skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Syny: na spotřebáku to taky neřešim ale na leštěnce je to potřeba

-> Milan 136: Jako kola vypadaj moc pekne, o tom zadna, ale kdyz si predstavim to srani, tak to radsi at jsou spinavy
Nejak jsem se poucil z "moudra" otce moji ex - a to, ze auto ma slouzit me a ne ja jemu 

-> Milan 136: tak to hned zavoskuj, jinak to byla víceméňe zbytečná práce

-> Pavel P..: pouzil jsem oboje...
-> -> Syny: tak jezdi :-D
-> -> Syny: tak jezdi :-D
-> Syny: přesne tak

-> Pavel P..: A nebo taky funguje se na to vysrat a jezdit 

na zapečenej prach z brzd taky funguje docela dobře obyčejný Tempo na starý laky... případně při silný vrstvě Silichrom a pak Tempo na doleštění
-> Milan 136: Na zapečený brzdový prach je úžasnej přípravek Carpro Ironx. Je to drahý, smrdí to jak bolavá noha, ale funguje to. Nástříkáš, necháš působit, po pár minutách rozšmrdláš třeba štětcem, ještě to chvíli necháš, opláchneš a většinou je to dole. 

-> suri: z těchto budou zimáky příští zimu
-> Milan 136 18.01.15 19:58:05: pekné , ja to robím každoročne vrátane navoskovania , načiernenia pneumatík , vybratia kamienkov a pod. , slušný relax :D
akurát od tohto roku bude hliník aj leto aj zima tak sa mi to zdvojnásobí :D
akurát od tohto roku bude hliník aj leto aj zima tak sa mi to zdvojnásobí :D
-> Nwkt: tyhle ani ne. Toho času...hoodně dlouho jsem to drhnul různou chemií a wapkou. A pak tam stejně zůstaly černý tvrdý napečený hrubý tečky. Tempo atd. A jsou "jako"nový
-> Milan 136: Origo kola jsou super, ty moje 17 seatí se taky čistili dokonale
Dopucoval kola z Octy. Když jsem začal, tak bych fakt netušil, že dopadnou takhle. Na to, že byly služební a nikdy nebyly nějak více mytý...
Ale docela jsem na nich nechal ruce...
Ale docela jsem na nich nechal ruce...
-> castrol: zelenina

-> Tomáššš: a co by sa tu potom riesilo keby to tu je ako v zelovoci 

-> Tomáššš: tož to už já nevím 

-> krtik: ja len ze pred par rokmi tu davali za to BAN a zrazu nic .

-> krtik 18.01.15 11:32:58: Tohle není myšleno jako argument, ale pouze jako osobní náhled na věc pro rozjímání :))).
-> Tomáššš: Mě to příjde fajn. Řešíš Šáde a najednou na tebe v úvodu vyblikne ,,Jaká se Vám líbí" a aspoň se odreaguješ
.
To co píšeš dává smysl, ale taky je tu spousta lidí co se vyzná i v jiných autech a dá se tu hodně vyřešit při případných problémech. To mi příjde že je fajn a takové víc přátelské, než kdybychom museli kvůli každé odlišné věci na jiné fórum.

To co píšeš dává smysl, ale taky je tu spousta lidí co se vyzná i v jiných autech a dá se tu hodně vyřešit při případných problémech. To mi příjde že je fajn a takové víc přátelské, než kdybychom museli kvůli každé odlišné věci na jiné fórum.
-> MOLSO: to mozem rovno zmazat registraciu
uz som to pisal co ma sere
dobre ok 100ludi 100 nazorov...

-> Tomáššš: aj tak nechapem co ta sere. prispevky ktore ta nezaujimaju preskakuj alebo si vypni cele kategorie v necitanych. toto su stranky fanusikov a nie fanatikov.
-> MOLSO: vidim ze je to marne nieco rozoberat co tu nepochodi ...
-> Tomáššš: tak sa zaregistrujem na škoda fore, fore o stavbach, o elektre, o foťákoch ... o ženských (
) a neviem kde všade ešte. a potom mi bude aj 48 hodin denne málo.
genius

genius

-> MOLSO: ja mam na to iny nazor. Keby chcem riesit ine auto napr. audi,tak to nebudem riesit predsa na skodovackej stranke. kazdy sa na to bude pozerat inak ... pred par rokmi ked tu niekto dal nieco neskodovacke tak mal pojeb a BAN
ale ok .

