skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Milan 136: no bude to koncern
-> castrol 19.03.25 20:42:31: Takže Octavia 1.9TDI s plameny na dveřích? 

-> ajok: ale nečakaj niečo vav taká klasika
-> Jarda/felda 19.03.25 14:06:21: ja taky - 2,5ks :) a lituji, ze jsem tenkrat nekoupil betku, nedavno mi ji pan pujcil v uprave 70 ccm a celkem to jelo...
-> castrol 19.03.25 14:50:00:
-> castrol 19.03.25 14:50:00:

-> ajok: ako píše -> Syny 19.03.25 07:04:00:
-> ajok: bude aj niečo na hranie
-> Jarda/felda 19.03.25 14:06:21:

-> ajok: bude aj niečo na hranie

-> Jarda/felda 19.03.25 14:06:21:

-> Syny 19.03.25 07:04:00: myslel jsem jeste neco "na hrani"

-> ajok: Vsak uz ma Tarraco, ne?
-> castrol 18.03.25 12:30:47: co budes porizovat?
-> minno: nemal jako dôjsť tak to poriešiť takto
-> castrol: A nový majiteľ sa bál, či by to došlo po vlastných? 

-> ajok: ne predala sa
-> castrol 17.03.25 17:18:11: si delej srandu, 7 let novy auto...
-> MOLSO: nikto to nechcel ,tak som to takto poriešiť
-> castrol: na vraky ? Ved to este nebolo az tak moralne zastarale 

-> darklord 13.03.25 19:02:24: tak třeba to má na používání, takže je to u prdele žejo.
-> Borderer: 

-> Borderer: tvl nova podlaha a hned uz aj s bahnom, brrr
-> saskyn2: Pilně trénuje. A dokonce už i ví, jaký je to si ulomit zrcátko, když nedává pozor. 

Jasny, taky jezdime pro nabytek a jiny veci do Ikei 

poucovani jirika s mrkackem na konci? jdu si pro bramburky 

-> Jirik_Tuňák1983: V Češtině se skloňuje skoro vše. Je rozhodně jednodušší napsat nebo říct "v Kuze", "v Passatu" apod. než "ve Fordu Kuga", "ve Volkswagenu Passat"...
Jen to tedy mělo být s velkým písmenem...
Jen to tedy mělo být s velkým písmenem...

-> Syny 12.03.25 21:07:02: Já vím
, ale toleto se asi úpa neskloňuje, ne?

-> Syny 12.03.25 21:07:02: to se pise kugze?
-> Jirik_Tuňák1983: Ford Kuga, zeby? 

-> ajok 12.03.25 17:31:12: Nevím tedy, jaké myslíš kůže.
Ale minno pobavil.
Pokud by Golfa, kterého aktuálně převádí do tzv. místního tuningu, koupil třeba až příští rok, tak by si ten úterní komentář odpustil. 

Ale minno pobavil.

-> Matthes, záškodník z TechWebu 11.03.25 20:38:52: -> minno 11.03.25 19:54:23: on i v kuze, kdyz jsem do toho poprve sedl, mi pripadal intros jak z hvezdnych valek :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Neměl jsem, kolega měl a vím, že s tím jezdil snad 15 let a on si ho docela chválil. Ale umřel to na korozi. 

-> Vojťas: Šroub a drák baterky z BMW E36. Šroub je dlouhej skoro jako baterka, má pojistnou podložku aby to drželo v kuse a plech vypadá tvarově identicky ... Možná se mi jedena sestava někde doma válí
-> minno: Vole to je fordi futurismus z roku 2000 
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: Tak vesnice no...

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: Tak vesnice no...
-> Matthes, záškodník z TechWebu 11.03.25 18:10:15: Fuj, to čo sa stalo tomu interiéru? To je takto normálne, alebo je to už zdeformované od slnka?

-> Matthes, záškodník z TechWebu: A není to spíš dal jsem na rádio funkčního Focuse? 
To už taky dneska běžně nepotkavám.

To už taky dneska běžně nepotkavám.
+20 koní výkonu 

Dal jsem mame do focuse funkcni radio 

-> saskyn2: sla by tam dat nejaka "pojistna" podlozka co je treba u pasu, aby ta sestava sroubu a vymezovacich podlozek byla pohromade pro lepsi montaz. Nebo tenkou zdrhovacku
Zadny fabricky vylepseni se tam za ty roky fakt neudalo?
Ale jak rikas, jednou za par let. Tak ze to sere jen skudlily co maj baterku nahovno tak ji furt prenasej na nabijeni nebo prohazovani
Ja mam skoro pocit jestli to nebude na starter, nekdy to toci tak divne, nekdy dobre.

Zadny fabricky vylepseni se tam za ty roky fakt neudalo?
Ale jak rikas, jednou za par let. Tak ze to sere jen skudlily co maj baterku nahovno tak ji furt prenasej na nabijeni nebo prohazovani

Ja mam skoro pocit jestli to nebude na starter, nekdy to toci tak divne, nekdy dobre.
-> Vojťas: To ti neřeší že musíš ten plech dát až dolu aniž by ti spadnul. Teoreticky by šel šroub z touarega tam je dlouhej a držák na něm, ale myslím že držák tam je rohovej musel by se upravit, tak nějak kdo by to řešil kvůli vyndavání baterky jednou za pár let...
Mate nekdo vylepseni tohohle uchyceni baterky? Vzdycky kdyz se s tim potkam tak kroutim hlavou a rikam si ze uriznu kus zavitovky a bodnu tam dve matice, at nemusim mit dlouhej nastavec a lovit sroubek v podbehu 

-> Nwkt 10.02.25 19:11:30: Jo přesně tak, u aut kde někdo jezdil celou dobu 30t intervaly je ten olej černej po prvním nastartování. U nových aut, nebo tam kde nejsou usazeniny bývá ten olej ještě chvíli relativně čistej, neříkám že jak novej z flašky, ale ne vyloženě černej.
ja bych jednou chtěl ten krytej vlek na auto. zadnej Brian James to asi nebude, ale nějaký takový lapač větru by mi nevadilo.
-> isti 08.02.25 19:51:27:
....to znám, vždycky vím odkud a jak silný vítr fouká...
Kdyby to auto vypadalo malý, je to Range Rover
....to znám, vždycky vím odkud a jak silný vítr fouká...
Kdyby to auto vypadalo malý, je to Range Rover

Jako totál černej samozřejmě není. To zase ne. Ale čistej jako na cng prostě není.
-> Syny: Hele na sedanu kde měním olej co 10-12 tis mám taky pár set km olej čistý na měrce, ale na kombi kde to přede mnou měnili co 30 tis tak je černý po prvním startu
-> Milan 136 10.02.25 15:34:52: A jak je mozny, ze ja z vymeniku nikdy nic nevysaval a ten olej zezacatku byl naprosto cistej? Mi nerikej, ze ho mas na aute hned cernej.
-> StepaNoFUN 10.02.25 12:04:27: Já to na mém vysaju z výměníku 3x za sebou a místo 4,3 se tam vejde 5

-> StepaNoFUN 10.02.25 12:04:27: i sdi odsavam, ale i tak je druhej den večír ten olej zase cernej. A to byly proplachy , výměny po 500km atd... Vysral sem se na to.
-> palinator 10.02.25 12:02:00: Tak vzhledem k tomu, ze u OI zustava skoro pullitr oleje ve vymeniku, tak pokud to neodsajes, tak se neni cemu divit.