skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> exwrcteam: Ja nejlepsi vec od Starline co potkal je myci pasta v plastovym kyblu. To je fakt neprekonatelny.
ad téma, to je ako srať si do huby, či?
k fotke, vyčistený ventil dekel (zvnútra najprv špachtľa, potom 3x profi čistič na trúby) natretý neutralizátorom hrdze a na to tepluodolná farba. Ešte hlavu... to bude masaker.

k fotke, vyčistený ventil dekel (zvnútra najprv špachtľa, potom 3x profi čistič na trúby) natretý neutralizátorom hrdze a na to tepluodolná farba. Ešte hlavu... to bude masaker.
starline... to je bud kdyz nejsou prachy nebo do auta na prodej..... jinak druha vec co v baleni starline kupujete ..:) ja tedka bral na zigula tlumice plynokapalinovy a nemuzu si stezovat:) jedna vec ze nejdou na zigula druha vec ze sou nejaky nemecky :)
-> palinator:
Od dědy elektrikáře, co měl dva blecky na kombinéze?

-> darklord:
Nemáš doma ještě nějakou takovou tmavě šedou uniformu po pradědovi?
Nemáš doma ještě nějakou takovou tmavě šedou uniformu po pradědovi?

-> palinator: to nie, ale chcel by som vidiet tu radost z dymu 

-> darklord:
Zato na benzínech by tato úprava vedla ke zlepšení zdraví řidiče že?
Zato na benzínech by tato úprava vedla ke zlepšení zdraví řidiče že?

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja by som na naftakoch vyviedol vyfuk do kabiny a hned by jazdilo menej tychto humusakov
-> ziza: Ja bych jim zavedl natrvalo hadici z prdele do huby, jak by se jim to líbilo.
-> ziza: 

-> ziza: Dobryyyyyyyy
ja som si na spotrebaku EGR vyblokoval
radost cistit

Přetěsňoval jsme vstřiky u Zafiry tak jsem to spojil s vyčištěním sání.. Bych ty buzny co vymysleli egr ventil praštil po hlavě.. 

-> castrol: 

-> Lukyn Fakír: tak cajk 

-> castrol:
ale stačil mu aj malý průměr 

-> Tomaso435: no jasne aspon sa lepsie meralo 

-> Tomaso435: kdepak nasadil origo, pak ještě sundal radši žlutý mlhovky 

-> Lukyn Fakír: i s tím laufem?

Dnes jsem s formanem absolvoval STK a úspěšně na 2roky cajk 

Ne dnes ale v nedeli jsem si prinesl domu toto! Zacla horet restaurace a ze zviratek co tam meli v akvarkach a terarkach prezilo jen tohle.
Obrúsené, natreté neutralizátorom hrdze a nastriekané 

-> U-Geen: ja mam Varta Black Dynamic ve 120ce ke ktere jsem prisel po roce a s motorem to tocilo jak blazen... to ze nechytla je vec jina :-D Pod sedackou mam odpojovac baterie...
no od kelly neberu už pár let, nejen kvuli kvalitě ale i ochotě, výběru dílů atd. Všechny díly starline nejsou hodit do jednoho pytle, ale v 90% to fakt nestojí za moc...
Jako kompromis mezi cenou a kvalitou dělají všichni...třeba i Trost má "svoji" značku. Ale jak bylo zmíňěno...jsou to kotouče třeba bremba, ats atd..jen ve velkejch seriich a v krabicích Trostu.
U kelly je to stejně. Ale všechno má svý hranice. kromě ceny je třeba hlídat i kvalitu. Specielně brzdy jsou jedny z mála dílů, kde sjou stanovené měřitelné požadavky....
Jako kompromis mezi cenou a kvalitou dělají všichni...třeba i Trost má "svoji" značku. Ale jak bylo zmíňěno...jsou to kotouče třeba bremba, ats atd..jen ve velkejch seriich a v krabicích Trostu.
U kelly je to stejně. Ale všechno má svý hranice. kromě ceny je třeba hlídat i kvalitu. Specielně brzdy jsou jedny z mála dílů, kde sjou stanovené měřitelné požadavky....
-> palinator: sak je to taky varta prej.nejnizsi rada teda. taky ji mame a ok.
Já mám od předchozího majitele Starline baterku v TDI a super. Zatím nezaváhala ani když jsem myslel že už musí bejt po ní. Ale tim bych asi se Starline radši končil.

-> Sejki: Tak já mám od nich startér, a v pohodě, ale bral jsem ho jen kůly tomu že byl za cenu origo uhlíků, a třeba když jsme braly kotouče na mazdu tak to byly přebalený brembo .... ale tak já si v prodejně otevřu krabici a případně chci vyměnit ...
-> Mr._Nosferatu: tak nejdriv homokinetak, v baleni byl pouzitej. Pak zadni trmeny na octavii, stejny baleni avsak v jednom byla kvalitni repliks a v druhem nejaka cina. Tim sem s nima skoncil.
-> castrol: tak já mám se starline jiný zkušenosti, docela v pohodě díly, jen destičky se celkem ryche sjíždějí, ale jinak je s nima spousta lidí na výkonejších autech než jsou felicie hodně spokojený ...
-> Mr._Nosferatu: ja od nich bral na servis a mam teda negativni zkusenost.
-> Mr._Nosferatu: keby som nemal skusenost tak nepoviem ani pol slova
-> castrol: Je zajímavý že na starline nadávají jen lidi co to nikdy neměly na autě, stejně tak jako na TDI nadávají jen benzínácí .....
-> castrol: to je tak opravit a rychle prodat..
-> Lukáš Mitro: starline ,tak to si to za chvilu zopaknes znovu 

nie dnes robene ale pekna felda- menil sa olej, zrepasovala sa naprava, vymenily ložiska a rozhyballo sa zatuhnute riadenie 

Očista sania. arva je fajn no najviac urobí riadna drátená kefa :) Mám z toho veľkú radosť, vyzerá jak nové. 

-> U-Geen 18.01.15 21:49:59: Zatím jsem nepřišel na to, jak tu gumu do toho napatlat. Ale docela mě láká zkusit karbon/kevlar...
Dnes úspěšně stk a emise na dieselu :-)
Bez závad
Bez závad

-> Tomaso435: Takhle zrovna ne, ale tvé smýšlení je opravdu zajímavé
.

Na ty kola staci kyselina solna a je to vsechno dole bez prace :) Pak teda necim jen zalestit.
-> Stepan FUN: a budes mu to teda vyrabet gumovy?
-> Tommyk: až půjdou na auto tak to udělám
-> stepan: lehce no 

-> Tomaso435: Prodám VW polo, mírně ojeté.
-> Syny: Ještě je tu možnost, dělat si s autí navzájem dobře
.