Jde Pepíček s Mařenkou po lese a Mařenka si vyhrne sukni a roztouženým hlasem povídá: Pepíčku poznamenej mě do konce života.
Pepíček přemýšlí a pochvíli vezme klacek a vypíchne Mařence oko.
Přijde hoper do sexshopu a chce kondom, ale neví velikost. Prodavačka ho tedy pošle do kabinky č. 6. Hoper zachvili vyleze a z kabinky se ozve ženský hlas: "To je kláda". Hoper dostane svuj kondom a hrdě odchází. Potom přijde skejťák a situace se opakue, vyleze z kabinky a z ní se ozve: "Hmm ujde". Skejťák dostane šprcku a s rozpaky odchází. Vzápetí vstupuje student VŠ a také je poslán do kabinky a jen co do ní vejde ozve se opět ženský hlas:" Úklid na šestku"
Víš co je to: bílá černá bílá černá bílá černá ????
.
.
.
ČERNOCH SI HO HONÍ :-)
Blondýnka stopuje na frekventované silnici, když v tom ji zastaví krásné drahé auto s mladým a krásným řidičem. Proběhne klasicka konverzace a blondýnka se najednou zarazí: "Ty woe , nejste vy nahodou ten moderátor z rádia?" "No, jsem a co ma být???," odpoví ridic. "Víte můj tatínek dneska slaví narozeniny a já bych mu chtěla nechat něco zahrát. Nešlo by to?" pta se blondýnka. "Bohužel, je mi líto, ale dneska máme opravdu plno!" říka jí moderátor.Blondýnka se ale nenechá odradit. "Udělam pro vás, co budete chtít." Mladý muž samozřejme souhlasí a na první zatáčce odbočí do lesa, rozepne si kalhoty a vybízí blondýnku k činnosti". "Víte, já jsem to nikdy nedělala, jsem trochu nervózni," červená se blondýnka. "To je v pořádku, to určite zvládnete, chlácholi ji moderátor. "Myslíte?" . "Určite," ujištuje ji . Blondýnka se tedy sehne k jeho přirození, vezme je do ruky a roztřeseným hlasem říka: "Milý tatínku......,"
Baví se dva medvědi v lese,že už je to s těma medvědicema nebaví a tak že to zkusí spolu v křoví..
Po chvíli jeden zařve:"Ty vole,viděl nás zajíc,ta svině to všude vykecá,musíme ho chytit"..
Začnou ho honit po lese,zajíc skočí do rybníka,medvědi začnou šmátrat po dně a vytáhnou rybu..
"Rybo,neviděla jsi zajíce?".."Nevi
děla vy dva buzeranti"....
Bača je svědkem znásilnění a přivolají si ho k soudu a ptají se ho:Co jste videl pane.Du po lese vpravo vodka nalevo čučoriedka kouknu se do křoví tam taká jebačka.Ale prosím vás nemohl byste to říct trochu jinak , třeba sulož?Tak du po lese vpravo vodka nalevo čučoriedka kouknu se do křoví taková jebačka , ale pane nemohl byste říct třeba sulož ? Du po lese vpravo vodka na levo čučoriedka kuknu sa do křoví tam taká sulož , podivám se blíž tam taká jebačka..