skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Jirik_Tuňák1983: ŘJ airbagu?

-> StepaNoFUN 19.02.17 19:40:17: Co je "airbagovka" pro neznalé slepicoslangu?
Přepinoval a vyměnil Airbagovku v Octávce. Bohužel jsem zjistil, že je bouchlá. Tak jsem objednal krabičku pro reset Airbagů... Na druhým autě je zaplacená... Aneb jak se půl roku bránit tomu to předělat a pak to mít za odpoledne hotový.
Nícméně i s bouchlou airbagovkou je paměť závad motoru (do měsíce mě čeká STK) prázdná a kontrolka nesvítí. Byl to boj, ale zadařilo se...
Teda ještě zbejvá to celý poskládat zpátky. To už se mi dneska nechce... Nicméně je to na max. 2 hodiny práce...
Nícméně i s bouchlou airbagovkou je paměť závad motoru (do měsíce mě čeká STK) prázdná a kontrolka nesvítí. Byl to boj, ale zadařilo se...
Teda ještě zbejvá to celý poskládat zpátky. To už se mi dneska nechce... Nicméně je to na max. 2 hodiny práce...
-> Zeke-ten šestý: Tak ti nevím,ale vůbec ti nevěřím

-> doly120: ne, opravdu ne

-> Zeke-ten šestý: jsi zase něco koupil co?

-> Bajou: zajimalo mě co je pod nima
jinak snižování stavů no

jinak snižování stavů no

-> Zeke-ten šestý:
A teď konečně sundáš ty nasávače z C sloupků

A teď konečně sundáš ty nasávače z C sloupků

Udělal jsem autu pápá
Edit: už to je ve správném tématu
Edit: už to je ve správném tématu
-> Jarda - zrušená registrace 18.02.17 09:25:25: Nemáš doma folii navíc? Pokud chceš pošlu Ti kolik si řekneš zatmavovací folie na okna v obálce počtou
. Mám doma rolu na pokusy od kamaráda...

-> Jarda: motorservis koleno
-> 11mAjA11 18.02.17 11:24:21: Nerozumím, kam kdo jede? Toto nebyla veřejná akce. Nebo myslíš na akci organizovanou Gassner Motorsport?
-> Z.Korky 18.02.17 21:01:11: kamarad rikal, ze odmita delat terenni auta, ze to je tak hnile... a ono se neni cemu divit, kdyz vse je dost casto dlouhodobe obalene mokrym blatem, pak k tomu jeste sul a japonci maji taky mizernou antikorozni ochranu
p.s. Ty pneu jsou ovada K2?
uz jsem si precetl na predchozim, ze to jsou vraniky truck 2000 :)

p.s. Ty pneu jsou ovada K2?
uz jsem si precetl na predchozim, ze to jsou vraniky truck 2000 :)
A pod ním je původní celej neorezanej a nenatrenej a taky deravej původní blatnik.Proč to asi prorezlo?
Některý karosarsky prace me pořád prekvapujou.Suzuki Vitara 96.vymenenej lem a uz je diratej.
-> Tomaso435 18.02.17 20:00:07: jj, jak pisu, vejs pujdou a mrizky uplne vyrezat nechci, jen cast odbrousim zevnitr
-> castrol 18.02.17 15:00:26: komu jsi daval na upravu?

-> castrol 18.02.17 15:00:26: komu jsi daval na upravu?
-> Jarda: hlavně bych to dal vejš :) a nebo vyřezal bych mřížky a dal to do masky.
-> radekp 18.02.17 10:59:45: mame neco podobnyho v praci, ale jeste sem to netestoval
schvalne na to mrknu, ty to budes ale mit urcite vymaknutejsi

odniesol hlavu na upravu a dostal pochvalu ze po dlhej dobe niekto kto donesie cistu hlavu a nie len mastnu grcu
-> Jarda: vyrezat do masky a mas to ala tomaso a jeho fabia 

