tak dneska sme krosili a to byl masakr jak svině vždycky sme se rozjeli a napálili to do metrový hromady sněhu ráno u školy aby kámoš zaparkoval tak to poslal taky asi do metr vysoký hromady sněhu předtim se rozjel na 50 a stejnak po dvou metrch se zastavil
pridávam sa k partii kto bol cez víkend šaňtiť urobil som divadlo ľuďom z krčmy. Najprv boli na oknách a tak vonku na balkóne po skončení predstavenia padlo veľa otázok ale jedna bola srandovná ..-To i Škodofka tak može isc cipana dopana hotovy som nech je každý deň taký aký bol včera
-> MATTESS: ja jsem nasadil co dum dal,přední maj teda asi 7mm,ale zadek slabý 3 ja 1. zimu jezdil jen s eRkem a ted po 5ti letech si to ozkusím zase,tak jsem moooc zvědavej (jak to dopadne,radši bych měl sundat světla vpředu )
-> venni: jsem byl na sněhu se škodovkou v sobotu a za těch několik let jsem si odvyknul. Ruka chtěla šmátrat po ručce, ale pak jsem si na průjezdy se zadkem "vzpomněl" . Zimáky už jsou taky v háji, 8 let starý, vzorek 4mm.
-> VooDoo- Ondris 10.01.10 22:29:53: myslím že to není nic extra,takhle zajetelený auto mam dvakrát denně.
Jinak ja jsem dnes nazul plecháče na eR a odpulne se jdu projet ,už mě ten přední nahon unavuje.Jsem zvědav jak budou fungovat pneumatiky 135/80R13 vpředu a vzadu 175/70R13
-> Matthes, záškodník z TechWebu: vpohodě...bylo to potom co do nich táta hodil autopotahy ze škodovky...umělotina=naft
a a jak to fajrovalo:-) já to chtěl vyhodit do popelnice ale táta ne-e
a pak se byly projet na horách se zkušenějšími kteří mi trošku poradily co a jak...sem otrošku chytřejší když sem letěl na strom a když někdo jezdí po parkovišti na sněhu a myslí si jakej neni borec tak se opravdu mýlí!!!!!!!!!!!!! a autí dopadlo takhle...
-> gabo000000: a co myslíš že dělám celej víkend celej víkend krosim ale škůdka s drapákama jede furt v sobotu kámoše v krkonoších tahali nákym offroadem a ten zapadnul takymusíš jet plnej plyn a nezastavovat a projedeš to všude