-> 105: ja tiež a nebol to moc dobrý nápad ale potom som skáknul na nákup, tam bol zraz paštik (ja a šedá neznáma ) tak som si to blýsknul no a teraz čakám na poslíčka čo mi prinesie noťas
-> Jendo-virtak: Jenze jak? Ja donedava myslel ze ta obracena kontrolka neexistuje... Ale kamarad mi poslal odkaz z aukra kde ji nekdo prodaval. Kdo vi z ceho vubec je. Teda tahle je nova... ale z jakyho povozu je, nevim.
-> Klubko_: Za autem je ponk a na něm věci...a před autem není nic...teď je vyvařenou stranou u zdi a kastle je na kolečkách tak si s ní hnu kam chci, tak se nepotřebuju motat kolem...
-> Mil@n: viem, že ty za to nemôžeš, ale toto skôr vypadá, akoby to auto skôr nejakým čudným spôsobom rozrezával do šrotu ako pripravoval na vyvarovanie :) No držím palce, nech sa mu to podarí, sám som na to zvedavý. V takomto stave to teraz ale vyzerá celkom zdravé :))
dneska jsem vydržel skoro celej den s mladou courat po obchoďákách....pak jsem vyházel asi 50m chodníku u nás,jelikož technický služby by přijeli až po oblevě chodník u hlavní,co shrnuli silničáři ze silnice bylo na něm,celkem mazec
já neska v pořadí po příchodu ze školy:vyhodil z pokoje plakát 603ky v tuningu,místo ní nainstaloval prodejní plakát chevroletu impala 59 a š120,a pak začal leštit ventilový víko na favo motor
-> darklord: tak ja cakam este na opravenie teoretickej casti + mam tam nejake body za aktivitu, ale v podstate ak ide cisto len o zapoctovky + skuska tak mam 50,5 boda a spravil som:)))))))))) muhehe
bože ja som s tou matikou rovnako..citím že ju bud spravim o 0,5 boda alebo práve nespravím o 0,5 boda. ale jedno je isté bude to tesné. dúfam že sa to podarí... a ked nie.. aspon osm si kupil apollá :D
Napsal jsem ošklivej email do PPL (jeho kopii jsem samozřejmě nezapomněl poslat i na místa nejvyšší :)) a konečně se začly věci ohledně mé ukradené zásilky hýbat. Si kua člověk musí vždycky dupnout aby se něco začalo dít :/