skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> castrol 22.04.15 17:13:09: tohle se chystém udělat i tomu mymu...až dodělám motorku a opravím drobnosti a octávce
-> palinator: v libereci
to máš kosek
kolik sebou ? no něják se domluvíme

-> Jirik_Tuňák1983:
Tak já je ani teď nemám moc draho.
Tak já je ani teď nemám moc draho.

-> palinator 23.04.15 21:55:25: A ještě kolik $ sebou. 

-> lukáš008:
Takže kam mám jezdit?
Takže kam mám jezdit?

-> Pavel P..: To mám v plánu, jen sem neznal rozměr.

-> ochoda: nech stočit dvoupístkový kotouče.. 4p se už blbě sháněj
-> Pavel P..: Díky ti dobrý muži. Mám problém, že mi ráfek drhne o třmen u 2p, a stejnej ráfek jezdí Stepan na 4p a má to v cajku, takže možná rovnou přestavim na 4p, pokud seženu někde za solidní cenu.
-> ochoda: 247mm
-> sekicz: "Mmmm žatecký to je dobrý."
...nevíte někdo průměr kotoučů na 4p? Díky
...nevíte někdo průměr kotoučů na 4p? Díky
-> MOLSO: ale jo ,dokončíš zelenú a budeš renovovat
po dlouhé řadě pracovních neúspěchů a setkáními s blbci se mi povedlo sehnat si místo na STK
tak se začíná dařit 

-> castrol: dakujem za pozvanie
ja si doma fuknem s mojim 2valcom
snad raz bude tiez taky pekny 

-> Tommyk: noo len som ho nafukol
dik

dik
-> Jirik_Tuňák1983: dakujem veducko

-> castrol 22.04.15 17:13:09: Teda kastróle, parádní. 

-> Tabi: dik
snazime sa co sa da

-> castrol: Pěkný,pomalu hezčí jako,když byl nový.

Dnes jsem úžíval odpočinku od školy a garáže a podíval jsem se do Žatce :D
-> tibor1: To je ale divná stodváca 

-> MOLSO: môžeš si potom dojst fuknut 

-> castrol: 

Zlikvidoval jsem na praxi figurínu :D jediná souvislost se Škodovkama, jen v tom, že domu jsem jel Octávkou RS.
-> Tuner#2: to bys měl,...se podívej do garáže,co si s tim autem zase udělal
Já už si to redukuju na obeď ve 3hod odpoledne a mám na práci času spoustu 

Koukam porad stejny... Radeji jdu po svacine makat nez se k tomu vyjadrovat 

Vyvenčil Feldu, stála zavřená v garáži od loňského výletu na Nordschleife
-> Max 19.04.15 06:10:38: Má komplet černý.
-> vhml: no co,uvidíme
Máš nějaký testovací kopec s dlouhou rovinkou a kur... stoupáním,aby záleželo jenom na výkonu + převodech a eliminovaly se jezdecký shopnosti?Jako pokud máš důkaz,že to auto jede líp než minulý rok,tak to beru,...pokud to je jenom tvoje dedukce stejně jako moje,tak to je dedukce proti dedukci
PS: a nauč se driftovat v těch 120km/h,já to taky neumím,ale jezdím na závody koukat,tak jsem z obliga

PS: a nauč se driftovat v těch 120km/h,já to taky neumím,ale jezdím na závody koukat,tak jsem z obliga

-> Vena136 - zrušená registrace 20.04.15 09:18:05: Tvoje dedukce mě fakt fascinujou 

-> Toušík: ale S-ko má normálně homologovanou skládačku,....tak proč řikáš,že si tam tu dlouhou jedničku měl dát taky?....nechápu
A neřikam,že to je o gumách,ale že na 1-ku jede bokem ledacos,já driftoval i s trabantem třeba
Ale prostě chce to,aby auto jelo pořád,ale tyhle RZ jsou většinou tak na tu dlouhou 1-ku + 2-ku seérii a i tak to už je moc dlouhý.Kdyby byly RZ,kde je i ta 5-ka málo,bylo by to zajímavější,ale lidi by se asi pozabíjely 
Něřikam,že Vašek neumí řídit
Ale drifty ve 120km/h by byly zajímavější
Ale zdá se mě,že tuta převodovka nebyla nejlepší nápad a nebo něco motor,právě to tak pěkně tahalo a teď se tý 2-ce skoro nechce a je tam právě asi pořád stejná jako v minulý převodovce....
Jsou to takový přátelský dedukce ze strany nezaujatého pozorovatele....ale radši bych měl mlčet,aby se v tom zase nezačal hrabat a nejelo mu to líp jak mě.

