Akoze vsetka cest ja by som odvahu nemal ist 220 km s takouto jazdnou supravou s autom ktore ide na 3 valce. Ale drzim im palce a nech ich nevidim vecer v spravach a nemusim davat co ste dnes podelali
Dneska mě kámoš navštívil s urezlým vejfukem na 205ce...Za 3 hodinky hotovo...tlumič jsem tu měl nový ani nevím z čeho...nic moc koncovku si dodal sám...
já dělám na maturitní práci a už mě ztoho jebe..každej den píšem z čj..tuhle sem se přemoh a učil sem se asi 3 hodiny a stejnak sem dostal 4-5..tak to asi nemá smysl ještě ktomu mě doma nejde net tak jezdim na net ke kámošům atd
Chtel jsem napsat neco ve smyslu flaska pryc a nalada je tu...ale kolega me opravil pulitra na radosti litr na starosti .....prez dva litry pro krasu kazde zeny
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jo jasne, no spojit ty nozicky sem se chystal :-) ale s tim ze ma byt trubka az na zem to je fakt, a nozicky jen kvuli stabilite, a rovny to mam aby to paslo na misto co je u zadniho podbehu ;) a stejne by tam prislo jeste prkno kvuli vetsi plose