-> Tomáššš: skús si kuknut iné fóra co sa tam preberá ,by si zasol
-> Tomáššš: máš divné predstavy. už len z dôvodu širokého rozsahu kategórie off topic. Myslím, že sa tu rieši úplne čokolvek a aj preto je to fórum fajn

-> castrol: v tomto sa nehadam , ale je to i tak stranka o skodovkach tak sa predpoklada ,ze sa to tu bude tocit len okolo skodoviek 

-> Tomáššš: musíš pochopiť ze skodovkar nežije len skodnou ale má aj iné konicky 

-> Tomáššš: taje taje, pomalu, ale taje..:)
-> Sejki - zrušená registrace 18.01.15 09:07:42: tak sa drzi ? Alebo taje ?
-> vhml 18.01.15 08:31:03: nechcel si len navarit tunel na 5kvalt do kila ? Teraz to vypada ze mas transformera :D teraz pojde kilo bokom a bude sa pracovat na druhom aute ? :)
......................... .......................... .......................... .......................... ...
Pozeram ,ze tato stranka zacina polahky upadat ,a zacinaju tu byt ine auta ,nez maju byt . Ja som v tom ,ze ked je to stranka o autach znacky SKODA tak tu budu len tie , ale ked kliknem na temy : dnesny nakup, co ste dnes udelali, tak kazdy druhy prispevok ine auto...
a teraz hor sa do mna .

-> vhml 18.01.15 08:31:03: nechcel si len navarit tunel na 5kvalt do kila ? Teraz to vypada ze mas transformera :D teraz pojde kilo bokom a bude sa pracovat na druhom aute ? :)
......................... .......................... .......................... .......................... ...
Pozeram ,ze tato stranka zacina polahky upadat ,a zacinaju tu byt ine auta ,nez maju byt . Ja som v tom ,ze ked je to stranka o autach znacky SKODA tak tu budu len tie , ale ked kliknem na temy : dnesny nakup, co ste dnes udelali, tak kazdy druhy prispevok ine auto...
a teraz hor sa do mna .

-> vhml: 140LS bude mat už konečne novu kasnu ? 

-> Dušan: V čera během 2 hodin napadlo 10cm sněhu ... Ústí nad Orlicí, a pořád se drží, ale taje to...
-> vhml: hurááá
už je konečně na řadě ? 

-> macko KE: Ďakujem, no do budúcna sa mi určite zíde 14tka kľúč, tak si ho radšej kúpim. :)
-> myschaak AZNP K.Hora:

-> m8rinek: luxusne tam tie kola pasuju
-> Sejki: by me zajimalo kde sype. V Brne jsme nevideli snih od roku 2011
. Ted tu po tydnu aspon prsi. Porad je sucho.

-> Westas: vidlicovým kľúčom skrutku hlavy nepovolíš, očkovým skôr no chcelo by to golu. Zajtra večer som v KE keď chceš dobehni na kvp požičiam Ti 

Chtěl jsem si domů přivést 120ku, jelikož ji mám zaparkovanou jinde. Opět zřejmě odešel kondík, protože jsem nenastartoval tak jsem jel zas 20km domu s tím, že to zítra přitáhnu, ale když vidím jak tam venku sype a koukám z okna jak vyprošťujou autobus z příkopu, tak to bude zítra na laně prdel :-D
Dnes som sa pokúsil zložiť hlavu, skončil som v štádiu v akom je na fotke. Nemal som očkový, alebo vidlicový kľúč 14 tak som to zabalil.
-> Shader: Ty trubky chlazení bych tam dal taky, jdou nad příčkou převodovky a docela blbě se tam nakonec dávají.
-> dragon_cb_cz: No já se ji taky věnuju na můj vkus málo :( ale víš co, pracuju jinde, čas jen o víkendu a to toho moc neudělám. Ale tak aspoň ji moc nehuntuju, doufám, že se časem dokopu k nějaké menší renovaci....
-> Domajz: No paráda... moje 136GL pro změnu naposledy jela před rokem a něco na technickou a od té doby taky stojí. Značky mám doma, ale za ten rok jsem se nedokopal je dát do depa...
Na mojí 136 GL udělal technickou, byla na TK po 4 letech, víceméně jen stála jezdila málo, nic na ní nebyl od té doby děláno. Jen takový drobnosti a dostala pochvalu a "jen" 6 lehkých závad. Jel jsem tam na blind a prošla :)