skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> castrol: koukal sem i na netu že jsou ruzný aj tekutý pasty
-> Lukyn Fakír: ved aj totok su take tehlicky
-> Tomaso435: mobil pomalý :-D :-D :-D
-> castrol: čeče nevim mám to pučený od kámoše a je to taková nějaká (cihlička) nevim jak jinak to pojmenovat
-> Majki: myslim že né Tyme
von to smazal :D
von to smazal :D
-> Tomaso435: nevim mužu skusit víc otaček to jo
-> Lukyn Fakír: co za pasu na to pouzivas ?ja pouzivam tieto a spokojnost www.technomat.sk/eshop/..
./lestiace-a-brusne-pasty-
unipol-langsol.xhtml
-> Lukyn Fakír: nemáš moc velký neb nízký točky? třeba by to šlo víc
-> castrol: ale jak? kotouč už víc nemůže 

-> Lukyn Fakír: este sak je to zama ciarka .to musis mat jak sklo 

ne dnes ale včera, holt nebyl čas přidat, první disk na test vyleštěn, ale nevím zda je to dobré vpravo před a vlevo po leštění 

-> dragon_cb_cz: no snad jo sehnat v dnešní době něco slušného není lehký
tak snad to bude ok 
-> castrol: zde www.trad.cz/

-> castrol: zde www.trad.cz/
-> Arnold: do coho makas ?
-> Arnold: Jooo, tenhle pocit znám... ale po necelých 4ech měsících mám pocit, že to byla dobrá volba, tak snad na tom budeš stejně 

já nastoupil do nové práce akorát nevím jestli to není do vedlejšího tématu
no to se asi uvidí časem

-> dragon_cb_cz: Tak asi ne, u mě byla vrtulka altu jak vytažená z komína.. napadá mě, že bych já mohl neslyšet pro změnu to hučení vyosením - ale ty ložiska alternátoru třeba slyším, když odcházejí do věčných lovišť (i v MB hukotu).
-> Jozka: To jsem si nevšim, ale ono to auto nenajede zas až takovou porci (9 a kousek tisíce za poslední skoro rok a půl). A přijde mi, že se to zhoršilo až v poslední době...
-> dragon_cb_cz: A to jen hučelo ? Mě v podobným případě (vymletý otvory toho spodního držáku a nakonec vlastně i "vačnatej" šroub) plnil motorovej prostor pryžovej prach z klíňáku..
-> minno: Byly ohnuté oba držáky, horní i spodní. Ten spodní spíš jakoby "rozšklebený", horní normálně ohnutý... Samozřejmě jen trochu, ale stačilo to na solidní hlučnost. Jak se to povedlo netuším. Kdyžtak -> Bukaj: možná popíše líp, nějak moc mi nevysvětloval co se mu nezdá a začal do toho mlátit kladivem 

-> dragon_cb_cz: a čo sa na tom držiaku posralo / ohlo?
Stavil jsem se dneska za zahradníkem pro nějaký papíry a pak taky, že se mrkneme na můj altík, kde hučely ložiska (nebo jsem si to alespoň myslel). Odborná zahradnická diagnóza nakonec ukázala na nesouosost řemenic - nikdy by mě nenapadlo, že taková blbost jako držák altíku se může posrat
Po řádnem tuningu kladivem už je zase ticho 

-> m8rinek: takže přidat jen 17 kW a ubrat 50 kg a bude spokojenost
tak ať dělá jen radost

tak ať dělá jen radost

-> T: 1050kg
O chlup zajímavější je mrkačka, která má téměř o 100kg méně, zase je ale problém nalosovat ty tři zásadní věci do jednoho auta (1,8, 6q, špéra). Nejlepší je asi koupit zachovalou socku a do ní nasypat závodní díly... Ale to je zas auto ve kterym se nepujde jen vozit, ale začne žrát i čas... a na to mam erko...
O chlup zajímavější je mrkačka, která má téměř o 100kg méně, zase je ale problém nalosovat ty tři zásadní věci do jednoho auta (1,8, 6q, špéra). Nejlepší je asi koupit zachovalou socku a do ní nasypat závodní díly... Ale to je zas auto ve kterym se nepujde jen vozit, ale začne žrát i čas... a na to mam erko...
-> m8rinek: jojo, četl jsem a kolik to váží při tomhle výkonu vlastně ?
sakra, taky bych ho potřeboval
sakra, taky bych ho potřeboval

-> T: Je s tim fajnový svezení, stříbrňákem jsem si ověřil, že to auto potřebuju a modrák, byl nákup kterýmu nešlo odolat (někde v nákupu popisuju drobný niance mezi oběma kusy)... Svezení je s tim fajn tak nějak kdekoli :)))
-> m8rinek: jasný, takže dát jen nějakou péči autu a nechat tak jak je a jezdit v létě se staženou střechou ?
docela chápu tento nákup

