákaz vjezdu. Přesně jak píše Darklord...
Zkus zjistit, jestli by se to dalo využít jednorázově, třeba o víkendu, jak píšeš.
Zkus zjistit, jestli by se to dalo využít jednorázově, třeba o víkendu, jak píšeš.
-> Bucin: je to pěkné letiště na sraz ale když tam je značka tak nevím jak by to dopadlo.Jedině se zeptat na úřadě jestli by nám to dovolili na sobotu nebo víkend
-> Bucin: A pak dorazí orgáni a bude se jebat co 

dnes je to používané jako zkušební poligon a jsou tam cedule a brány ale ty se daj bez problému objet.
cca 3 km dlouhá ranvej ve Věžný a v Kámeni hopůdky i s jednotou jinak holé pláně a asvalt na dráze v dobrém stavu
-> Star LC20: Tak to máš pravdu Martine že by tO takhle bylo nejlepší udělat
-> Star LC20: zítra tam jedu s foťákem a obhlídnu okolí jaký tam maj hospody atd.. to letiště je jen nějakej pozůstatek a je to tam volně přístupný co jsem slyšel.
-> oppik: Musim jenom udělat zadní nápravu a brzdy. Jenže mám tulení nemoc.
-> darklord: Ti dám vtip, vtipe. Na TW sraz přirazim užovkou v plný parádě.
-> darklord: Ti dám vtip, vtipe. Na TW sraz přirazim užovkou v plný parádě.

Já myslím, že pro začátek by stačilo, kdyby někdo z Vás, kdo bydlíte v rozumné vzdálenosti od toho "letiště" zjistili, jestli by se tam srazík mohl bez problému konat. Kdyby jo, zkusit vymyslet nějaký datum, a zavěsit to tady na Virtu. A kdo bude chtít, tak přijede. Ono pořádat sraz je hodně náročný, takže by to bylo spíš jenom takový setkání lidí s užovkama si myslím. I to by ale mohlo stačit. Aspoň mně ano.
-> Bucin: přišel a zeptal se kdo do toho půjde nebo kdo by chtěl to udělat sraz víš ale můžeme to nějak domluvit se společně ne?
-> oppik: ty jsi přišel s tim nápadem
-> Bucin: ty mě navrhuješ abych byl organizátor jo.si myslíš že jsem an to dobrý jo??
Tak zítra jedu na výlet uvidíme co tam najdu za poklady
-> oppik: já navrhuji tebe ty jsi s tim přišel já bych zorganizoval max něco za barákem mám jiné trápení a starosti a pokud mi to vyjde od puli prázdnin nebudu mít jediného volného dne ...
-> Karlos (WIO46): vtip? 

-> Karlos (WIO46): Co stavíš za užovku a kolik máš na ní práce??
-> Bucin: tak navrhneme hlavního pořadatele a kdo by se toho ujal :-)
kdyz to bude rozume a moje ouza se tam doklepe tak bych aj prijel 

Jestli dostavim auto, bude čas, peníze a nálada, tak bych asi aj přijel.

-> oppik: a ty by ses toho pak ujal jako hlavní pořadatel ? a vymejšlel program ? přec je to holej asvalt uprostřed ničeho.