skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sraz Užovek
-> Bucin: Tak jestli to máš nejblíž tak to můžeš vysondovat ty :-)
-> oppik: ale chtělo by to o tom placu zjistit více info a přímo zkrz podle mapy vede cesta tak nevim jak to tam maji chtělo by to aby tam vyjel někdo zasondovat
-> Bucin: Tak to by určitě nebylo špatný kdo by byl pro nebo má někdo jiný návrh?
-> oppik: kousek od muzea na hradě Kámen je zajímavé menší letiště a pak se můžete dojít do muzea podívat i na historické motocykly.
A je to tak nějak uprostřed čr.
maps.google.cz/maps?hl=cs &...
A je to tak nějak uprostřed čr.
maps.google.cz/maps?hl=cs &...
tak pánové zatím zjištuju odkud kdo je a pak by jsme mohli někde nějaký sraz uspořádat společně co vy an to?? :-)
-> Enggik: jj pokud od něj nic nečekáš nemůže tě zklamat 

-> Bucin: -> Bucin: To co jsem psal ber s nadsázkou
Samozřejmě svejm autům věřím, ale přece jen jsou to auta kolem 30ti let starý, takže nikdy nevíš
Popravdě nejspolehlivější auto, který doma mám, je to, který na to vůbec nevypadá 

co pak vy nevěříte svejm miláčkům a že jste na nich neudělaly dobrou práci ? mít na benál tak jedu na sraz i to Stropkova já svej věřím i když na to nevypadá. 

-> Star LC20: Tak 1000km na žebřiňáku taženým koňema Tě moc stát nebude. Však se někde napasou
Neznámý pojmy sice možná jo, ale co pak ten pocit když ve zdraví a bez poruchy dorazíš do cíle
Maximálně se strachuješ, jestli to zvládne ještě jednou, domů

Tak dá se to....dá se jet třeba 1000km na žebřiňáku taženýho párem koní, ale za jakou cenu
a za jakej čas. To samý s obyč užovkou 105/120 na OR6. Hluk, jízdní vlastnosti, výkon, komfort....to jsou neznámý pojmy.

-> Enggik:

Podvozek to celkem snášel, a jelikož jsem trochu pospíchal (tachometr pod 120 nešel/mimo kopce/) tak to ouža zvládla dost fajne. Jen já jsem vylezl mírně vytvarovanej podle sedaček 

-> Star LC20: nestraš...byl jsem s 79kou v maďarsku a jen tam+zpět to bylo nějakejch 1300km a dalo se to

taky jsem jel před pár lety až na Slovácko škodulí a výhodou byl totálně mrtvý podvozek - bylo mě to jedno 

-> Enggik: to máš pružiny a tlumiče ještě v Praze ne ? my jely na veletrh a ty 5cm skoky po panelech jsem myslel že přijdu o zuby a to jsme jeli seriovym meganem rv2001
-> Star LC20: Člověče, já jel z Prahy do Brna po D1 ve 105S, a dalo se 

-> oppik: jsem pro ale taky nejedu přes celu ČR
taky bych měl zájem, ale nesmělo by to být víc jak 160km od Brna
Delší trasu bych v užovce asi už psychicky neustál 

proč ne, záleží na kdy a kde to máš naplánovaný 

tak aspon že už se to trochu hnulo.myslel jsem že to bude mrtvý.tak ještě nějaký lidi sem nahnat :-))
ale jo,proč ne

-> oppik: No hele možná jo

Kdo by měl zájem udělat sraz jen užovek předběžně sonduju kdo by do toho šel :-)