skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Tomaso435: tejden doma tak zase experimentuju a toto je výsledek 

-> Lukyn Fakír: já mám žlutý h3 :)
-> Tomaso435: nj nenaděláš nic
nějak mě ty žlutý hlmlovky chytly 

-> Lukyn Fakír: jednoduše........ hrůza 

-> tunerlada 26.10.14 17:39:35: jsem si ani nevšiml, že tam máš zvedák, až jak na to upozorňoval AR166: Kuci, já chcu taky 

-> tunerlada 27.10.14 16:19:14: okoukal jsem od tebe tvar kolecek, ale rozmery domeril sve, mas jine. i zvedak mas trochu jinej. ja mam ty rolny v uhlopricce a ty nahore do ctverce. jina evoluce asi. :-) ale i tak, jeste jednou, mockrat dekuju za pomoc.. dneska probehla prvni zkouska zvedaku.
-> drifter1988: tak dej aspon nejaky foto, at ten prispevek ma nejakej obsah
nebo si zaloz kartu auta a tam nahaz fotky, at mame predstavu do ceho ses pustil
Ach ti nováčcci

Ach ti nováčcci

čaute dnes som odrezal hrdzu na podbehu, chysta sa vyvaračka :)
-> Antony: tam jsme letos s kámošem taky byli :) krásnej výlet 105kou do toho bike centra a pak pěšky až na vrchol přes tu první nádrž
spravil kámošovi centrál na fábke, a pripravil spotrebáka na STK/TK ..
-> Antony: Taky bych tam chtěl vyrazit znova, hlavně si užít víc času nahoře a projít si to kolem dokola, na to bohužel nebyl čas. Škoda že vypuštěná bude zase až asi za dva roky...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : No nevzal, jelikož to byla rychloakce s rodičema Páji a Canona mám u svých rodičů. Takže jsem spoléhal na kalkulačku. Ikdyž Pája měla rodičů foťák. Ale o důvod víc si udělat výlet škůdkou, ve více lidech i s exkurzí 

-> Antony - zrušená registrace 28.10.14 21:05:47: To sis nevzal s sebou ani foťák?
Taky jsme šli od lanovky pěšky až nahoru. Hlavně protože nám ujel před nosem ten autobus, kterej měl jet asi až za 5min. a navazovat na tu lanovku. Jenomže než jsme tam došli, takž už zase nebyl čas se tam zdržet (tak nejsou zeshora ani skoro žádný fotky), protože jsme museli chytit poslední autobus zpátky, jinak bychom nestihli dorazit k lanovce do ukončení proovzu a museli bychom pěšky až úplně dolů.
Příště už do elektrárny nemusím, takže vyrazím hned ráno a pěšky půjdu z Koutů až nahoru a pak eventuelně se nechám svízt něčím dolů.
-> Nwkt 28.10.14 21:07:56: Rezervace se musí zaplatit dopředu. Sehnat volný místa na ten den na místě je docela problém, spíš náhoda. www.dlouhe-strane.cz/stra ne/rezervace
Taky jsme šli od lanovky pěšky až nahoru. Hlavně protože nám ujel před nosem ten autobus, kterej měl jet asi až za 5min. a navazovat na tu lanovku. Jenomže než jsme tam došli, takž už zase nebyl čas se tam zdržet (tak nejsou zeshora ani skoro žádný fotky), protože jsme museli chytit poslední autobus zpátky, jinak bychom nestihli dorazit k lanovce do ukončení proovzu a museli bychom pěšky až úplně dolů.
Příště už do elektrárny nemusím, takže vyrazím hned ráno a pěšky půjdu z Koutů až nahoru a pak eventuelně se nechám svízt něčím dolů.
-> Nwkt 28.10.14 21:07:56: Rezervace se musí zaplatit dopředu. Sehnat volný místa na ten den na místě je docela problém, spíš náhoda. www.dlouhe-strane.cz/stra ne/rezervace
-> Antony: Sakra, podíval bych se...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Zatím nic, jen jsem šáhl na trubičku a vytekla brzdovka
Pak jsem skoro hodinu zachraňoval hadičku (nešly povolit šroubové spoje s trubkou, nakonec jedna strana ok a druhá po domluvě ve svěráku taky, trubky pod autem natáhnu o víkendu...
...horší je na několika místech prohnilé hrdlo nádrže s odvzdušňovací trubkou - budu muset buď nastavit hadicema, nebo nějak opravit (nejlíp zaletovat, ale netuším, zda by se cín chytil k oxidu...

