-> Tommyk: jak rika tomaso. Nebo neco podobnyho nestejkavyho. Wdco vytece a nic.
Akorat vetsinou vrzaji spodni kladky a blbe se tam da dostat bez demontaze stahovacky. Kolikrat jsem odvrtal repro a pres hadicku na dutiny...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Tommyk: wurth hss 2000
Přátelé, měl bych takový dotaz.. Vrže mi stahovačka na Oktě, tak to chci vyčistit a promazat, ale nevím čím. Co je na to vhodný - aby to vydrželo co nejdéle?
Doma mám po ruce:
WD-40
mogul A-00
měděnou pastu ve spreji
nějakou klasickou vazelínu..
Nebo mám koupit něco speciálního?
Doma mám po ruce:
WD-40
mogul A-00
měděnou pastu ve spreji
nějakou klasickou vazelínu..
Nebo mám koupit něco speciálního?

-> Vena136 - zrušená registrace 19.04.15 19:34:07: Tak hlavně aby ti nasazený tempo vydrželo i do Běšin a zas tě nepojel pětikanál

-> Tuner#2: jo kde jinde
No ten kopec tam je docela dost,opačně by to bylo zajímavější,ale spíš ten debilní vítr,...jsem myslel,že jsem něco utrhnul po startu,když jsem měl volant otočený o slušný kus do prava,...foukalo to naštěstí z boku,tak to asi nemělo tolik vliv.Každopádně to jede o něco líp než to jelo před 2-rokama,všechny časy lepší o něco.
Ale že pojedu 2-litrovýho lotuse na DCOE s váhou trabanta,to by mě nenapadlo.I kdyby jsme měli stejně koní,že ten motor 40-let nikdo neviděl rozebranej,tak ta váha.Jak jsem viděl startovku,řikal jsem si možná ten renault 19,....tohle ani náhodou.Když tam testoval Bohouš před těma 2-rokama,tak tam dělal asi 15.50 a na takovou šlupku odlehčenou a motor bůhví od koho zase těžce zaplacenej....zase taková sračka to moje neni a se skládanou převodovkou by to byla asi slušná raketa,....asi si musím přiznat,že ty motory v celku umím
Musí se člověk pochválit sám,když to nikdo jiný neudělá a když to vidím,s poctivostí sice dojdu do prdele,ale tak alespoň mám čistý svědomí.Když vidím co jezdí v sériovkách,...ale tak to je všude a tohle bylo zase to auto někde ukázat a docela se o to lidi zajímaly,stačilo si trochu zahrabat na startu 

Ale že pojedu 2-litrovýho lotuse na DCOE s váhou trabanta,to by mě nenapadlo.I kdyby jsme měli stejně koní,že ten motor 40-let nikdo neviděl rozebranej,tak ta váha.Jak jsem viděl startovku,řikal jsem si možná ten renault 19,....tohle ani náhodou.Když tam testoval Bohouš před těma 2-rokama,tak tam dělal asi 15.50 a na takovou šlupku odlehčenou a motor bůhví od koho zase těžce zaplacenej....zase taková sračka to moje neni a se skládanou převodovkou by to byla asi slušná raketa,....asi si musím přiznat,že ty motory v celku umím

-> Vena136 - zrušená registrace 19.04.15 15:48:14: Příbram? Na to, že to je lehce do kopce, slušný 

Včera jsem si byl zase zkusit něco ofiko,jestli ten motor po okruhu v Mostě ještě žije nebo už je K.O.No a vypadá,že v něm ještě něco zůstalo a poražení Lotusu 7 znamenalo motor v 7500ot a to už se mu moc nelíbilo
Ale tak čekal jsem ledacos,ale takový výsledek s defakto sériovým autem opravdu ne 
Ale beztak to nejede....

Ale beztak to nejede....
-> matoo: Hana montana ? 

-> Max: gemini jsou troje ne? Antracit a lestenyma vrcholama paprsku, pak cerny co mam ja a pak jeste stribrny.
Pak ty podivny noze do mixeru 17" a 19" kopacaky :-D
Pak ty podivny noze do mixeru 17" a 19" kopacaky :-D
-> Jarda: sprej na graffity - montana
-> Jirik_Tuňák1983: nevadí i na černém autě. OIIIRS má dvě varianty kol, nevimkterou má...ale předpokládám že to jsou ty s leštěnýma plochama. teda jsou to spíš plošky,ale i tak je tím to kolo zvýrazněno.
Za mě klidně celý černý.
prostě se mi to líbí.
Ideální nějaká grafitová metalíza ;o)
-> Milan 136: už jsem doma, týden stačil. činani jsou vcelku líný a ne moc pečlivý. Ale jinak mě to tam překvapilo. Jak velikost závodu, tak počty produkce SVW atd...
Za mě klidně celý černý.

