skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sraz Užovek
-> Groopi: ale jaká sranda :-)
-> Karlos (WIO46): těžko říct.stačí se dohodnout.pročpak?
-> oppik: Jak dlouhou trasu plánujete?
-> oppik: To má byť sranda.
-> Groopi: nevím proč jako 

-> Groopi:

-> oppik: Cez držku?
sorry za OT, musel som.

sorry za OT, musel som.

kdo přijede.dostane malý dáreček 

počasí o víkendu má vyjít na jedničku.kdo by se ještě přidal?
kdyby chtěl se k nám někdo přidat může i bez užovky.vítaná škodovka zadohrab 

-> Joey 120 LS: to možná 5 myslím Enggíka víš :-)
-> oppik: 4 ne? : Los Pavlos, já, ty a Vilda. Napiš Enggikovi ten by moh taky dorazit jestli nic nemá. Užovek není nikdy dost
Tak jsme zatím 4 možná 5.kdo bude další? 

kdo se přidá další?
jsem rád že se zase někdo přidá.mohla by být větší účast třeba
Rád se zase zůčastním.

-> oppik: Já se opět připojím, ale dej mi vědět buď SMS, nebo do vzkazníku.
-> Joey 120 LS: tak bud já to sem napíšu a nebo Los Pavlos.asi bych to viděl sraz jak minule na benzínce trilobit.pak bych to viděl směr kostelec nad černými lesy na náměstí třeba :-)
-> oppik: Takže to upřesníme vzhledem ke stavu na facebooku.
Sraz je v Kostelci nad Černými lesy, v neděli 19.8. konkrétní čas a místo setkání sdělí Oppik až se termín přiblíží.
takže připravte užovky na výlet :)
Sraz je v Kostelci nad Černými lesy, v neděli 19.8. konkrétní čas a místo setkání sdělí Oppik až se termín přiblíží.
takže připravte užovky na výlet :)
myslím víkend 18.8.-19.8.
další sraz a vyjíždku bych tak viděl cca za 14 dní.kdo by se přidal.zatím předběžně
-> Vilda: to určitě.když jsem to viděl musel jsem to sem dát :-)
-> oppik: Té reklamy "Každý den s úsměvem" jsem si všiml až když jsem projížděl doma fotky. Působí to skoro jako reklama na škodovku 

-> Domajz2: Doba je bohužel taková no
Moderní verky jsou všude.

pěkné fotky a skoro dobového ducha vám skoro na každé fotce kazí nějaký moderní křáp v pozadí 

-> rené: čekal jsem že dojedeš a ty nic :-(
-> oppik: Jj, vyzkoušená záležitost ten pivovár. Škoda, že jsem se nevykrpal, po pár hodinách spánku jsem ráno prostě nevstal. A nakonec jsem měl problém s probuzením i odpoledne do práce. Ta spavá "nemoc" je svinstvo.
Ještě odkaz na nějaké foto ze srazu oužovek lospavlos.rajce.idnes.cz/
sraz_ouzovek
-> oppik: byla to opravdu super akce.

-> rené: díky za radu toho pivovaru super akce a jídlo ještě lepší díky 

taky souhlasím s Vildou.pěkná akce.škoda že nás nebylo víc bylo by to lepší
Tak dnešní užovácká akce se poměrně vydařila. Sice to byla taková "komorní" sešlost tří užovek (já, oppik a los pavlos) ale i přes malou účast to byla dle mého názoru parádní akce.
Fotografie samozřejmě budou.

-> Joey 120 LS: To bude počasím 

-> Joey 120 LS: Že by středa, je ho tam třeba?
Tak mám na vás záludnou otázku, kdo ji vyřeší?
Ve středu sem po nastartování měl volnoběh se sytičem 2200 a posléze bez sytiče se volnoběh po celou středu držel na 1200 otáčkách!
Dnes se sytičem 1400-1600 což je normální stav a bez sytiče 700 (opět normální stav).
Teď bych rád věděl co bylo příčinou že ve středu byli otáčky po celý den takhle šíleně zvýšené? Pro mě je to velká záhada :(
Ve středu sem po nastartování měl volnoběh se sytičem 2200 a posléze bez sytiče se volnoběh po celou středu držel na 1200 otáčkách!
Dnes se sytičem 1400-1600 což je normální stav a bez sytiče 700 (opět normální stav).
Teď bych rád věděl co bylo příčinou že ve středu byli otáčky po celý den takhle šíleně zvýšené? Pro mě je to velká záhada :(
chcalo celou noc,já jdu na kotec....snad příště chalani

-> los pavlos: to uvidíme zítra.kdyby jo tak na to asi taky prdím
Doufám že nebude cedit

-> Vilda: snad by mělo být zítra pěkně
Pokud bude zítřek podobný s počasím, jako tomu je dnes (deštivo), tak nedorazím.
vzhledem k dnešnímu dešti jsem na kotci odpoledne nepokročil tak nevim zda se zjevim,možná jen na chvíli kdyžtak
Tak zítra čekám na benzínce TRILOBIT. Kdo jede pres Újezd-Rohožník je tam stále objíždka,ale je značená KOLÍN.