Pak jsem skoro hodinu zachraňoval hadičku (nešly povolit šroubové spoje s trubkou, nakonec jedna strana ok a druhá po domluvě ve svěráku taky, trubky pod autem natáhnu o víkendu...
...horší je na několika místech prohnilé hrdlo nádrže s odvzdušňovací trubkou - budu muset buď nastavit hadicema, nebo nějak opravit (nejlíp zaletovat, ale netuším, zda by se cín chytil k oxidu...

-> Bukaj: Co ty brzdy?
Pomocí invertoru narouboval kus C sloupku z Felicie místo chybějícího kusu prahu a podběhu Almery...
...jak kamarád správně prohlásil: v každém autě je kus škodovky
...jak kamarád správně prohlásil: v každém autě je kus škodovky

-> Antony: Já byl zatím jenom naproti, na tom nejvyšším umělým místě v ČR 

-> Nwkt: my jsme tam jeli vyloženě na blind, ale o hoďku jsme exkurzi prošvihli. Ale byla to paráda, lanovkou nahoru a pak super procházka 

-> Antony: Až tam příští rok zase budu, tak bych se tam rád podíval
-> Nwkt 28.10.14 21:07:56: -> Nwkt: určitě to bude na netu u ČEZu, ale dají se sehnat lístky i brzo ráno v infocentru 
-> Jozka: popravdě nahoře fuňelo parádně, bylo to na zimní bundu a kulicha, leč já byl v letním

-> Jozka: popravdě nahoře fuňelo parádně, bylo to na zimní bundu a kulicha, leč já byl v letním

-> Antony: Mě se zdála být dneska na koupání už dost kosa..
Pěkný.

-> Antony: Hele Dlouhý Stráně, je někde seznam kdy tam jsou exkurze?
Tak místo dnešní práce, výlet na koupaliště. .
-> Jirik_Tuňák1983: Starý, ale před rokem proběhla jejich premiera :D.
-> m8rinek 27.10.14 21:36:01: Nejlepší pekáče tyhle starý. Ty co se prodávají dnes stojí za hovno.
My jsme je dostali ještě od našich, páč mají el. troubu s horkovzduchem a kvůli ventilátoru se tam ty pekáče nevejdou na hloubku.

My jsme je dostali ještě od našich, páč mají el. troubu s horkovzduchem a kvůli ventilátoru se tam ty pekáče nevejdou na hloubku.
-> m8rinek: Ooooh

-> Jarda/felda: dyt tam má vaničku danou "po vesnicku" stačí...
-> tunerlada 27.10.14 16:19:14: okap bys měl řešit dřív jak fasádu 

-> AR166: super! a pomohlo to moje oměření pouzder ? já to budu skládat až na jaře ale druhej mám v provozu už dávno :) -> Klubko_: to je provizorní sprcha
navíc dělám RAT okap
.. taky na něj dojde ale teď se v tom domečku s okapem dělá vevnitř záchod a umývání, vylepšuje dřevník a předělává dílna co tam je. Pak přijdou na řadu plastový okna, nához celku, možná dveře a pak až ten okap.. a že si to ty tak na slavnostní instalaci okapu tě pozvu 

-> Nwkt: mozna i irda... nebo irwa? :)
-> U-Geen: To je krátká vzdálenost, nebude to spíš bluettoth?
-> Klubko_: a mezi tim wifi prenos :)
-> tunerlada: tyjo, co ten okap? Žlab shnilej a pod to odpadní trubky? 

postavil z lešení provizorní přístřešek pro podzim zimu a začal z auta odstrojovat pomalu zase věci k dalším úpravám a zimování a když už sem byl v těch přípravách na zimu tak rovnou do feldy nahodil škaredý gumový vaničky místo koberečků s logem
-> Soptikmartin: co to je za balon 

-> iDawe:
moc pěkný to máš!! 

-> Soptikmartin: To byla ironie ne? K čemu ti budou v takovýmhle autě dobrý tapecy ?