skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> aDAm: nechal no ? a to má nějakej vliv na lak? zevnitř se to stříkat nebude.
-> havlik: si tam nechal palubku s volantem nebo se mě to jen zdá?
-> aDAm: co na prasáka?
-> havlik 19.10.14 21:16:07: a koukám že i tak trochu na prasáka co ;)
-> Radek Retro eLeSo: to vypadá trochu jako tekuté písky
co to bude?

-> Radek Retro eLeSo:
Na takú maltu chystám aj ja.

-> Bukaj 19.10.14 20:51:59: vdaka moc, nemohol som to ani za toho pana dat dole ... keby to bolo poriadne spravene/osetrene tak skelet vobec nehrdzavie...
-> itchy: no jo no:) neuděláš nic:)
-> havlik: a pritom na foto ako nove auto
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : eště hůř na tom byl
-> havlik: To na tom byl tak špatně, že musel jít celý na lak?
-> Tomáššš 19.10.14 19:08:06: Tlumex plast je černej asfaltovej lepivej a při větší vrstvě trvale pružnej.
Stříbrná tvrdá "volovina" je Tlumex Special... img.skoda-virt.cz/forum_u pload/.../7_541_110183__20 11-05-30_16-48-01_97.jpg
Stříbrná tvrdá "volovina" je Tlumex Special... img.skoda-virt.cz/forum_u pload/.../7_541_110183__20 11-05-30_16-48-01_97.jpg
-> mirecek.666: Já "povýletoval" jen na oběd s širší rodinou do Třeboně a tam teda božsky bylo taky:
-> dragon_cb_cz: jak kde, my byli na kun.dě a tam bylo parádně, za to u nás doma bylo celej den hnusně prej
-> mirecek.666: Těžko ti to vyčítat, dneska bylo naprosto božsky...
Dnes skriabal podbeh od "ochrany pred hrdzou" ale nejak to neslo :D
rychly dotaz :D tlumex plast sa ako chova ? on je gumeny ako bodycko alebo je tvrdy ? Akasik volovina je na podbehoch striebornej farby a nejde ani za pana dole ...
rychly dotaz :D tlumex plast sa ako chova ? on je gumeny ako bodycko alebo je tvrdy ? Akasik volovina je na podbehoch striebornej farby a nejde ani za pana dole ...

vyděsil sem díte, aneb:
Jak se pozná pravověrný škodovkář?
Přijede návštěva, zaparkuje vedle jediné zadomotorové škodovky na parkovišti (která náhodou není moje, mám tam jen služebáka) a:
"Strejdo, zaparkovali sme vedle tvýho auta!"
"Fakt Vašku?"
"Nojo strejdo, podívej!"
"Ale Vašku ta škodovka není moje..."
Zděšení v dětských očích "Nééééééééééééé????? ????"

Jak se pozná pravověrný škodovkář?
Přijede návštěva, zaparkuje vedle jediné zadomotorové škodovky na parkovišti (která náhodou není moje, mám tam jen služebáka) a:
"Strejdo, zaparkovali sme vedle tvýho auta!"
"Fakt Vašku?"
"Nojo strejdo, podívej!"
"Ale Vašku ta škodovka není moje..."
Zděšení v dětských očích "Nééééééééééééé????? ????"

-> Tomaso435 17.10.14 23:09:16: Začínám být nahlodanej..
a -> Bukaj: to i proto, že jsou to repliky - budu muset omrknout, jak moc se lišej nebo nelišej od originálů..

-> Tuner#2: 

-> T 18.10.14 19:37:04: Klidně se stav, ale to budem makat, takže na Tebe nebudu mít moc čas.
-> Tuner#2: tak to nic....to už je na mě pozdě, že už něco mám od 16:00......pojedu někdy dopoledne nebo kolem poledne....tak příště 

-> minno 18.10.14 19:31:51: Raz bude...
-> minno: ved ja viem 

-> T 18.10.14 19:17:22: Po obědě by to šlo, když přijedeš kolem 14 - 15hod. ideál
Dáme kávu, ukážu dílničku 

-> Tomáššš: to som povedal v roku 2010 po zložení po vyvárke
No čo, človek sa občas mýli. Kukni teraz do mojej karty auta, už tam mám dosť dlhé obdobie napísané "nikdy do nebude hotové"
A toho sa teraz aj držím.

-> Tomáššš: ty voe to je skodovkar a tam bude prace furt dost

-> castrol: nie je :D lebo povedal,ze auto ma uz na 100% hotove a netreba na tom uz nic robit ... 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 18.10.14 19:06:55: to je Predator3D/100 72" ? 

-> Tomáššš: a nieje to jedno či sa serie v tomto alebo bude v tom druhom
?

-> Tuner#2: takže máš fotící a návštěvní víkend ? tak to já zítra přijedu si pro kalendář 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 18.10.14 13:20:26: použijem výrez Molsovej fotky
Mal som to rovnako. Proste od výroby ako boli k sebe bodnuté plechy karosérie, tak to bolo s presnosťou +/- autobus, a ten "lemík" do ktorého sa zasúva tesnenie dverí, tak v hornej časti po stranách mal ten lem menší rozmer ako v strednej časti (2-3 mm rozdiel), čiže po naklepnutí tesnenia na doraz to spraví to, ako vidno na fotke, z tesnenia je "hojda". A dnes sa na to tak pozerám, a že kurňa prečo som si to už dávno neopravil? A tak vzal do ruky flexu a zarovnal som to
Myslím si, a je to možné, že u pôvodných origo tesnení sa táto nedokonalosť neprejavovala, ak mali tesnenia nepatrne iné rozmery.

Myslím si, a je to možné, že u pôvodných origo tesnení sa táto nedokonalosť neprejavovala, ak mali tesnenia nepatrne iné rozmery.
Právě jsem se vrátil z krátkého focení jedné kočandy co přijela na návštěvu 

-> minno: ja ti to stale hovorim,kup si druhe auto ale nieeee,chalan sa musi stale s tym "srat" 

-> minno: Pôjde aj strecha?

-> minno: odlahcujes
?

-> minno 18.10.14 12:56:44: Duvod?
-> Jozka 14.10.14 23:06:14: Za mne také ano - k tmavším barvám to perfektně sedne, navíc k těm Tvým kopretinám o to víc
Na šedi levandulové to, obávám se, vůbec nevynikne...
A co je to zač? nevíš, co s originálama, nebo už je to druhoška?

Na šedi levandulové to, obávám se, vůbec nevynikne...

A co je to zač? nevíš, co s originálama, nebo už je to druhoška?

-> Jozka 14.10.14 23:06:14: za mě jednoznačně ano :) vypadá to s tim o dost lip :)
-> tunerlada 15.10.14 15:29:17: He he, mam to shnily na uplne stejnym miste na stejnej strane :)
-> tunerlada: Tohle auto a r.v. je strašná špína. :-) To jsi vůbec neměl brát do dílny. 

-> Cumper: ja bych si za to vic jak 500kc nerekl (neznackovej servis)
Když už jsem u toho kolik si za co vzít, na kolik vyjde v servisu výměna vodní pumpy u favorita (jen práce)? Dneska jsem měnil pumpu na fáčku jednomu známýmu a práce dost na hovno, nevim co si mam říct...
-> tunerlada: si spočitej hodiny prace a material, neco si urci za hodinu a mas to ne?