-> Jirik_Tuňák1983:
Tam jede kolega pristi tyden, strihli sme si a on vyhral tenhe vylet, ja jedu v pondeli na Nurburg tak sem zvedav, obe akce stoji za ucast, kdyz se tam clovek dostane zadaco a jeste dostane proplacenou sluzebku tak neni co resit..
Tam jede kolega pristi tyden, strihli sme si a on vyhral tenhe vylet, ja jedu v pondeli na Nurburg tak sem zvedav, obe akce stoji za ucast, kdyz se tam clovek dostane zadaco a jeste dostane proplacenou sluzebku tak neni co resit..
Ještě přivařit ručku a uchycení ke stolu, ale ohýbačka už ohýbá
no moc se mi to nelibi, jedine je zkusit zatmavit... jsou nizko, protoze tam vadi chladic klimy, ale prijdou o trochu vys a trochu (jsou na jeklu, ktery jsem nasrouboval na uchyty narazniku) poupravim (odbrousenim zevnitr) zebrovani masky, vyriznout to nechci, to se mi vubec nelibi...
nemate nekdo zkusenost, kolik ubere na svitivosti ta zatmavovaci folie?
nemate nekdo zkusenost, kolik ubere na svitivosti ta zatmavovaci folie?
-> Jirik_Tuňák1983 17.02.17 18:28:32: A to je za odměnu nebo to je školení?
Nejdriv se mi moc nechtelo, protoze mi bylo, jeste vcera kdy jsme prijeli, docela blbe. Chripka bo co, ale dnes behem dne uz dobry. Prasek pres noc zabral. Jsem rad, ze jsem to zdravotne ustal a mohl jet. 
Par kol se jelo na klasickych zimakach, zbytek na hřepykách HKPL 9. Traťe prijemne, technicky pestre a dobre pripravene na jizdu bokem.

Par kol se jelo na klasickych zimakach, zbytek na hřepykách HKPL 9. Traťe prijemne, technicky pestre a dobre pripravene na jizdu bokem.
-> Jirik_Tuňák1983 17.02.17 17:54:51: Předpokládám, že v rámci práce, co? 

-> Jirik_Tuňák1983: hmmmmm, velká závist.
A jak to funguje? Micivbuši se mi vždycky moc líbilo

A jak to funguje? Micivbuši se mi vždycky moc líbilo

-> Jirik_Tuňák1983 17.02.17 17:58:03: Kde to je ? Tomatal Lungau Rakousko?
A s timto jsme najezdili nejvice. Cerna autom. s padly., bila manual, zluta manual + spojka on/off pro labuzniky.
No co. Jezdili asi 6 hodin s timto. 

-> Borderer 12.02.17 22:27:34: a ten podtlakovej spinac Ti nejak chodi nebo ho mas uplne vysypanej jako ja?
k dennim svetlu 3 polohovej vypinac
1. nic
2. samostatne sepnuti koncovych svetel pro lesni useky a pro madarsko
3. ilegal samostatne sepnuti mlhovek pri silnem protislunicku - bezne pouzivane v Turecku
z duvodu lepe viditelne brzdy - koncova svetla nesvitici
Vzdy jsem to oddelil diodou, tzn. dioda od dennich svetel na spinac a dioda ve vetvi pro koncovky a pro mlhovky.
1. nic
2. samostatne sepnuti koncovych svetel pro lesni useky a pro madarsko
3. ilegal samostatne sepnuti mlhovek pri silnem protislunicku - bezne pouzivane v Turecku
z duvodu lepe viditelne brzdy - koncova svetla nesvitici
Vzdy jsem to oddelil diodou, tzn. dioda od dennich svetel na spinac a dioda ve vetvi pro koncovky a pro mlhovky.
-> ochoda: no este ze tak 

-> castrol: To je jen lehká závada, to je cajk. 

-> ochoda: tak vzadu nemam stierac ani ja a ani osvetlenie spz nemam 

-> castrol: Hele popravdě asi ani moc ne.
Zítra budu mít výpis závad, tak mrknu. Z hlavy vim akorát že nesvítilo jedno světlo na spz a chybí zadní stěrač. 

-> ochoda: sa zlutoval co
?

-> Tomaso435: Felckou rodinou, ale pořídil sem zhuntovanou 740 Volvo. 

-> ochoda: čim ted jezdíš ? :D
Udělal STK na krabici. 

-> mirecek.666: jj to poznam sice blbost ale potesi 

-> castrol: o víkendu jsem byl na velkym nákupu dílů a tohle jsem si přivezl, tak jsem to musel mít hezký:-) finišuju:-D už jsem to skoro celý rozdělal to jo:-D a všechno mimo plán
-> mirecek.666: a ja ze uz finisujes a hras sa s detailami 

-> castrol: mám skoro celý auto stále, který patří do rubriky před:-)
-> mirecek.666: skoda
-> castrol: to bohužel ne:-)
-> Tomaso435:
-> mirecek.666: pred nemas ako to vyzeralo ?