-> T: Po stříbrňákoj touží kámoš. Z modráka bude letní vůz, max nějaká sosnová. Je to vysokej model a byla by škoda ho prznit nějakym zásadním tuningem...
-> Nwkt: Hele zjistil jsem, že auta co nejezděj, nebouraj :D. Dnes jsem to jen odbahnil, přešoupal garáže a uskladnil...
Musim teda říct, že se to ovládá skvostně, ale fyziku to popřít neumí, tj. ani mx5 neustojí plnej na bahínku a po přepálení prostě ani ona nezatočí. Když jsem tohle pochopil a začal se k tomu autu chovat tak začalo fungovat tak jak jsem potřeboval a pomalu opravdu znamená rychle. Nutno podotknout, že zadní gumy byly totální práskačky a dalo se do nich obout až, když okruh oschnul. Takže jsem ve finále kroužil na okruhu kola za tmy bez časomíry, ovšem pocitově nejrychleji za celé odpoledne.
Počítám, že NWKT s fotkama brzy vyrukuje... www.facebook.com/tomas.no vak.902/media_set?set=a.10 20...
-> Nwkt: Hele zjistil jsem, že auta co nejezděj, nebouraj :D. Dnes jsem to jen odbahnil, přešoupal garáže a uskladnil...
Musim teda říct, že se to ovládá skvostně, ale fyziku to popřít neumí, tj. ani mx5 neustojí plnej na bahínku a po přepálení prostě ani ona nezatočí. Když jsem tohle pochopil a začal se k tomu autu chovat tak začalo fungovat tak jak jsem potřeboval a pomalu opravdu znamená rychle. Nutno podotknout, že zadní gumy byly totální práskačky a dalo se do nich obout až, když okruh oschnul. Takže jsem ve finále kroužil na okruhu kola za tmy bez časomíry, ovšem pocitově nejrychleji za celé odpoledne.
Počítám, že NWKT s fotkama brzy vyrukuje... www.facebook.com/tomas.no vak.902/media_set?set=a.10 20...
-> Bukaj: jo Fuko to je týpek, to si to před nim radši zamknu do garáže 

-> Bukaj: este jednu taku ruru a nepotrebuje motor 

-> Lukyn Fakír: Hlavně až nestoudně trčí ven - kdyby Tvůj vůz objevil Fuko, tak za pár dní nenastartuješ...

-> Bukaj: njn tak je trošku větší a výraznější 

-> Jirik_Tuňák1983 20.10.14 20:39:04:
Ale ta roura mne na tý fotce taky praštila do oka jako první věc...

Ale ta roura mne na tý fotce taky praštila do oka jako první věc...

-> Jirik_Tuňák1983: Fuko 

-> Jirik_Tuňák1983: ty si ale vtipálek

-> francomk: no to určitě
ale bývá to i horší

-> m8rinek: Už ta modrá žije?
-> m8rinek 20.10.14 19:11:46: To je ňákej ten Renold, ne? 

-> Lukyn Fakír: Fešák 

dnes sem vykoupal forma
toto je fotka před očista byla nutná, nesnášim podzim 

-> m8rinek: ale jo, hezký jsou
a chápu teda správně, že stříbrná půjde časem pryč a ta druhá bude sloužit jako co ? 

>-> Tuner#2: Já vim, to už je v řešení. Díky za poznatek, od tebe by jsem pomoc nečekal.
-> šrek 20.10.14 16:36:49: Pokud je to jen rovny plech, tak i tak se to prohne pri velke rane a hlavne jsi neodhadnul sirku, bude skrtat pruzina...
Kámoš mi vyměnil dorazy za rovnej plech. Akorát jsem trochu neodhadl tlouštku. 6mm je moc, co?
-> aDAm: no neni, ale nejsou lidi

-> isti: tak vítej do klubu
-> Tomáššš: pro mě totální prvotina v životě a hrnul nám to tam fest,jo počasí klaplo neskutečně!!
-> Klubko_: jo zvláštní pocit se v tom brodit v holinách,deska na garáž
-> Arnold: fb co?

-> Tomáššš: pro mě totální prvotina v životě a hrnul nám to tam fest,jo počasí klaplo neskutečně!!
-> Klubko_: jo zvláštní pocit se v tom brodit v holinách,deska na garáž

-> Arnold: fb co?

-> havlik 19.10.14 21:56:04: no na vnější lak ani ne, ale když ta palubka drží na šroubkách tak to je problém hodit pryč a neriskovat případné podfouknutí? ;) jako mě to je šumák -)