Ideální nějaká grafitová metalíza ;o)
-> Milan 136: už jsem doma, týden stačil. činani jsou vcelku líný a ne moc pečlivý. Ale jinak mě to tam překvapilo. Jak velikost závodu, tak počty produkce SVW atd...
-> matoo: hmm to je rychlost..., čím že to lakuješ? potřebuju nejak nizkonákladově nabarvit nivu až ji dovařím, myslím, že nemá cenu cpát peníze do laku, když potom projedu trěba keřem a byl bych jen nasranej...
-> vhml: trocha iny plnopriechodovy tlmic na dosiahnutie tajnej dlzky vyfukoveho systemu
Dnes zasa trocha posun
Dnes zasa trocha posun
-> Mr._Nosferatu: dielna je dielna tu nechame ako je
-> castrol: Proto ta druhá možnot, potáhnout garáž folii aby ladila :D
-> Mr._Nosferatu: ako som pisal ked das dole budu atd...tak sa mozeme bavit o lakovani
-> Zeke-ten šestý: prd tam je vozik 

-> castrol: jo, mezi těma stromkama je vidět

-> castrol: tak když jsi zamítl přelakovat auto aby ladilo, tak jsem zkusil druhou variatu, potáhnout vybavená garáže do folie 

-> Mr._Nosferatu: vidis tam niekde auto
?

-> castrol: Akdy jí potáhneš folii ?
já jsem včera začal dělat na formanu, kompletní interiér venku a dneska se podařilo aj sundat tu sviňu, které se říká náprava

-> Koblet: vzadu i vpředu je perfektní přístup, ale ke středu auta ne :(
-> radekp: Tenhle zvedak me porad laka, ale cena uz tolik ne. Asi ho zkusim nekde okouknout a vyrobit.

-> matoo 17.04.15 13:11:05: co to máš za výfuk?
-> Vojtisek: www.auto-ela.cz/
Není tu někdo od Třebíče, co by dal tip na dobré vrakoviště? Potřebuju pár dílů na Felicii

-> matoo: A jak ti jde stavba domu?
Včera otec poprvé použil zvedák. Ani si to nepojistil špalkama
Včera otec poprvé použil zvedák. Ani si to nepojistil špalkama
Přivez jsem si udělaný Toledo. Desky se musely ještě o 2 mm brousit, přestože už to byly ty tenčí. Nicméně brzdí to parádně, ručka je teda horší, ale furt to funguje líp, než předtím. Sranda byla že jsem s tim ani neuměl jet po době tejrání Swiftem.
Spojka mi přišla jak v náklaďáku.

-> matoo: bude celolak? :)
-> matoo: máš čo robiť ale vypadá dobre ;)
-> Klubko_: uhadol si XL 125R 

Dneska jsem konecne zalozil baterku do Zelené... a konecne poprve po deseti letech nastartovat.
Lepší než sex
Jen ještě musím doladit karbec, ale motor paráda....
Teď ještě vymenit olej a muzeme jezdit
Lepší než sex

Teď ještě vymenit olej a muzeme jezdit

vytiahol, umyl, opravil karb a vymenil kapotu, nasadil opravene lizatko a listu na celo.. trochu ma mrzi ze blatnik a celo je uz v plnici, tak krasne by sa s tym dali vyhravat kategorie ako srot zrazu, predrenovacny stav a pod .. 

-> Max: dík :)
China pěkně :)
-> Jirik_Tuňák1983: černý kola na černý Octě fajn
China pěkně :)
-> Jirik_Tuňák1983: černý kola na černý Octě fajn
dneska menil tesnenie pod palicou..zlate OHV
milion veci tu treba zdemontovat 

-> Max 15.04.15 19:33:44: No, ale co na černém autě?
Abych to upřesnil. Jeden z našich managerů má OIII RS combi a má černou barvu karoserie a kol. Zatím ale rakev nevykládal.
Abych to upřesnil. Jeden z našich managerů má OIII RS combi a má černou barvu karoserie a kol. Zatím ale rakev nevykládal.

nevim jeslti udělal, nebo podělal...to se uvidí až se vrátim :o)
somewhere in China...
somewhere in China...
-> Milan 136: pořád říkám že černý/tmavý kola jsou nejhezčí. Udělají závodáka i ze citiny :o)
vcera som si naohybal par plechov na podlahu nech sa mozem opat posunut v pred ...
-> palinator: Jsme dva 

-> Milan 136:
Takovejhle economy car by se mi líbil.
Takovejhle economy car by se mi líbil.

Zase nějaká ta lisovaná tma na feldu. Mám 4ks.
EDIT: Neni to v nakupu, pac jsem je nechaval obout... Takze co jste dnes udelali - nosil disky a gumy do auta, pak disky a gumy do dilny a pak obuty kola zpet do auta a doma z auta do garaze.
EDIT: Neni to v nakupu, pac jsem je nechaval obout... Takze co jste dnes udelali - nosil disky a gumy do auta, pak disky a gumy do dilny a pak obuty kola zpet do auta a doma z auta do garaze.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jasně, ale kilo za ztrátu navíc a stejně jsem se to stihlo na minutu přesně před obědem (jedno pořadové číslo == jedna žádost - a já měl tři)... a stejně mě zajímá, kam se zatoulal... když se nenajde, no tak jak říkáš...
-> Milan 136: ano