Něřikam,že Vašek neumí řídit

Jsou to takový přátelský dedukce ze strany nezaujatého pozorovatele....ale radši bych měl mlčet,aby se v tom zase nezačal hrabat a nejelo mu to líp jak mě.
-> Vena136: Ne mám právě Skovou převodovku. A opravdu to není je o gumách .. Na letišti když jsem s ním prolítávali bokem kolem mého Ska tak jsem si pokaždé říkal aby mu to neustřelilo, ale on to vodí moc pěkně a i to auto opravdu funguje.
-> Toušík: na 1-ku umím jezdit bokem i se zimovkou
Na to stačí 30-koní a vhodný originál pneu,ale tak musí jet i další kvalty a zvlášť na skládačce.Já když měl adekvátně malý gumy,že to mělo převod jako skládačka,tak sem ani nemusel z tý 5-ky řadit dolů
A ty tam máš sériovou převodovku?Proč si neudělal 120S 4Q?I když ten má odstupňování na prdel,lepší je ho trochu poupravit ještě

A ty tam máš sériovou převodovku?Proč si neudělal 120S 4Q?I když ten má odstupňování na prdel,lepší je ho trochu poupravit ještě

-> vhml: no 1-ka budiž,to je jasný.Ale dvojku máš klasiku ne?A prostě se tomu motoru tak nějak nechce....třeba už je odhoněnej
110LS - Rally Berounka Revival 2014, SS1 Rožmitál - tady to jede jako debil...
A teď na Praze se tomu strašně nechtělo,třeba to víc točí,ale neakceleruje to tolik na ten jeden kvalt.....motor neni tak pružnej a 120km/h je uplně super
To neni moc cestovní rychlost na okrsky a taková převodovka je stejně blbá jako dlouhá jednička a nic víc....když skládačku,tak od 1-5
A uvidíme na Běšinách jak to jede nebo nejede,mě to jede pořád tak nějak stejně,tak pokud tě udělam,udělal si tam něco špatně

110LS - Rally Berounka Revival 2014, SS1 Rožmitál - tady to jede jako debil...
A teď na Praze se tomu strašně nechtělo,třeba to víc točí,ale neakceleruje to tolik na ten jeden kvalt.....motor neni tak pružnej a 120km/h je uplně super

A uvidíme na Běšinách jak to jede nebo nejede,mě to jede pořád tak nějak stejně,tak pokud tě udělam,udělal si tam něco špatně

-> Vena136: Já si teda docela troufnu říct že VHML auto jede s tím 5q úplně nádherně. A že je dlouhá 5 je tam očividně pouze cestovní, protože venca jezdí jen bokem a to mu stačí ta dlouhá jednička :D kterou už teď vím že jsem tam měl dát taky :/
-> Vena136 - zrušená registrace 19.04.15 20:35:17: Zabilo? Děláš si srandu?
Jo nerozjíždí se to z místa, ale to je u dlouhý jedničky normální. A dlouhá pětka je na cestování fajn. Jenže kvůli vačce musíš ject 120+ . Na ježdění 90 je to moc dlouhý.

Možná už to bude rok, co jsem je vyzvednul z výroby... tak dneska konečně namontovaná
A rovnou jsem tam fouknul i lanko místo struny co byla na dvou místech spojená čokoládou 

