skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja mam smerovky dany dole :-)
-> 105: dikes, ono ta fotka dosť schováva, je zachovalá, ale predné čelo a blatníky by už chcelo druhé ... nie je čas ...
-> afro100: pekna stovajda :)
-> Mil@n: ty jo, koukám, že je pryč i přepážka na sedačky
Tohle nedopadne dobře, pokud se to nezkroutilo doteď tak se to zkroutí při vaření

Tohle nedopadne dobře, pokud se to nezkroutilo doteď tak se to zkroutí při vaření

-> 105: ja tiež a nebol to moc dobrý nápad
ale potom som skáknul na nákup, tam bol zraz paštik (ja a šedá neznáma
) tak som si to blýsknul no a teraz čakám na poslíčka čo mi prinesie noťas 

ukazal sem se ve skole

-> Jendo-virtak: No nemusel by se sundavat, ale mam velky ruce a nechtel sem si je omackat 

-> Jendo-virtak: a ja ju mam namiesto dialkovych tie mam hore a mazanie dole v strede
-> Matthes, záškodník z TechWebu: mne je to jedno hlavne ze plny funkciu a ty si daval tiez iny volant ked si ju musel dat inde
-> Jendo-virtak: Aha, to sem uvazoval, ale sralo by me to 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: oni su aj obratene to som ani nevedel ja ju mam dole hlavou ako naopak no :-) ale hlavne ze plni funciu :-)
-> Jendo-virtak: Jenze jak? Ja donedava myslel ze ta obracena kontrolka neexistuje... Ale kamarad mi poslal odkaz z aukra kde ji nekdo prodaval. Kdo vi z ceho vubec je. Teda tahle je nova... ale z jakyho povozu je, nevim.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja som to musel tiez spravit ked som dal mensi volant :-)
Vymenil jsem kontrolku mazani. Tam nahore nebyla videt krs volant 

-> Vojťas: nebylo to hlavním smyslem, ale přesto ..
díky, vyřídím, přítulka bude mít radost
díky, vyřídím, přítulka bude mít radost

-> krup: no ten virt zadna slava :-D ale pekna baba :-)
.. sem si splnil "další klukovskej sen", vyšla mi recenze na smarmania.cz :-)
( a neodpustil sem si, a v náznaku sem do ní zapojil i favoritka, amálku a kdo se podívá podrobně, uvidí i skoda.virt.cz
)
smartmania.mobilmania.cz/ index.php?ind=news&a...
( a neodpustil sem si, a v náznaku sem do ní zapojil i favoritka, amálku a kdo se podívá podrobně, uvidí i skoda.virt.cz

smartmania.mobilmania.cz/ index.php?ind=news&a...
Rozlepili jsme oči a jedeme na druhý konec republiky se podívat na škodu 110R

-> Klubko_: Za autem je ponk a na něm věci...a před autem není nic...teď je vyvařenou stranou u zdi a kastle je na kolečkách tak si s ní hnu kam chci, tak se nepotřebuju motat kolem...
-> Borin - Král tuzerů: proc se asi uklizi? to je mi teda otazka. Z fotky to vypada, ze se kolem auta neda hnout, coz me treba pri praci nesedi.
-> Klubko_: a to jako proč ?
-> Mil@n: viem, že ty za to nemôžeš, ale toto skôr vypadá, akoby to auto skôr nejakým čudným spôsobom rozrezával do šrotu ako pripravoval na vyvarovanie :) No držím palce, nech sa mu to podarí, sám som na to zvedavý. V takomto stave to teraz ale vyzerá celkom zdravé :))
-> Borin - Král tuzerů: ale mel by sis v garazi uklidit 

-> Borin - Král tuzerů: Nojo, on tam nema pul auta a vyztuha zadna. K tomu tezkej motor. No inteligent toto 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Typnul bych to na jinou kastli...já vyříznul blatník se sloupkem a vystužil to radši festově aby se to nikam nehnulo a taky, že při řezání ani prd img.skoda-virt.cz/forum_u
pload/7_553_124817__2010-0
1-10_17-29-29_56.jpg
-> petr s: říkal kolem cca 15000kč podle toho jak moc času na tom bude makat
já dnes ztratil přední SPZ a jednu zástěrku, trochu jsme řádili ve sněhu a takhle to dopadlo,snad tu SPZ ráno najdu,,ve tmě ani náhodou

-> Mil@n: Kolik má stát oprava?
jj mate pravdu že je to špatně ale ja si na to netroufal tak jsem zvědavý na výsledek jeho práce
-> Mil@n: to to ani neni podepreny jo?

-> Klubko_: V tom pripade bych toho co to dela nakopal do prdele 

-> Matthes, záškodník z TechWebu:
tak tohle nedela Mil@n, ale nekdo mu to dela. Mil@n uz jen prihlizi a doufa...

-> Borin - Král tuzerů: To tady muzes vomejlat o vyramovani furt a je to jak hrach na zed hazet 

Tak to bych si nikdy nerisknul.....

-> Mil@n: Docela odvážnej to takhle vyřezat...podle mě blbost totální...
-> Mil@n:

-> Mil@n: to se fakt vkrada myslenka "co to auto vlastne drzi pohromade?"
dneska jsem vydržel skoro celej den s mladou courat po obchoďákách....pak jsem vyházel asi 50m chodníku u nás,jelikož technický služby by přijeli až po oblevě
chodník u hlavní,co shrnuli silničáři ze silnice bylo na něm,celkem mazec

-> tunerlada: no tak to mas celkom krasny den

já neska v pořadí po příchodu ze školy:vyhodil z pokoje plakát 603ky v tuningu,místo ní nainstaloval prodejní plakát chevroletu impala 59 a š120,a pak začal leštit ventilový víko na favo motor
thommy: prislo mi ze ten traktor nekde vidam, ale bude to jinej... tak at vam dobre slouzi :)
-> haso: jj to budu , ale uz mas istotu že maš spravene 

-> haso: Ty si dal matiku pisomnu cast??
-> ShadeKK: vravim este dajake body tam isto budu 

-> haso: mate fajne mi mame skušku až ked mame 51 bodov
-> darklord: tak ja cakam este na opravenie teoretickej casti + mam tam nejake body za aktivitu, ale v podstate ak ide cisto len o zapoctovky + skuska tak mam 50,5 boda a spravil som:)))))))))) muhehe
bože ja som s tou matikou rovnako..citím že ju bud spravim o 0,5 boda alebo práve nespravím o 0,5 boda. ale jedno je isté bude to tesné. dúfam že sa to podarí... a ked nie.. aspon osm si kupil apollá :D

-> haso: u nas sa dat aj tak ze pol bodu chyba ale IS to zaokruhli nahor :) takze uz som zazil Ecko za 49.5