-> tunerlada: jj je to pravda, preberalo sa to tu horem dolem, urcite by si tu nieco nasiel, bolo to tema s nazvom dochodci mozu byt aj prospesni alebo invalidi alebo tak nejak
-> stika87: pockej takze kdyz si to jako na sebe necha treba prihlasit deda tak neplati eko poplatek? to sem ete nikdy neslysel je to ubec pravda? zkousel to uz nekdo znamej?
-> stika87: no jelikož eko výpalný nikdo nezaplatí tak počítám že tak dopadne u mě doma se zdržet nemůže ptz už mám auta 2 takže Ot pro všechny?pokud ji vezmu měl by někdo zájem o kastli ?Na nápravách bez motoru na plechách?Popř bych to nechal na tech liťákách kdyby byla zajímavá nabídka
-> Nwkt: nahjázel sem dovnitř několik lístků s mým číslem že ju koupím a ptal jsem se po okolí.Týpek (nějaký starší dle hlasu) to koupil svýmu synátorovi kterej je asi rozmazlenej a nechce ju
Ja umyl a vyluxoval auto, pohral si s rizenim, zkouknul motor a prislusenstvi, uklidil si mrdnik v kufru, zastrilel si ze vzduchovky a ted jeste budu delat neco do skoly :)
-> venni: Jo v pohode :) Ja se jen zeptal, kdyz sem to tu videl... Radsi bych aby to udelal nekdo poradne nez to vezt nekam kde to udelaj buh vi jak...
-> Kuladmin: jj to je pravda, ale ten jeden zub se na plnym rejdu zase tak extremne neprojevi... Ale nechci ho sundavat, pac tam mam pytle a sundat ho, tak uz si to bude pamatovat RJ a musi se mazat pamet a muze nastat krasnej problem, kterej prej VW u starsich aut mel, ze se neco posralo a pak neustale svitila kontrolka pytlu dokud se neco v RJ nepreprogramovalo primo v autorizovanem VW servisu... Navic to mam krive jen trochu, takze to je fakt jednu drobet povytocit a druhou mirne zatocit a je vyreseno...
-> Syny: Tak presne to udelas geometrii Ono prendavat volant by se spravne ani nemel pac pak nesedi natoceni volantu do plnych rejdu. (Na kazde strane pak jde natocit do jine polohy). Ideal geometrii.
(A jestli je volant dobre spravne nasazenej se pozns jednoduse musi byt v krajnich polohach zrdcadlove stejne natoceny.) (Alespon tak mi to bylo zdeleno).
-> venni: Pytel ve volantu je, proto ho nechci sundavat a rad bych to vyladil geometrii (dle me to mirne nahnuti je prave tou geometrii a ne spatne nasazenym - presazovat ho, tak to na tom tisicihranu poskoci o vic a nebyl by doleva, ale doprava). Plechace tam prave zatim mam a hodnoty mam nekde v knizce... Spis mi jde jen o to zkoukout jestli jsou napravy v souososti, a srovnat ten volant + srovant predni geometrii, pac tam pujdou novy gumy a nerad bych aby mi je to sjelo :)
-> Syny: zatim to nevypadá nadějně,jen dnes jsem to připravoval cca 3 hodiny :)Ty máš pytel ve volantu?A chtělo by to dvě základní věci :vědět hodnoty kolik geometrie a plechový disky :)