Když už jste u toho mazání, řešil jste někdo problém u 742, že se přilepěj Lukasy k tomu silonu nebo co to je u náboje volantu, vrže to a maj snahu chodit podle toho kam se zatáčí? Já to právě WDčkem zkoušel promazat, ale stojí to za hovno.. Lukasy sem i dotáhnul, ale nic moc. Jestli se to nějak naleptalo tim jak se s autem moc nejezdí, vlhne a cojávim co ještě...
-> Tommyk 19.04.15 19:40:53: vybrať a nejakým bielym nestekavým mazadlom namazať kladky a vodítka , predtým umyť čističom od prachu , tak isto vyčistiť komplet sametky od prachu ... inak niekedy nepomôže len výmena sťahovačky alebo sametky ..
-> vhml: uvidíme,ale upřímně se podívej na videa z minulý Prahy a teď a podle mě se to auto tou převodovkou dost zabilo,.......nebo to alespoň tak vypadá,ale neni tam ten "švih"a když jsem ti řikal,že ta pětka je nesmysl,tak se ti to nechtělo věřit a teď si sám někde psal,že půjde ven.......krátká 4-ka a sériová 5-ka je hovadina a ještě na 3,9
Hele jestli to pojede nebo ne je mě tak nějak fuk,...ve finále dostanu čas někoho jinýho a bude to,....tohle jsou akce,kde to zázemí technický je v celku dost dobrý co se o škodováckých srazech moc řikat nedá a tam jezdím pro prdel,užít si to a ne pro poháry.A tak by to mělo být.Tohle měla být taky zábava,tohle jsem opravdu nečekal a čekal jsem,že sem opět v řiti a závodím sám se sebou.Na to jsem už rezignoval (nechám si akorát dát zasloužilý 2-místo z podzimu) a raději se vyřádím na vytrvalostním závodu s pionýrama,protože tam je to teprve zábava hladat desetiny koně(hledání výkonu tam kde nikdy žádný nebyl) a honit se o vteřiny na 3-4hod závodě
-> Tuner#2: a že jsem zase něco řikal,....sám si stavěl tu 13-ku co měl na Želivu ještě,pak měl další minulý rok s pro mě neznámým původem + teď má ano fábku,kterou ale koupil a to mám z jeho úst.Tak prosím mě zase nepoučuj,...použil akorát původní hlavu co měl.To jestli si rochá kanály atd. doma (že by si nedal hlavu do ME....) a nebo se dá říct vlastní stavba i tomu,že ten motor složí to nevím,...poslední motor pouze skládal a nevím,proč by si mě to měl vymýšlet.Každopádně jsem zapoměl,že 20-koní + váha + skládaná převodovka neni zase vůbec žádný rozdíl a já mám vlastně LR/H škodovku
120-koní řikal i o tý 13-ce a teď se divil,jak ta fábka jede co tam má teď.Tak už asi dědkovatí
Každopádně tu nechci probírat zase někoho jinýho,bez jeho vědomí.......
Příště si dám motor do ME,ono to pojede stejně,bude to stát 2x tolik,ale budu mít alespoň svatej klid,....tohle už mě vážně přestává bavit,srovnávat nesrovnatelný,ale holt to asi někdy nevadí.....ta 1,5s rozdílu je jenom o převodovce a váze.50kg na váze udělá dobrých 0,2s a o tom se přesvědčil i ten Lotus včera.Po vyházení povinný i nepovinný výbavy už na mě neměl a to jsem toho moc nevyndal......

Hele jestli to pojede nebo ne je mě tak nějak fuk,...ve finále dostanu čas někoho jinýho a bude to,....tohle jsou akce,kde to zázemí technický je v celku dost dobrý co se o škodováckých srazech moc řikat nedá a tam jezdím pro prdel,užít si to a ne pro poháry.A tak by to mělo být.Tohle měla být taky zábava,tohle jsem opravdu nečekal a čekal jsem,že sem opět v řiti a závodím sám se sebou.Na to jsem už rezignoval (nechám si akorát dát zasloužilý 2-místo z podzimu) a raději se vyřádím na vytrvalostním závodu s pionýrama,protože tam je to teprve zábava hladat desetiny koně(hledání výkonu tam kde nikdy žádný nebyl) a honit se o vteřiny na 3-4hod závodě

-> Tuner#2: a že jsem zase něco řikal,....sám si stavěl tu 13-ku co měl na Želivu ještě,pak měl další minulý rok s pro mě neznámým původem + teď má ano fábku,kterou ale koupil a to mám z jeho úst.Tak prosím mě zase nepoučuj,...použil akorát původní hlavu co měl.To jestli si rochá kanály atd. doma (že by si nedal hlavu do ME....) a nebo se dá říct vlastní stavba i tomu,že ten motor složí to nevím,...poslední motor pouze skládal a nevím,proč by si mě to měl vymýšlet.Každopádně jsem zapoměl,že 20-koní + váha + skládaná převodovka neni zase vůbec žádný rozdíl a já mám vlastně LR/H škodovku

Příště si dám motor do ME,ono to pojede stejně,bude to stát 2x tolik,ale budu mít alespoň svatej klid,....tohle už mě vážně přestává bavit,srovnávat nesrovnatelný,ale holt to asi někdy nevadí.....ta 1,5s rozdílu je jenom o převodovce a váze.50kg na váze udělá dobrých 0,2s a o tom se přesvědčil i ten Lotus včera.Po vyházení povinný i nepovinný výbavy už na mě neměl a to jsem toho moc nevyndal......
-> havlik: dvojku
-> Milan 136: jo, ale tak vim prd co má za typ
-> havlik: v jednicce ne?
-> Tommyk: starsi dvojky vrzaji vsechny
-> Tommyk: starsi dvojky vrzaji vsechny

-> Joki: styling 32 

Připravuju na sezonu
A vybírám, co nechat za kola. Mám bilé OZ, styling 39 a čerstvě styling 32, který zatím vede

A vybírám, co nechat za kola. Mám bilé OZ, styling 39 a čerstvě styling 32, který zatím vede

-> havlik 19.04.15 20:24:46: mě už to vrže asi rok
ale přes zimu jsem to neřešil... Ono to teda vrže jen za tepla..

-> Tommyk: taky mi vrzala v oktávce stahovačka asi po měsíci prasknul ten plast:)