Ono je celkově dost smutný, že mi škodovka, resp. koncern vychází ze všeho subjektivně nejlíp.
Vycházim z toho, že chci praktický naftový auto s nízkejma provozníma nákladama, nepotrpim si na módních trendech nebo nápaditosti, ani na výbavě.
Francouzi - designově všechno špatně, když mě do toho posaděj, jsem ještě rozpačitější a když to mám řídit, tak jsem rád že vystupuju. Mluvim teda o např. 307. Ani nová C4 mě neoslovila.
Japonci - možná spolehlivá věc, ideálně v benzínu, ale přijde mi to furt jako jinej svět, i když možná nejmenší zlo
Korejci - vyblitej design podobnej posledním Opelům, k tomu dosud nepřesvědčivá technika na poli dieselů
Švédové - o čem se to bavíme?
Opel - design posledních let úplně špatně, navíc auta dělaj jako ohromný těžký krabice, který ve výsledku zaostávaj
Ford - stejnej osud jako Opel, v posledních letech upad víc než jsem čekal
Italové - budiž, poslední Tipo mě jako jedno z mála aut zaujalo.. v dehtu bych si ho možná dokázal představit
Zbývají mi tady např. vzhledově svěží vozy SEAT a tak nějak standardní, neurážející a chladné vozy Škoda.
Ještě jsou tady značky jako Dacia nebo Lada, ale tyto auta ve mně vyvolávaj představu staršího Swifta, se kterým teď přicházim docela často do styku. Takovej čtyřkolovej nuzák.